ILLÉS koncert a Debreceni Főnix Arénában! Jegyek itt!

Kelt: 2014.07.06 Kovács Gergely

ILLÉS koncert a Debreceni Főnix Arénában! Jegyek itt! 2014. december 21-én Debrecen ad otthont az ILLÉS ZENEKAR koncertjének. A debreceni koncert az Főnix Csarnok színpadán lesz majd.

A BEATÜNNEP az Illés Zenekar megalakulásának 50. évfordulójának ünnepe, amikor is - 1964 decemberében - először csapott egymás tenyerébe a legendás csapat névadója és Szörényi Levente. A zenekar dalai, immár fél évszázada, a magyar könnyűzenei élet bebetonozott és generációkon átívelő remekei.

Sárga rózsa, Ne gondold, Miért hagytuk, hogy így legyen, Sárika, Ó kisleány, Amikor én még kis srác voltam és még sorolhatnánk az ismert slágereket, amit mindenki ismer tőlük.

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!

Koncertek:
2014. december 13. - Veszprém - Veszprém Aréna
2014. december 19. - Győr - Audi Aréna
2014. december 21. - Debrecen - Főnix Csarnok
2014. december 28. - Budapest Papp László Budapest Sportaréna

2014. december 21-én 18:00-kor újra együtt a legendák. Szörényi Levente, Bródy János és Szörényi Szabolcs.

Beatünnep címmel rendeznek koncertet december 28-án a Papp László Budapest Sportarénában az idén 50 éves Illés zenekar közreműködésével. Az est Szörényi Leventére, Bródy Jánosra és Szörényi Szabolcsra épül, de számos más előadó lép fel az Illés-jubileum tiszteletére. Lesz egy-két vidéki bejátszó koncert is. Ilyen lesz ez is a debreceni Főnix-csarnokban.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Tied a világ az Illés zenekar dalaival Jegyek itt!
20 Illés zenekar által írt dalt tartalmazó zenés darabot mutatnak be a nyáron a Játékszín, a Békéscsabai Jókai Színház és a Zikkurat Színpadi Ügynökség együttműködéseként. Budapesten és Békéscsabán is látható lesz a zenés darab.
Tom Jones koncert 2021-ben a Veszprém Festen a Veszprém Arénában - Jegyek itt!
Tom Jones koncertje 2021. augusztus 19-én kerül megrendezésre Veszprémben az Veszprém Arénában. Jegyek itt!
X-faktor sztárral debütál a székelyföldi István, a király augusztus 20-án!
Csak székelyföldi szereplőkkel debütál az István, a király 2021. augusztus 20-án. Az előadást dupla, illetve tripla szereposztással játsszák majd, így biztosítva az előadás színvonalát.
Alex Pavesi: Nyolc nyomozó - OLVASS BELE!
A detektívtörténetek aranykorának idején Grant McAllister, a matematika professzora kidolgozza a bűnügyi rejtélyek matematikai szabályait, és hét saját maga által írt történettel illusztrálja elméletét. A fordulat csak ezután jön.
INGYENES stream koncerten mutatja be új dalát a Margaret Island!
Ha elvesznél címmel debütál az új dal. Rendhagyó módon, egy nagyzenekaros élő stream koncerten mutatja be új dalát a Margaret Island.
Női titkos ügynökről írt könyvet Pam Jenoff! Az Elvesztek Párizsban már kapható!
New York Times-bestseller! Megtörtént eseményeken alapuló történelmi regény a II. világháborúban tevékenykedő női titkos ügynökökről - egy sikerszerző tollából.
Sissi operett a Városmajorban 2021-ben - Jegyek és szereplők itt!
A Sissi budapesti premierje 2021. augusztus 15-én a Városmajori Szabadtéri Színpadon lesz. Jegyek és szereplők itt!
Miklósa Erika és Balázs János koncertezik 2021-ben a VeszprémFesten - Jegyek itt!
Miklósa Erika és Balázs János koncertje 2021. július 16-án a veszprémi Jezsuita Templomkertben kerül megrendezésre a Cziffra Fesztivál és a VeszprémFest együttműködésében. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK