INGYENES a Vidámparkban megrendezésre kerülő Galiba gyermekfesztivál!

Kelt: 2020.07.03 Kovács Gergely

INGYENES a Vidámparkban megrendezésre kerülő Galiba gyermekfesztivál! A Galiba gyermekfesztivál ideje alatt az idén hatvan éves vidámparkba ingyenes lesz a belépés. Sőt számtalan program is vár az érdeklődőkre. Az idei Galiba gyermekfesztivált a debreceni vidámparkban rendezik meg.

A virágkarneváli programsorozat részeként augusztus 16. és 20. között rendezik meg a debreceni vidámparkban a Galiba gyermekfesztivált - írja a Főnix Rendezvényszervező Nonprofit Kft. az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.

A közleményben hangsúlyozzák: a virágkarnevál kísérőrendezvényeként 2012 óta szerepel a karneváli hét kínálatában a gyermekfesztivál, amely hamar a családok kedvenc programsorozatává vált. A Ludas Matyi nevét viselő vidámparkba kilátogatókat a többi között debreceni művészeti csoportok bemutatói szórakoztatják majd.

A gyerekek játékos, interaktív KRESZ-oktatáson vehetnek részt, megismerkedhetnek a Csodakutya Alapítvány segítő kutyáival, az Agóra Tudományos Élményközpont pedig látványos kísérleti bemutatókkal várja a résztvevőket. A programok között szerepel bűvészbemutató, kézműves foglalkozás, Lúdas Matyi hasonmástalálkozó. A Fehérlófia Egyesület a hagyományőrzés jegyében íjász és kürt bemutatókat tart, fellépnek a Vojtina Bábszínház művészei, és gólyalábas akrobatákkal, légtornászokkal is találkozhatnak a vendégek. A Galiba gyermekfesztivál ideje alatt az idén hatvan éves vidámparkba ingyenes lesz a belépés - írják a közleményben.

Fotó: Debreceni Vidámpark Facebook 
A hagyományos augusztus 20-i virágkarnevált a koronavírus-járvány miatt idén nem rendezik meg Debrecenben. Nem lesz karneváli menet, stadionshow, tűzijáték és külföldi művészeti csoportok sem érkeznek. A Nagyerdő különböző helyszínein és a belvárosban azonban - a korábbi karneváli hetek programjait megidézve - számos rendezvénnyel, a többi között zenei és táncos produkciókkal várják majd az érdeklődőket. Augusztus 20-án adják át a teljesen felújított és átalakított Dósa Nádor teret, ahol felavatják Szent István király teljes alakos szobrát. 
Forrás: MTI

További érdekes és INGYENES programok a cikk alatti kapcsolódó hírekben. A JÁTÉK menüben számtalan nyeremény vár.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

INGYENES élő koncertek a Margitszigeti Zenélő Kútnál! Lista itt!
Sőt még Várkert Bazárnál és a Műcsarnoknál is lesz koncert.
INGYEN István, a király filmvetítés lesz Budapesten!
Az István, a király filmet 2020. augusztus 15-én Budapesten vetítik majd. A részvétel ingyenes, helyfoglalás érkezési sorrendben.
Tom Jones koncert 2021-ben a Veszprém Festen a Veszprém Arénában - Jegyek itt!
Tom Jones koncertje 2021. július 18-án kerül megrendezésre Veszprémben az Veszprém Arénában. Jegyek itt!
Presser koncert 2021-ben - Országos turné - Jegyek itt!
Presser Gábor koncertturnéra indul 2021-ben. Jegyek és helyszínek itt!
Sergei Polunin Budapesten a Margitszigeten - Jegyek a Raszputyin táncelőadásra itt!
Sergei Polunin nevét jól ismeri a hazai közönség is, hiszen botrányokkal teli életéről a magyar portálok is cikkeztek. A zseniális táncos 2021-ben a Margitszigeten lép fel. Szergej Polunyin 2021. augusztusábn a Raszputyin című előadást hozza el a ...
Kabaré musical 2021-ben a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
Kabaré musical 2021-ben Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható 2021. július 9-10-én a Vígszínház előadásában. Jegyek itt!
Charlie koncert 2021-ben a Fertőrákosi Barlangszínházban - Jegyek itt!
Charlie koncert 2021. június 6-án a Fertőrákosi Barlanszínházban. Jegyárak és jegyvásárlás itt!
Török Ádám és Barátai koncert 2021-ben Budapesten a Városmajorban - Jegyek itt!
Török Ádám és Barátai koncert 2021. augusztus 14-én Budapesten Városmajori Szabadtéri Színpadon. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK