INGYEN koncertet ad Mága Zoltán a Bazilika előtt Budapesten - Jegyregisztráció itt!

Kelt: 2019.08.07 kovacsad

INGYEN koncertet ad Mága Zoltán a Bazilika előtt Budapesten - Jegyregisztráció itt! INGYEN koncertet ad Mága Zoltán a Bazilika előtt Budapesten - Jegyregisztráció itt!

Mága Zoltán amellett, hogy a mára már hagyománnyá vált és külföldön is sikert aratott Budapesti Újévi koncertjével várja a közönséget 2020-ban (Részletek és jegyek itt!), most egy turnéra indul méghozzá jótékonysági céllal!

Az alábbi közlemény jelent meg az INGYENES budapesti koncertje kapcsán:

"Nagy örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy immár második alkalommal zajlik Kárpát-medence legnagyobb, 100 állomásból álló jótékonysági koncertsorozata. Az újabb karitatív misszió 2018. március 19-én Marosvásárhelyről indult útjára, arra emlékezve, hogy a három évtizeddel ezelőtti „fekete március” megmutatta, hogyan tudunk vallási és etnikai hovatartozás nélkül, egy emberként kiállni a szabadságért, az igazságért, a jövőért. A most folyamatban lévő újabb karitatív missziónk reményeink szerint felülmúlja a korábbi küldetéseket és nagyobb összefogással, még több embernek tudunk segítséget nyújtani. Mága Zoltán, Liszt Ferenc-díjas hegedűművész első alkalommal útjára indított 100 templomi jótékonysági koncertsorozatával több mint 100 millió forint értékben segített az árvíz- és a vörösiszap károsultjainak, tehetséges gyermekeknek, beteg gyermekeknek, kórházaknak, nagycsaládosoknak, szépkorúaknak, hősi halott rendőrök és katonák hozzátartozóinak, de megszólalt a hegedűje templomok felújításáért, munkahelyteremtésért és a társadalmi békéért is.

A 100 templomi jótékonysági koncertsorozat főtámogatója az Emberi Erőforrások Minisztériuma. A programban több mint ezer közreműködő vesz részt, a Nemzet Színészei, Kossuth-díjas művészek, hazai élet kiváló popsztárjai, világhírű művészek és zenészek. Minden egyes állomáson a teljes bevételt jótékonysági célra fordítjuk, így több száz családnak tudunk segítséget nyújtani és több mint százezer embernek szerezhetnek örömet kiváló zenészeink, művészeink.

A karitatív koncertsorozat nagyszabású következő állomására 2019. augusztus 23-án 19:30-kora budapesti Szent István Bazilika előtti Szent István téren kerül sor. A díszelőadáson megnyitó beszédet és imát mond: Kiss-Rigó László Szeged-Csanádi püspök. A koncerten a Primarius Szimfonikus Zenekar kíséretében sztárvendégként közreműködnek a Nemzet Színészei, Kossuth-díjas művészek, valamint határon túli magyar gyermekkórusok.

A díszelőadásra a belépés díjtalan, viszont regisztrációhoz kötött!

Regisztrálni az alábbi linken lehet név, e-mail cím, telefonszám és a regisztrálni kívánt ülőhelyek pontos számának megadásával!

https://forms.gle/ary4E6LCAMcZPhUh7

A helyeket a regisztráció sorrendjében tudjuk biztosítani." 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

István, a király 2020-ban az Erkel Színházban - Jegyek itt!
Boncsér Gergely, Komlósi Ildikó, Rácz Rita, László Boldizsár, Balga Gabriella, Cseh Antal, Molnár Levente, Fekete Attila, Sándor Csaba, Szappanos Tibor főszereplésével érkezik az István, a király az Erkel Színházba 2020-ban.
Apostol 50 éves jubileumi koncert 2020-ban az Arénában Budapesten - Jegyek itt!
Az 50 éves jubileum Apostol koncert 2020. március 20-án a Papp László Budapest SPortarénában kerül megrendezésre. Jegyek itt!
Mága Zoltán Újévi koncert 2020-ban Budapesten a Sportarénában - Jegyek itt!
2020-ban immáron már 12. alkalommal kerül megrendzésre a Budapesti Újévi koncert. Mága Zoltán Újévi koncertje 2020. január 1-én Budapesten az Arénában kerül megrendezésre. Jegyek itt!
RÁADÁS koncertet ad Andrea Bocelli - Jegyek Andrea Bocelli budapesti koncertjére itt!
Duplázik Andrea Bocelli! Ráadás koncertet szúrtak be 2019. november 17-re a Papp László Budapest Sportarénába! A ráadás koncertre elkezdték a jegyek értékesítését!
Juan Diego Flórez koncert 2019-ben Budapesten az Erkel Színház - Jegyek itt!
Juan Diego Flórez 2019 őszén az európai előadásai között ismét Magyarországra látogat. Juan Diego Flórez 2019. október 22-én Budapesten az Erkel Színházban ad koncertet. Jegyárak és jegyvásárlás itt!
Il Volo koncert 2019-ben Budapesten az Arénában - Jegyek a 10 éves jubileumi koncertre itt!
Az Il Volo 10 éves jubileumi koncertje 2019. szeptember 29-én Budapesten a Papp László Sportarénában kerül megrendezésre. Jegyek itt!
INGYENES Kürtőskalács Fesztivál 2019-ben! PROGRAMOK és koncertek itt!
Idén is INGYENES lesz a Kürtőskalács Fesztivál, amit 2019. októberében tartanak. A rengeteg édességen túl a The Biebers, a Harlekin, Király L Norbi és Péter Szabó Szilvia koncert is várja az érdeklődőket. Idén a Városliget pontosabban a ...
INGYENES a Vasúttörténeti Park október végén!
2019 októberében egy napra mindenki számára ingyenes lesz a Vasúttörténeti Park. Érdemes ellátogatni Európa egyik legnagyobb szabadtéri és egyben legelső, interaktív vasúti múzeumába.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK