INGYEN látható a Magna Cum Laude koncert a hosszú hétvégén!

Kelt: 2021.03.14 Kovács Gergely

INGYEN látható a Magna Cum Laude koncert a hosszú hétvégén! A koncert sztárvendége Lovasi András a felvételen.

Fennállásának 16. évfordulóját ünnepli a Müpa, a jeles alkalomból pedig különleges meglepetéssel készültünk közönségünk számára. Március 13. és 15. között ismét megnyitjuk a Müpa számtalan kincset rejtő digitális médiatárát, így bárki regisztráció nélkül válogathat a több mint 100 HD-minőségű koncertvideó és közel 50 irodalmi est felvétele közül. Ennek köszönhetően a kultúrarajongók egy különleges virtuális közösséget alkotva, a világ bármely pontján együtt ünnepelhetnek a Müpával, képzeletben, időben utazva, biztonságban.

Az 1999-ben Gyuláról indult együttes ma már a hazai pop-rock világ egyik legsikeresebb zenekara, kis klubok és nagy fesztiválok rendszeres fellépője. Négy stúdióalbumukból kettő aranylemez lett, s egyikük a slágerlista élére is került. A hazai rádiók 10 dalukat forgatják az éterben rendszeresen, klipjeik is nagy sikerrel keringenek az interneten és kerültek zenei televíziók képernyőire. 2006-ban az „év poplemeze”-kategóriában Fonogram-díjat nyertek, az együttes basszusgitárosa és szövegírója pedig az „év szövegírója” címet érdemelte ki. S noha az út az egyre nagyobb fesztiválszínpadokon keresztül vezet, a zenekar és a rajongók is örömmel veszik a visszafogott, akusztikus hangszerelésű koncerteket.

A Művészetek Palotájában is ilyen „halk” koncertre készülnek. Különleges hangszerelésben szólalnak majd meg a már slágerré vált számok: a Minden állomás, a Vidéki sanzon, a Színezd újra, és még sok más dalt énekelhet majd velük együtt a közönség. Lesznek ritkán vagy még eddig nem játszott dalok is, csak hogy a rendszeres Magna-koncertlátogatók is kapjanak valami meglepetést. Az est vendége pedig Lovasi András lesz, így garantált az igazi jó örömzenélés. 

További érdekes hírek a cikk alatti kapcsolódó hírekben! Számtalan INGYEN program is található a cikkek között.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

INGYEN online musical előadás lesz látható március 15-én!
INGYEN és online közvetítik a magyar musical 2009-es ősbemutatóját.
INGYEN magyar filmekkel vár az Uránia online!
Ingyenes vetítéssorozat márciustól áprilisig az Uránia Online sorozatban. A filmek ingyenesek, de megtekintésükhöz 0 Ft-os regisztrációkötelesek!
Bereczki Zoltán koncert Budapesten a Városmajorban! Jegyek itt!
Szenvedély címmel ad koncertet 2021. augusztus 7-én Budapesten a Városmajori Szabadtéri Színpadon Bereczki Zoltán Radics Gigivel. Jegyek még kaphatóak.
Tom Jones koncert 2021-ben a Veszprém Festen a Veszprém Arénában - Jegyek itt!
Tom Jones koncertje 2021. augusztus 19-én kerül megrendezésre Veszprémben az Veszprém Arénában. Jegyek itt!
X-faktor sztárral debütál a székelyföldi István, a király augusztus 20-án!
Csak székelyföldi szereplőkkel debütál az István, a király 2021. augusztus 20-án. Az előadást dupla, illetve tripla szereposztással játsszák majd, így biztosítva az előadás színvonalát.
Alex Pavesi: Nyolc nyomozó - OLVASS BELE!
A detektívtörténetek aranykorának idején Grant McAllister, a matematika professzora kidolgozza a bűnügyi rejtélyek matematikai szabályait, és hét saját maga által írt történettel illusztrálja elméletét. A fordulat csak ezután jön.
INGYENES stream koncerten mutatja be új dalát a Margaret Island!
Ha elvesznél címmel debütál az új dal. Rendhagyó módon, egy nagyzenekaros élő stream koncerten mutatja be új dalát a Margaret Island.
Női titkos ügynökről írt könyvet Pam Jenoff! Az Elvesztek Párizsban már kapható!
New York Times-bestseller! Megtörtént eseményeken alapuló történelmi regény a II. világháborúban tevékenykedő női titkos ügynökökről - egy sikerszerző tollából.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK