INGYENES családi karácsonyi fotózás Budapesten! Regisztráció itt!

Kelt: 2019.12.04 Kovács Gergely

INGYENES családi karácsonyi fotózás Budapesten! Regisztráció itt! Egy igazi élmény a családi fotózás. A képeket a Facebookon is használhatjuk vagy akár képeslap készülhet belőle vagy az ajándék mellé kísérőkártya, hisz csak ki kell nyomtatni őket.

A napokban a miskolci Mézeskalács villamosról, a Fényhajóról és az INGYENES pályaudvar koncertekről írtunk. Most újabb izgalmat hoztunk.

A Hegyvidék központ honlapján így írnak:
Idén decemberben gondoskodunk róla, hogy a karácsonyi készülődés az egész család számára emlékezetes pillanatokat tartogasson. Az adventi hétvégéken profi fényképész áll vendégeink rendelkezésére, hogy meghitt hangulatú, karácsonyi fotózáson vehessenek részt. Látogasson el hozzánk az alábbi időpontok egyikében, és mi megörökítjük a család legszebb ünnepi pillanatait:

• december 7. – 11:00 és 15:00 óra között
• december 8. – 10:00-16:00 óra között
• december 14. – 10:00 és 16:00 óra között
• december 15. – 10:00 és 16:00 óra között
• december 21. – 10:00 és 16:00 óra között
• december 22. – 10:00 és 16:00 óra között

A fotózás ingyenes és regisztrációhoz kötött.

Regisztráció: https://hegyvidekkozpont.hu/regisztracio

Természetesen a legkisebbekről sem feledkeztünk meg, december 7-én ugyanis a Mikulás látogat el hozzánk! Minden gyermek álma, hogy találkozhasson a Télapóval, ami Hegyvidék Bevásárlóközpontban most valósággá válhat! A Mikulás ünnepség 15:00 és 17:00 között kerül megrendezésre.

Látogassanak el a Hegyvidék Bevásárlóközpontba decemberben is, hogy a karácsonyi készülődés idén igazán különleges legyen!

A 3D Gallery is hatalmas élmény! Főleg családilag! Ha akarsz egy jó ajándékot akkor vásárolj 3D Gallery jegyet! Részletek itt!

JÁTÉK menüben számtalan nyeremény vár könyvek, koncertjegyek és sok más! Tudtad, hogy hétvégente INGYENES jégkorcsolya oktatás is van Budapesten? Erről is olvashatsz a cikk alatti kapcsolódó hírekben, hiszen lesz olyan nap, amikor INGYEN korizhatsz.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

3D Galéria nyílt Budapesten! Légy része te is a képnek! Jegyek itt!
3D Gallery Budapest néven nyílt meg Budapesten egy különleges kiállítás, aminek mi is részesei lehetünk. A képek részévé válhatunk.
RÁADÁS előadást kellett beszúrni a Mancs őrjárat Live showból az Arénában - Jegyek itt!
A Paw Petrol - Mancs őrjárat Live show: A mentőfutam 2020. január 4-5-én a Papp László Budapest Sportarénában lez látható. Három előadás már teltházas, így ráadás előadást szúrtak be!
INGYENES jégpálya a Bálna Terasznál 2019-ben is! Nyitvatartás itt!
A legszebb panorámájú ingyenes korcsolyapálya a Bálna teraszán. Idén is 450 négyzetméteres jégpálya várja az érdeklődőket a budapesti jégpályán.
The Illusionists illuzionita show 2020-ban Budapesten a BOK Csarnokban - Jegyek itt!
A világ legjobb illuzionistái a The Illusionists 2020. október 14-18. között Budapesten a BOK (SYMA) Csarnokban. A Direct from the Broadway turnéjukkal Magyarországon turnézó bűvéz, illuzionista és varázsló showra jegyek már kaphatóak!
Fényfestéssel vár a Hiperfa Budapesten!
Interaktív fényfestés. Karácsonyi hangulat. És egy gigantikus, Szőke Gábor Miklós által tervezett karácsonyfa. Ez a #HIPERFA, ami mindenkit elvarázsol.
INGYENES korcsolyaoktatás és koripálya vár a gyerekekre a Bazilikánál!
Európa 2. legjobb karácsonyi vására számtalan programmal vár Budapesten. Idén sem marad el az ingyenes jégpálya.
INGYENES lesz az ország 7 jégpályája 1 napra! Regisztráció itt!
Budapest, Pécs, Zalaegerszeg, Szeged, Nyíregyháza, Jászberény és Békéscsaba is része a programnak. Az MVM Jégkaland ingyenes korcsolyázással vár.
INGYENES hajózás várja 2020 nyarán a kisiskolásokat!
2020-ban is minden 6-11 éves tanuló számára ingyenes a hajózás a Balatonon is. A Balatoni Hajózási Zrt. és MAHART PassNave Kft. is csatlakozott a Kajla kedvezményekhez.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK