Ingyenes Animációs filmvetítések Budapesten!

Kelt: 2017.09.18 Kovács Gergely

Ingyenes Animációs filmvetítések Budapesten! Az Animascope 4 alkalmával a METU-n az előző tanévben készült animációs filmek mellett bemutatásra kerülnek olyan díjnyertes alkotások is, mint a WireLess, a Second Hand és a Kópék című diplomafilmek.

A szervezők így írnak az eseményről:
Idén negyedszer várjuk az animációs műfaj iránt érdeklődőket szeptemberi évnyitó vetítésünkön. A programban az egyetem hallgatói mutatják be legfrissebb munkáikat, valamint arra is lehetőség lesz, hogy a látogatók kötetlen formában találkozzanak az alkotókkal. Az évek során már hagyománnyá vált, hogy az Animascope bepillantást kínál a METU életébe, ízelítőt ad az alap- és mesterképzéseken folyó szakmai munkából és a műhelyek hangulatából.

A vetítésen a METU-n az előző tanévben készült animációs filmek mellett bemutatásra kerülnek olyan díjnyertes alkotások is, mint a NMHH Médiatanács támogatásával készült WireLess, Second Hand és Kópék című diplomafilmek.

Ebben az évben az esemény vendége a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem. A szervezők célja, hogy ezzel is erősítsék a párbeszédet a hazai művészeti felsőoktatás szereplői között. A MOME válogatásában többek között olyan kiváló alkotások is peregnek majd a vásznon, mint a Házibuli, a Cosmic Jacuzzi, a Körömágyszaggató vagy a Beyond.

Csatlakozz ha szereted az INGYENES programokat!A vetítés után beszélgetés fiatal animációs alkotókkal, akik az Animascope-on megjelenő egyetemek volt és jelenlegi hallgatói.

Moderátor: Gyürke Kata - kulturális újságíró, médiakutató

Beszélgetőpartnerek: Bognár Éva Katinka (MOME), Ivády Tamás (MOME), Orosz Tina (METU), Pataki Szandra (METU) 

Időpont: 2017. szeptember 20., 18:30
Helyszín: Átrium, 1024 Budapest, Margit körút 55.

A belépés ingyenes, helyfoglalás az érkezés sorrendjében.

Ne hagyd ki a cikk alatti kapcsolódó híreket sem, ahol például Bormoziról is olvashatsz! Illetve nyereményjátékainkat is érdemes megnézni a JÁTÉK menüben!

Ha nem akarsz lemaradni a hasonlóan jó programokról, akkor csatlakozz a Programajánló oldalhoz!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

The Illusionists 2018-ban Budapesten a Tüskecsarnokban - Jegyek itt!
A The Illusionists – Direct from Broadway produkció Budapesten a Tüskecsarnokban 2018. május első hetében több alkalommal is látható lesz. A világ legjobb bűvészei és illuzionistái Budapesten! Jegyek már kaphataók!
Felnőtt JátszóParty Budán az Elevenparkban! Csak 18 év felett! NYERJ 2 JEGYET!
2 új különlegességgel várja Magyarország legnagyobb beltéri játszóháza a kikapcsolódni, szórakozni vágyó felnőtteket! 2017. szeptember 28-án újra várja a felnőtteket. Estére csak a felnőtteké lesz a játszóház!
Festés közben szórakozni vagy fordítva! Elindult a PaintCocktail Junior! Próbáld ki INGYEN!
A PaintCocktail Junior kreatív szórakozás 10-17 éves gyerekeknek, ahol megtapasztalják: festeni mindenki tud!
Ekkor avatják a Bud Spencer szobrot Budapesten!
Tasnádi Szandra szobrászművész egész alakos, 5/4-es méretű bronzból készült Bud Spencer szobra hamarosan Budapesten kap helyet!
Pál utcai fiúk musical a Vígszínházban!
A Pál utcai fiúk musical a Vígszínházban!
A Star Wars világa – kiállítás Budapesten! Jegyek itt!
Star Wars optikai illúziók és Selfie pontok is várnak a különleges kiállításon. 2017. november 25-től 27-ig Budapesten lesz látható a kiállítás a Csili Művelődési Központban.
Kevesen bírják végignézni ezt az 5 perces kisfilmet!
Mi nem bírtuk végig nézni. A Stop the horror csak 5 perc, mégis nagyon kevesen bírják végignézni, az igaz történet alapján készült kisfilmet.
Bormozi nyílt Magyarországon!
Megnyílt az első bormozi Magyarországon. Borozás a vászon előtt a dél-balatoni Kristinus Borbirtok bormozijában, a Vinocinoban.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK