Hotel Menthol musical Tökölön - Jegyek itt!

Kelt: 2019.11.17 kovacsad

Hotel Menthol musical Tökölön - Jegyek itt! A Hotel Menthol musical 2019. december 27-én Tökölön lesz látható. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Az európai Grease! Kiderült, és a siker is ezt igazolta, hogy Európában is létezik rock and roll! A kitűnő rock and roll musical bemutatásakor már az első héten túlszárnyalta a Grease sikerét! Valahol Rockendrolliában egy nagyváros éjszakai álmát alussza, mikor megérkezik Mike (Májk), hogy olyan barátokat találjon, akik majd segítenek neki megmenteni a lebontásra ítélt Hotel Mentholt!Az előadásban A Hungária magyar együttes világhírű slágerei csendülnek majd fel.

A Hotel Menthol musical 2019. december 27-én Tökölön lesz látható. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Fenyő Ünnep 2019 - Fenyő Miklós koncert az Arénában - Jegyek itt!
A Fenyő Ünnep 2019. december 27-én a Papp László Budapest Sportarénában kerül megrendezésre. A karácsony Fenyő Miklós aréna koncertre már kaphatóak a jegyek.
We Will Rock You - Queen musical 2020-ban Budapesten - Jegyek itt!
A We Will Rock You QUEEN muical 2020. július 2-5 között lesz látható Budapesten a Pesti Magyar Színházban. Jegyvásárlás itt!
Vasárnap INGYENES lesz a Műjégpálya, sőt jégtánc, 3 koncert és tűzijáték is vár!
Jégdisco, Gifie fotózás, Animal Cannibals koncert, New Level Empire koncert és INGYEN korizás is vár a Városligeti Műjégpályán. Elérkezett a Sportfőváros utolsó eseménye, amit óriási családi bulival ünneplünk meg!
Idén is indul Mikulástroli! Részletek itt!
2019-ben is indul Mikulástroli Budapesten!
Fényhajó is indul Budapesten 2019-ben!
Fényhajó is indul Budapesten 2019-ben is!
INGYENES szinkronúszás és műugró bemutató a Duna Aréna nyílt napján!
Apacuka koncert, kosmotor ügyességi verseny, úszóverseny, létesítmény bemutató túra, szinkronúszás és műugrás bemutató és sok más vár.
Igazából karácony koncert 2019-ben az Arénában - Jegyek itt!
A Budafoki Dohnányi Zenekar a tavalyi hagyományteremtő bevezetés után idén december 28-án is „igazából megünnepli a karácsonyt” az Arénában.
Miskolci Fényvillamos 2019-ben! Képek itt és menetrend!
Az év legjobb adventi villamosa volt 2018-ban és idén azt mondhatjuk, hogy a budapesti Fényvillamossal versenyzik az új dekorációval az új adventi villamos.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK