Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

INGYEN lesz látható a Fővárosi Nagycirkusz előadása - Részletek itt!

2023.09.10 kovacsad

INGYEN lesz látható a Fővárosi Nagycirkusz előadása - Részletek itt!

A sztyeppe illata artista és lovas cirkuszi előadás a Fővárosi Nagycirkuszban a hétvégén utoljára lesz látható. Az előadást INGYEN is megnézhetik az érdeklődők online.

A Főváros Nagycirkuszt 2023-ban a csodás artisták mellett a lovak is birtokba veszik a sztyeppék világát és a vándorló népek ősi sámán világot és a  misztikus legendákat megidézve. A Fővárosi Nagycirkusz ezúttal egy óriás varázslatos jurta lesz, amibe belépve megelevenedik a sztyeppe világa. A  türkmén, magyar, mongol, ukrán és üzbég művészek segítségével a természet ősi elemeihez visszanyúló csodálatos mesevilágban találjuk magunkat, amiben még a föld, a víz, a tűz, a szél, az állatok és a növények is tisztelve voltak és misztikum övezte azok erejét. Természetesen a cirkusz a csodák földjeként az elemeket és az állatokat egyaránt ötvözi és az ég a földig ér majd, a tűz pedig a vízben él. Egyszerre káprázik a szemünk és dobog a lábunk a misztikus zenére. A műsorban autentikus zenére vágtázó lovak, hajlékony és vakmerő artisták és megannyi csoda vár. A sztyeppe illata című előadás 2023. április 5 óta látható a Fővárosi Nagycirkuszban. Az előadás AUGUSZTUS 20-án is látható lesz, méghozzá kétszer is!

A Mediaworks kulturális szerkesztősége gondozásában szeptember 17-én vasárnap 15 órától Magyarnemzet.hu, az Origó vagy a Mediaworks megyei hírportáljainak minden érdeklődő nézője INGYEN nézheti meg az előadást online. Az előadás ezen a napon látható utoljára.

Ezt követően a Fővárosi Nagycirkusz a téli műsorát októbertől tűzi műsorra. A téli előadásokra már elkezdték a jegyértékesítést! Jegyárak és jegyvásárlás itt!

• A Pál utcai fiúk musical 2023 - Jegyek és helyszínek itt!
• Az illúzió mesterei 2024-ben Budapesten a MOM Kultban - Jegyek itt!
• Lehetetlen - A bűvészvilágbajnok műsora! - Turné és jegyek itt!
• Ez a 15 legnépszerűbb musical hazánkban!
• A Szépség és a Szörnyeteg musical az Operettszínházban - Jegyvásárlás ...
• Nézd meg INGYEN a Disney Frozen musicalt!
• Az István, a király "gyermek előadás" az Eiffel Műhelyházban - Jegyek itt!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024