Íme a Városmajori Szabadtéri Színház 2020-as műsora! Jegyek és előadások itt!

Kelt: 2020.07.20 Kovács Gergely

Íme a Városmajori Szabadtéri Színház 2020-as műsora! Jegyek és előadások itt! Halász Judit, Oláh Gergő, Palya Bea, Dés László, Bereczki Zoltán koncert és számtalan érdekesség vár idén.

2020-ban is elindult a szabadtéri évad a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon! Idén is lesz, opera, operett, musical, táncshow és filmzenei koncert is. A legismeretebb előadók sem maradnak el. Ahogyan ez így lesz a Városmajorban is.

JEGYVÁSÁRLÁS
A Városmarjori Szabadtéri Színpad ÖSSZES előadására ide kattintva tud jegyeket vásárolni!

KERTMOZI
Augusztusban és júliusban is sok megeleptés vár. Kezdjük talán a Kertmozival, ugyanis olyan klasszikusok lesznek műsoron, mint a Macskafogó, A tanú, A Roncsfilm, a Csinibaba vagy éppen az Egészséges erotika.

KONCERTEK
Azonban főleg a színház és a koncert élmények sora vár a Városmajorban. Augusztusban is számtalan koncert vár. Blahalouisiana koncert augusztus 22-én lesz.  2020. augusztus 8-án Bereczki Zoltán ad koncertet. Ezen az estén az énekes ízelítőt ad a Sztárban sztár-ban életre keltett karaktereiből, tiszteleg legnagyobb ikonja, Michael Jackson előtt.

2020. augusztus 29-én reggel Halász Judit ad konceret a kicsiknek. 

2020. augusztus 27-én Horgas Eszter ad koncertet. A szerelmes Chagall című koncert igazán különleges élményt ígér.

2020. augusztus 30-án a Roma Soul koncert várja Oláh Gergővel a közönséget. Az X-faktor győztese ősi cigánydalok mellet, saját nótákkal és nemzetközileg ismert feldolgozásokkal érkezik a Városmajor színpadára. 

2020. szeptember 5-én és 6-án Dés László ad koncertet. A sztárvendége pedig Szinetár Dóra lesz majd. 2020-ban új műsorral, a régi nagy slágerekkel és vadonatúj dalokkal kezd újra koncertezni, a koncertek címe az egyik legnagyobb slágere, a Legyen úgy! De elhangzik majd természetesen a Nagy utazás, a Vigyázz rám, az Olyan szépek voltunk és a mára már kihagyhatatlanná vált dal a Pál utcai Fiúk musicalből, a  Mi vagyunk a Grund! is.

 

2020. szeptember 12-én Palya Bea és zenekara ad koncertet. A koncertről nem hiányozhatnak Bea legsikeresebb és legfontosabb dalai az elmúlt évekből, így a legnagyobb Youtube nézettséget elért Szabadon, a közönséget transzba ejtő Suttognak a vének, a magával ragadó Szaladós, az újrakezdés himnusza, a Hazatalálok én, a virtuóz hálaének, a Volt szeretőm, a női ősöket egybeterelő Hívlak téged vagy épp a táncra hívó Egész nap. De olyan slágerek is helyet kapnak, mint a Hoppá vagy a Stop és a születőben lévő új, életet ünneplő dalok is folyamatosan kerülnek be a repertoárba.

SZÍNHÁZI SZEMLE
A színházi élményeket se kell nélkülöznünk.

Krimi, dráma, bohózat, szerelmi história, vígjáték és halhatatlan klasszikusok: a program közös nevezője most is a minőség.
Az idei szemlét a tatabányai Jászai Mari Színház – Népház társulata egy autista fiúról szóló izgalmas és megható történettel nyitja meg, A kutya különös esete az éjszakában című darab Guelmino Sándor rendezésében augusztus 24-én lesz látható a Városmajori Szabadtéri Színpadon. A Miskolci Nemzeti Színház társulata augusztus 26-án, a Mohácsi testvérek Shakespeare nyomán írt és nem súlyosabb témáról, mint a gyűlöletről szóló vígjátékával, A velencei kalmárral térnek vissza a fővárosi szemlére. A Győri Nemzeti Színház egy örökzöld Agatha Christie krimivel, a Váratlan vendéggel és ígéretes szereposztással zárja a szemle augusztusi programját.

