Ingyen masszázs várja az édesanyákat!

Kelt: 2019.04.24 Kovács Gergely

Ingyen masszázs várja az édesanyákat! 1 napra ingyenes masszázs várja az édesanyákat. Ezzel mondanak köszönetet.

Pár napja írtunk a Repülő Cirkuszról, a Margitszigeti Zenélőkút Dallistájáról és az Ingyenes Fenyő Miklós koncertről. Most újabb érdekességet hoztunk.

Így írnak az eseményről:
Köszönetet mond az Édesanyáknak a Fény Utcai Piac!

Anyák napja alkalmából kedveskedni szeretnénk a Fény Utcai Piacra járó édesanyáknak, éppen ezért a Piac területén foteleket helyezünk el, ahol masszőrök segítenek egy kicsit ellazulni, így kényeztetve az anyukákat. Ha a bevásárlást egy kis pihentető masszázzsal párosítanád, nézz be hozzánk május 4-én! Mi így mondunk nekik köszönetet!

Helyszín: Retek és Fény utcai kereszteződésnél lévő bejárat

Időpont: 2019. május 4. 10:00 - 13:00 

A program ingyenes!

Ne hagyd ki a játékainkat se! Részletek a JÁTÉK menüpontban, ahol rendszeresen várjuk a látogatókat nyereményjátékokkal! 

Acikk alatti kapcsolódó híreinket sem, hiszen számos ingyenes programról olvashatsz!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Ők lesznek a 15 éves Rómeó és Júlia musical Aréna előadás szereplői! Jegyek és szereposztás itt!
A 15 éves Rómeó és Júlia musical KERO rendezésében a Papp László Budapest Sportaréna színpadán lesz látható. A megújult szereposztás is sok izgalmat ígér.
Családok Parkja - Új INGYENES játszótér nyílt Budapesten!
A Rákóczi-kertben futókör létesült, felújították a sportpályát, közösségi kertet alakítottak ki, gumidombos kisautópályát építettek, megújult, kibővült a játszótér, és nagyobb lett a parkoló is. Csepelen várja az érdeklődőket az új játszótér.
Ingyenes libegőzés vár az édesanyákra!
2019 egy napján ingyen libegőzhetnek az édesanyák. Légy kreatív, és hagyd a sablonos anyák napi ajándékokat, adj élményt, friss levegőt és csodálatos kilátást édesanyádnak!
Churro Chips az új sláger! Próbáld ki INGYEN!
Most akár INGYEN kipróbálhatod az új őrületet. A Churro Chips egyszerű és tökéletes. Ha szereted a churrost, akkor ezt is szeretni fogod.
1 napig ingyen utazhatunk a MÁV járatain!
Csak a forgalmi engedély kell hozzá majd. Különleges kezdeményezés részeként utazhatunk majd ingyen. A kocsi tulajdonosoknak szánt különleges lehetőségről mindent megtudhatsz a cikkünkből.
TOP 25 - Ezeket a showkat és koncerteket akarja látni mindenki!
Queen show, Andrea Bocelli, Tankcsapda turné, Rómeó és Júlia musical, Demjén musical, Mézga család előadás, Varnus Xavér koncertje, filmzene koncert és számos izgalmas dolog vár 2019 őszént a budapesti és vidéki közönségre.
Will Smith koncert lesz Budapesten!
Will Smith koncert lesz Budapesten!
Búcsúzik a Billy Elliot musical!
A budapesti Billy Elliot az utolsó előadásaihoz érkezik, így aki nem látta az még most tegye meg. Játékunkban páros belépőt is nyerhetsz!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK