Houdini musical a MOM Sportban Badár Tamással és musical sztárokkal - Jegyek itt!

Kelt: 2016.11.02 kovacsad

Houdini musical a MOM Sportban Badár Tamással és musical sztárokkal - Jegyek itt! A Houdini musicalben 2016. november 5-én a MOM Sportban igazi varázslatnak lehetünk szemtanúi, hiszen a Hungary's Got Talent külön díjas bűvésze Badár Tamás is szerepet kapott. Mellette olyan sztárok lépnek még színpadra mint Miller Zoltán, Szabó Győző, Polyák Lilla, Serbán Attila, Derzsi György, Székehelyi József és az X-faktiorból ismrt Nyári Alíz és Edit.

Harry Houdini a legismertebb magyar származású bűvészek egyike volt. Életéről számos könyv és film is született, s 2016. november 5-én a MOM Sportban kerül bemutatásra az életéről és szerelmeiről szóló musical a Houdini varázslatos musical.

A Houdini musicalben igazi varázslatnak lehetünk szemtanúi, hiszen a Hungary's Got Talent külön díjas bűvésze Badár Tamás is szerepet kapott. Mellette olyan sztárok lépnek még színpadra mint Miller Zoltán, Szabó Győző, Polyák Lilla, Serbán Attila, Derzsi György, Székehelyi József és az X-faktiorból ismert Nyári Alíz és Edit.

Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

A darabról:

A cipőpucolóként és újságkihordóként induló Houdini megígérte apjának, hogy megtalálja a csodát, a világ legsikeresebb illuzionistájaként,szabaduló bűvészként pedig maga lett a csoda. Ezt a varázslatos utat járhatjuk be mi is, s lehetünk olykor aktív részesei a most színre kerülő musicalben, mely egyaránt szól szerelemről, karrierizmusról, féltékenységről, elvakultságról, szürreális csodakeresésről, az élet és halál játékáról.

Játékunk nyertesei: Németh Bernadett és Szabó Dániel 

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

A kockásfülű nyúlon túl - Badár Tamás bűvész estje - Hungary's Got Talent
Badár Tamás önálló műsora várja a nézőket a Dumaszínházban. Az előadásról minden, amit tudni lehet.
Macskák musical a SYMA csarnokban angolul - Jegyek az eredeti CATS angol előadásra itt!
Cats musical - A világ körüli turnén szereplő londoni Macskák musical előadás Budapesten a Syma csarnokban lesz látható angol nyelven 2016. november 17-19 között.
Jézus Krisztus Szupersztár - Főnix Csarnok - Jegyek és szereposztás itt!
2016. november 18-án és 19-én a debreceni Főnix Csarnok falai közt látható a Jézus Krisztus Szupersztár. Debrecenben a Madách Színház előadása.
Presser Gábor és az Amadinda szilveszteri koncertje - JEGYEK ITT!
2019. december 31-én ismét Szilveszteri koncert Presser Gáborral és az Amadindaval.
Will Smith koncert lesz Budapesten!
Will Smith koncert lesz Budapesten!
Turnéra indul 2020-ban a Rómeó és Júlia musical!
Turnéra indul 2020-ban a Rómeó és Júlia musical! Debrecen, Győr, Szombathely, Pécs, Sopron, Nyíregyháza, Békéscsaba, Miskolc, Zalaegerszeg, Veszprém, Szolnok, Kecskemét, Szeged közül a közönség dönti el hol láthatjuk legközelebb KERO rendezését.
Charlie koncert 2019-ben Budapesten - Jegyek itt!
Charlie koncert 2019. december 15-én Budapesten a Klauzál Gábor Kulturális Központban. Jegyek itt!
Korda György és Balázs Klári koncert 2019-ben Budapesten a Tüskecsarnokban - Jegyek itt!
Korda György és Balázs Klári koncertezik 2019. december 7-én Budapesten a Tüskecsarnokban. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK