Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

INGYEN netezhetünk az egész országban! Tudd meg hogyan netezhetsz!

2014.11.10 Kovács Gergely

INGYEN netezhetünk az egész országban! Tudd meg hogyan netezhetsz!

Internetezzen szabadon az ország legnagyobb lakossági WiFi hálózatán közel 200.000 helyen! Sőt nem csak nálunk, hanem akár egész Európában elérhető az ingyenes internet a jogosult felhasználóknak.

A UPC Wi-Free szolgáltatás minden kábel- és mobilinternetes UPC ügyfélknek díjmentes vezeték nélküli wifi internetezést biztosít otthonukon kívül, országszerte, a UPC hálózatai mentén. Így 200.000 potenciális hotspotról beszélhetünk! A szolgáltatás külföldön, más országokban is igénybe vehető Európa-szerte.

Így spórolhat mobilinternet adatforgalmán és költségein!

Kik vehetik igénybe a UPC Wi-Free szolgáltatást?
A szolgáltatást UPC kábelinternet és UPC mobilinternet ügyfelek vehetik igénybe. A használat feltétele a My UPC regisztráció és egy UPC Wi-Free jelszó, amellyel kapcsolódni lehet a publikus vezeték nélküli hálózathoz.

Ugyanazon My UPC azonosítóval egy időben 3 mobil eszköz kapcsolódhat a UPC Wi-Free hálózathoz.

A UPC Wi-Free hálózat a UPC internet-előfizető ügyfeleinél elhelyezett WiFi kábelmodemek felhasználásával jön létre. Ezeken az eszközökön központilag bekapcsoltak egy második, egységesen UPC Wi-Free elnevezésű WiFi hálózatot, amely teljesen elkülönül és független az ügyfelek saját otthoni WiFi hálózatától, így sem az előfizetett sávszélességre, sem a havi adatforgalomra nincs semmilyen hatással. A két hálózat között nincs semmilyen kapcsolat, így az otthoni internetezést semmi sem zavarhatja meg.

Ajánlónk után folytatódik a cikk!
A legjobb 10 karácsonyi ajándék ötlet! 
Részletek ide kattintva!

Természetesen lehetősége van arra, hogy a náluk bekapcsolt UPC Wi-Free hálózatot bármikor kikapcsolják. Azonban a UPC Wi-Free hálózat a felhasználók kölcsönösségén alapul, ezért a hálózat kikapcsolása esetén a felhasználói lehetőség is felfüggesztésre kerül, így a megosztást kikapcsoló ügyfeleink sem fogják tudni használni máshol a UPC Wi-Free hálózatot. Részletek itt!

Ha tetszett a hír, oszd meg barátaiddal is!

Azonban mindig figyeljünk az okos internet használatra. Sajnos internetes csalások nem ritkák!  Pár hete például 5 millió GMAIL cím jelszavát tették ki a netre! Ellenőrizd a sajátodat! Részletek ide kattintva!

A legizgalmasabb Mikulás napi programok 2014-ben! Részletek itt!

• Rendőrségi közlemény! Minden számítógép használónak tudnia kell!
• Átverés! Minden facebook felhasználónak olvasnia kell!Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2021