Idiot Prayer - Nick Cave koncertje Budpesten az Urániában!

Kelt: 2020.09.06 kovacsad

Idiot Prayer - Nick Cave koncertje Budpesten az Urániában! Az Idiot Prayer - Nick Cave koncertje 2020-ban Budapesten az Urániában kerül vetítésre. Jegyek itt!

Idiot Prayer - Nick Cave Alone at Alexandra Palace című koncertfilmben Nick Cave szólóban, zongorán szólaltatja meg dalait, ritkán hallható, lecsupaszított formában, A koncerten egyaránt elhangzanak a Bad Seeds és a Grinderman korai szerzeményei és a Nick Cave & the Bad Seeds Ghosteen című legújabb albumán szereplő dalok. A filmben olyan jól ismert szerzemények csendülnek fel, mint az Into My Arms, The Mercy Seat, Higgs Boson Blues and Girl In Amber. A 2020. júniusában rögzített felvétel eredetileg csak online volt elérhető, most azonban a rajongóknak lehetősége nyílik megnézni a filmet moziban, professzionális körülmények között négy eddig nem látott jelenettel kibővítve.

Az Idiot Prayer - Nick Cave koncertje 2020-ban Budapesten az Urániában kerül vetítésre. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Az Idiot Prayer a történelem furcsa és bizonytalan pillanatából származó emlék, amely a szokatlan, eddig ismeretlen helyzetből fakadt: a hónapokon át tartó bezárására, elszigeteltségére adott válaszként fogant. Az előadás felvételeit a díjnyertes operatőr, Robbie Ryan rögzítette (A kedvenc, Házassági történet) az Alexandra Palace lenyűgöző West Halljában. A film vágója Nick Emerson volt (Lady Macbeth, Emma, Greta), a zenét pedig Dom Monks rögzítette.

Megosztás:


 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK