INGYENES lesz az ország 7 jégpályája 1 napra! Regisztráció itt!

Kelt: 2019.11.19 Kovács Gergely

INGYENES lesz az ország 7 jégpályája 1 napra! Regisztráció itt! Budapest, Pécs, Zalaegerszeg, Szeged, Nyíregyháza, Jászberény és Békéscsaba is része a programnak. Az MVM Jégkaland ingyenes korcsolyázással vár.

A korcsolya szerelmesei számára mostanság számtalan jó hírünk van. Hamarosan nyit a Jégfolyosó Budapesten. Illetve a 360 fokos panorámával rendelkező és egyben Budapest legmagasabb korcsolyapályája is vár.

Szeretsz korcsolyázni? Szereted a kalandokat? Kíváncsi vagy, vajon melyik város tudja a legtöbb energiát beleadni a korcsolyázásba? 2019. december 15-én vasárnap az MVM Jégkaland 7 helyszínen vár majd.

Budapesten, Jászberényben, Szegeden, Nyíregyházán, Zalaegerszegen, Pécsett és Békéscsabán várjuk a korcsolyázás szerelmeseit. Válaszd ki a hozzád legközelebb eső jégpályát, töltsd ki a regisztrációs űrlapot, és érezd a mozgás pozitív energiáját!

A helyszíneken az ingyenes korcsolyázáson túl a következő programok várnak:
-Kézműves foglalkozások
-Karácsonyi arcfestés
-Korcsolyaoktatás
Regisztráció a 7 pályára ide kattintva!

Ha szereted az érdekes programokat akkor nézd meg a cikk alatti kapcsolódó híreket is! Illetve és a JÁTÉK menünket is érdemes megnézni, hiszen számtalan nyereményjáték vár. A képen a Jégfolyosó látható!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

A "Pushing the Limits" ("A határok feszegetése") című legújabb turnéjuk még látványosabb pillanatokat, élményeket ígér Budapesten! A kosárlabda akrobaták látványos showja újra elvarázsolja a budapesti közönséget.
Világító rénszarvasfogat Magyarországon!
Világító rénszarvasfogat Magyarországon!
Mancs őrjárat Live Magyarországon - Jegyek a 2020-as budapesti, debreceni, soproni előadásokra itt!
A Mancs őrjárat Live Magyarorzágon lesz látható Budapesten a Papp László Sportarénába, Debrecenben a Főnix Csarnokban és a soproni Novomatic arénában. Jegyek itt!
Tom Jones koncert 2021-ben a Veszprém Festen a Veszprém Arénában - Jegyek itt!
Tom Jones koncertje 2021. augusztus 19-én kerül megrendezésre Veszprémben az Veszprém Arénában. Jegyek itt!
3 INGYENES online program a Madách Színháztól!
Oroszlán Szonja, Tompos Kátya, Balla Eszter, Feke Pál, Nagy Sándor és Szemenyei János is látható lesz az online műsorban.
INGYENES Virtuális Országház látogatás! Regisztráció itt!
Az Országház mellett a Szent Korona is látható lesz, sőt a a díszlépcsőházba, a kupolacsarnokba, valamint a képviselőházi társalgóba és ülésterembe is betekinthetünk.
X-faktor sztárral debütál a székelyföldi István, a király augusztus 20-án!
Csak székelyföldi szereplőkkel debütál az István, a király 2021. augusztus 20-án. Az előadást dupla, illetve tripla szereposztással játsszák majd, így biztosítva az előadás színvonalát.
INGYENES stream koncerten mutatja be új dalát a Margaret Island!
Ha elvesznél címmel debütál az új dal. Rendhagyó módon, egy nagyzenekaros élő stream koncerten mutatja be új dalát a Margaret Island.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK