INGYEN elérhető a magyar vibrátorgyártó faluról szóló film!

Kelt: 2021.03.12 kovacsad

INGYEN elérhető a magyar vibrátorgyártó faluról szóló film! Be is tiltották, így most tiltakozásképp lett elérhető mindenkinek!

A Vibráló falu című rövidfilm miatt betiltottak egy teljes fesztivált Lengyelországban. Az alkotó most tiltakozásképp szabadon elérhetővé tette az alkotást.

A lengyel Weronika Jurkiewicz – aki munkáiban személyes, helyi problémákat érintő történeteken keresztül reflektál egyetemes társadalmi kérdésekre – lengyel-magyar koprodukcióban készült 6 és félperces The Vibrant Village című művét a tavalyi Verzió filmfesztiválon is vetítették Vibráló falu címmel. A rövid dokumentumfilm arról szól, hogy egy csendes magyar faluban (a Győr-Moson-Sopron megyei Börcs községben) a férfiak a kocsmában töltik az idejüket, mialatt a nők egy vibrátorokat előállító gyárban dolgoznak.

Lenteb további ingyenes filmekről olvashattok!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

We Will Rock You - Queen musical 2021-ben Budapesten - Jegyek itt!
A We Will Rock You QUEEN muical 2021. július 1-4 között lesz látható Budapesten a Pesti Magyar Színházban. Jegyvásárlás itt!
INGYEN magyar filmekkel vár az Uránia online!
Ingyenes vetítéssorozat márciustól áprilisig az Uránia Online sorozatban. A filmek ingyenesek, de megtekintésükhöz 0 Ft-os regisztrációkötelesek!
A Puskás musical 2021-ben a Margitszigeten lesz látható! Jegyek itt!
A Puskás musical 2021. június 17-én és 19-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható. A főszereplők között Veréb Tamás, Pásztor Ádám, Ember Márk, Kocsis Dénes, Szabó P. Szilveszter és sokan mások.
John Williams Star Wars 2021-ben a Zeneakadémián - Jegyek itt!
Hollerung Gábor által a John Williams: Star Wars koncert 2021. május 2-án délelőtt kerül megrendezésre Budapesten a Zeneakadémián! Jegyek itt!
Tom Jones koncert 2021-ben a Veszprém Festen a Veszprém Arénában - Jegyek itt!
Tom Jones koncertje 2021. augusztus 19-én kerül megrendezésre Veszprémben az Veszprém Arénában. Jegyek itt!
X-faktor sztárral debütál a székelyföldi István, a király augusztus 20-án!
Csak székelyföldi szereplőkkel debütál az István, a király 2021. augusztus 20-án. Az előadást dupla, illetve tripla szereposztással játsszák majd, így biztosítva az előadás színvonalát.
Alex Pavesi: Nyolc nyomozó - OLVASS BELE!
A detektívtörténetek aranykorának idején Grant McAllister, a matematika professzora kidolgozza a bűnügyi rejtélyek matematikai szabályait, és hét saját maga által írt történettel illusztrálja elméletét. A fordulat csak ezután jön.
INGYENES stream koncerten mutatja be új dalát a Margaret Island!
Ha elvesznél címmel debütál az új dal. Rendhagyó módon, egy nagyzenekaros élő stream koncerten mutatja be új dalát a Margaret Island.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK