Ingyenes korcsolya oktatás és koripálya a Bazilikánál a gyerekeknek!

Kelt: 2018.12.03 Kovács Gergely

Ingyenes korcsolya oktatás és koripálya a Bazilikánál a gyerekeknek! A vásár közepén helyezkedik el az ovális korcsolyapálya, amelyen csúszva kicsit mindenki ismét átéli gyermekkorát, hiszen nem csak gyerekek használhatják.

A szerelmesek jobban szorítják egymás kezét, a szülők csillogó szemmel nézik gyerekeik első szárnypróbálgatásait. Ahogy az egész vásárra jellemző, a pályán is állandóak a mosolygós és önfeledten szórakozó emberek csak úgy, mint a pálya szélén a gőzölgő forralt bort kortyoló barátok és családtagok, akiket már csupán a vidám korcsolyások, a fények és a Bazilika látványa is még inkább karácsonyi hangulatba hoz.


Míg ti a gasztronómiát élvezitek, addig a gyerekeket minden nap korcsolyapálya várja, mely 14 éves korig ingyenes, sőt ha a cipőt otthon felejtettétek, akkor díjmentesen bérelni is tudtok a kicsiknek. Ha a kicsik még bizonytalanok a jégen, akkor hétvégente ingyenes korcsolyaoktatáson is részt vehetnek.

Korcsolya oktatás gyermekek számára:
Minden szombat és vasárnap: 14.00-18.00

 

Csússz bele a karácsonyi hangulatba, hogy utána még jobban essenek az ízletes ételek a pályát körülölelő gasztronómiai mesterek egyikénél! 

Sőt ha már ott vagytok nézzétek meg az ingyenes 3D épület festést, amiről a cikk alatti kapcsolódó hírekben olvashatsz részleteket.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

TOP 10 legjobb program a két ünnep között!
Fényvillamos, Diótörő balett, jégfolyosó, 3D galéria s és még számos izgalmas program várja adventtől újévig a kicsiket és a nagyokat is!
Ingyenes 3D fényfestés Budapesten!
Közép-Európa legnagyobb 3D fényfestése minden nap vár.
Koncz Zsuzsa koncert turné 2019 - Jegyek és helyszínek itt!
Koncz Zsuzsa koncertezik 2019-ben országszerte. A turné keretein belül Szolnok, Orosháza, Szombathely, Szeged, Pécs, Debrecen és Budapest közönsége biztosan hallhatja énekelni.
Omega koncertek 2019 - Jegyek az Omega Tűzvihar koncert turnéra itt!
Már most meghírdetésre kerültek az Omega koncertek 2019-es Tűzvihar turné állomásai. Az Omega Tűzvihar koncert turné Szeged, Veszprém, Zalaegerszeg, Debrecen, Sopron, Pécs, Nyíregyháza, Miskolc arénáiban biztosan látható lesz. Jegyek itt!
Kutyareform - Országos turné Nyakas Gábor kutyatrénerrel! Jegyek itt!
Cesar Millan magyar szakmai referense, akit csak kutyasuttogóként emlegetnek a világon, most országos turnéra indul. Budapest, Győr, Kecskemét, Debrecen és Szombathely lesz a turné része.
Quimby országos turné 2018 - Helyszínek és jegyek a Teátrum turnéra itt!
A Teátrum turnéval Tatabánya, Veszprém, Miskolc, Debrecen, Pécs, Szeged, Szolnok, Sopron, Budapest legnagyobb színháztermeiben ad koncertet a Quimby. A Quimby országos turnéjára jegyek már kaphatóak!
Szabó Péter Országjáró Roadshow 2019 - Turné állomások és jegyek itt!
2019-ben pedig országos turnéra indul. Debrecen, Miskolc, Pécs, Kaposvár, Veszprém, Sopron, Székesfehérvár, Budapest, Kecskemét, Baja, Szeged, Eger, Szombathely, Salgótarján, Győr, Békéscsaba, Tatabánya, Nyíregyháza, Zalaegerszeg és Nagykanizsa ...
10 karácsonyi ajándék 1500 forinttól!
Összállítottunk egy olyan válogatást, amiben akár 300 forintból találtok ajándékot kicsiknek és nagyoknak fiataloknak és öregeknek is.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK