Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Havasi koncert 2022-ben Győrben, Szegeden, Debrecenben és Veszprémben - Jegyek itt!

2022.07.02 kovacsad

Havasi koncert 2022-ben Győrben, Szegeden, Debrecenben és Veszprémben - Jegyek itt!

HAVASI Országos Arénaturné 2022 VESZPRÉM, GYŐR, SZEGED, DEBRECEN - Jegyek és helyszínek lentebb!

A modern klasszikus zeneszerző és zongoraművész 2022-ben a nemzetközi koncertek előtt, egy nagyszabású magyarországi arénaturné során mutatja be először a legújabb műveit. A hatalmas sikerű koncertshow az idén szeptemberben Szegeden, Győrben, Debrecenben és Veszprémben kerül bemutatásra. A hivatalos jegyek az összes helyszínre 7990 Ft-tól elérhetőek.

HAVASI Koncertshow

A koncertsorozat műsora az elmúlt években legnépszerűbbé vált HAVASI-tételekre épül. A színpadon öt fantasztikus zenész egészíti ki a koncertzongora monumentális hangzását, és ezúttal jelentősebb szerepet kap a koncerten a szintetizátor is. A műsor további különlegessége, hogy a zeneszerző-zongoraművész előre beavatja a közönséget az egyes tételek keletkezésének hátterébe, a hozzájuk kapcsolódó történetekbe. A repertoárból természetesen nem hiányozhat a dob és zongora párbaja sem, de bemutatásra kerülnek majd a legújabb zenei tételek is. Az életre szóló koncertélményt egy kizárólag ehhez a műsorhoz létrehozott digitális fény- és látványvilág teszi teljessé.

Egy hihetetlen zenei utazás

A HAVASI-produkció eddig is számos rekordot ért el: a világ leglátványosabb zongorashow-jaként számon tartott koncertsorozatot több mint félmillió jegyvásárló látta és hallotta világszerte. Az elmúlt években a show bejárta Európa és a világ legfontosabb arénáit és koncerthelyszíneit, többek között a berlini Mercedes-Benz Arénát, a New York-i Carnegie Hallt és a Sydney-i Operaházat, majd első magyar produkcióként hódította meg a londoni Wembley Arénát. A Covid világjárvány miatti lezárások alatt a produkció közel 80 országba közvetítette az első magyar online világkoncertet az üres Budapest Arénából. A HAVASI Symphonic Aréna Show 2021-es első amerikai bemutatójának alkalmából az égig érő gitárt formázó Hard Rock Guitar Hotel épülete magyar nemzeti színű díszkivilágítást kapott.

Őszi premier Magyarországon

HAVASI 2022-es zenei újdonságaival először a magyar közönség találkozhat az országos arénaturné alkalmával. Ha szeretne részese lenni az egyszeri és megismételhetetlen koncertélménynek, a hatalmas érdeklődésre való tekintettel érdemes időben lefoglalni a jegyeket. Az őszi magyarországi turnét követően a produkció London, New York, Florida, San Francisco, San Diego, Toronto, Szófia, Varsó és Kolozsvár színpadain is bemutatásra kerül, Magyarországon legközelebb a Budapest Arénában lesz látható.

Turnéállomások:
 

2022. szeptember 16. Veszprém Aréna (Jegyek itt!)
2022. szeptember 17. Győr Audi Aréna (Jegyek itt!)
2022. szeptember 30. Szeged, Városi Sportcsarnok (Jegyek itt!)
2022. október 1. Debrecen, Főnix Aréna (Jegyek itt!)

A budapesti Aréna koncertről lentebb olvashattok!

• Andrea Bocelli koncert 2022-ben Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
• Il Divo koncert 2022-ben Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
• Rakász Gergely koncert 2022 - Jegyek és helyszínek itt! Lords of the Organ ...
• Hair musical turné - Jegyek a győri, budapesti, debreceni és pécsi ...
• Havasi Syphonic koncert 2022 - Havasi Balázs koncertje a Papp László Budapest ...
• Havasi Pure Piano koncert 2022-ben a Dohány utcai Zsinagógában - Jegyek itt!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024