Igazi meglepetés lesz a temesvári és nagyváradi teátrumok két-két előadása szeptember elején: egy teljesen valószerű játék az őrületről, azaz Pirandello IV. Henrike, a megkerülhetetlen alapkérdéssel: honnan tudjuk, meddig tart a normalitás és hol kezdődik a téboly, illetve Mladenovic újragondolt meséi egy mesék nélküli, titoktalanított és összeszemetelt világról, azaz a Hattyúk tava újratöltve.

Mindezekről és mindezeken két egymást követő estén, szeptember 3-án és 4-én együtt töprenghetünk és mulathatunk a temesvári társulat kiváló színészeivel. A Szabadkai Népszínház Magyar Társulata Szép Ernő híres-neves és szerelmetes históriájával a Lila ákáccalérkezik szeptember 7-én. A két utolsó szemlés előadás a nagyváradi Szigligeti Színház társulatának remeklése lesz, akikkel szeptember 9-én az elmésségéről és rekeszizomszaggató futamairól ismert Heltai Jenő Naftalinját élvezheti a budapesti közönség, a szemlezáró előadásra pedig szeptember 11-én kerül sor A mizantróppal, ami ugyancsak gyűlöletkomédia, méghozzá Novák Eszter rendezésében és amelyről nem könnyű eldönteni, hogy nevessünk vagy inkább sírjunk rajta – illetve önmagunkon.

SZÍNHÁZ
Ezen túl is számtalan előadás várja a nézőket. Azonban ezeket a legegyszerűbb ha megnézi a jegylistán, ahol az előadásra kattintva további infókat találunk.

GYEREK ELŐADÁSOK
Számtalan gyerekeknek szánt délelőtti előadás lesz látható. Bábjáték mellett táncjáték és népmese is lesz majd. Az olyan klasszikusok se maradnak ki a műsorból, mint a Pom-Pom meséi és a VUK.
2020. augusztus 29-én reggel Halász Judit ad konceret a kicsiknek. 


JEGYVÁSÁRLÁS
A Városmarjori Szabadtéri Színpad ÖSSZES előadására ide kattintva tud jegyeket vásárolni!

Az idei évad is így sok izgalmat tartogat a Margitszigeten is. A Margitszigeti előadásokról a cikk alatti kapcsolódó hírekben olvashatsz.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

INGYENES gyerekelőadások a Margitszigeten! Műsor itt!
2 helyszínen is INGYENES előadások várnak a nyári hétvégéken.
Best of Geszti koncert 2021-ben a Margitszigeten - Jegyek itt!
A Best of Geszti koncert 2021. augusztus 25-én Budapesten Margitszigeti Szabadtéri Színpadon kerül ismét megrendezésre. Jegyek itt!
Sisi musical a Margitszigeten - Jegyek a budapesti Elisabeth előadásokra itt!
A Sisi történetét feldolgozó musical Kocsis Dénes, Vastag Tamás, Nagy Balázs, Szemenyei János, Bori Réka, Fehér Nóra és számos művész főszerepléséve lelsz látható Budapesten. Az Elisabeth 2020. szeptember 4-5-én a Margitszigeti Szabadtéri ...
Újra vár a Margitszigeti Zenélő Szökőkút 2020 nyarán!
2020-ban is várja a látogatókat a pár éve felújított kút a Margit-szigeten, ráadásul a dallista is igen változatos lesz majd. A zenélő kút látványos fényjátékkal és vízfüggöny vetítéssel is elkápráztatja majd az érdeklődőket. A ...
Tom Jones koncert 2021-ben a Veszprém Festen a Veszprém Arénában - Jegyek itt!
Tom Jones koncertje 2021. július 18-án kerül megrendezésre Veszprémben az Veszprém Arénában. Jegyek itt!
Presser koncert 2021-ben - Országos turné - Jegyek itt!
Presser Gábor koncertturnéra indul 2021-ben. Jegyek és helyszínek itt!
Sergei Polunin Budapesten a Margitszigeten - Jegyek a Raszputyin táncelőadásra itt!
Sergei Polunin nevét jól ismeri a hazai közönség is, hiszen botrányokkal teli életéről a magyar portálok is cikkeztek. A zseniális táncos 2021-ben a Margitszigeten lép fel. Szergej Polunyin 2021. augusztusábn a Raszputyin című előadást hozza el a ...
Kabaré musical 2021-ben a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
Kabaré musical 2021-ben Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható 2021. július 9-10-én a Vígszínház előadásában. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK