Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

INGYENES Lézerfény koncert Budapesten! Ne hagyd ki! VIDEÓ ITT!

2022.09.14 Kovács Gergely

INGYENES Lézerfény koncert Budapesten! Ne hagyd ki! VIDEÓ ITT!

2022. szeptember 23-án a Fényszínház különleges lézerfény koncerttel várja az érdeklődőket Budapesten. Jegyek már kaphatók.

A keresztény világ legismertebb imája a Miatyánk. Újkori feldolgozásában törekedtünk a szeretet szimbólumainak legszebb megfogalmazására mindezt egy templomi lézerfény élménykoncert keretein belül. A műsort eredendően is templomi környezethez készítettük, a premier előadást 2013 októberében Miskolcon mutattuk be a Szent Anna templomban, Szarvas Péter atya rendkívül barátságos közreműködésével. 2014-ben Budapesten húsvétkor a Rózsafüzér Királynéja Plébániatemplomban, Pünközsdkor Hercegszántón, Európa legmagasabb Mária szobránál, a Vodica-Máriakert kegyhelyen adtuk elő. 
 
Szarvas Péter esperes, plébános ajánlása az előadásról:
„Többektől, akik látták és hallották az előadást pozitív visszajelzést kaptam. A mondanivalót nem zavarta a fény és hangtechnika, hanem inkább segítette a mondanivaló mélyebb megértését. Valóban különleges hatása volt. Magam is úgy voltam vele, hogy próbáltam a dolgokat elképzelni, végiggondolni, de amikor az előadás a maga egészében ment, meg sem közelítette azt elképzeléseimet. Amikor a fény átölelt, úgy éreztem maga az Isten ölel át. Átjárja az egész lényemet. Ehhez a mondanivaló, az elmélkedés, a megélt valós élettörténet és a zene nagy segítség volt. Valóban különleges volt.”

Az Ars Sacra Fesztivál keretein belül 2022. szeptember 23-án az Újpalotai Református Templomban kerül megrendezésre a Jelenések – Templomi lézerfénykoncert.

A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az uszik@csokonai15.hu e-mail címen, vagy a +36 1 410 0836 és a +36 1 410 6304 telefonszámokon lehet.


a XVI. Ars Sacra Fesztivál keretében
Helyszín: Újpalotai Református Templom (1156 Budapest, Száraznád utca 2.)
Időpont: 2022. szeptember 23., 20 óra

Videó:

 

• Láthatatlan kiállítás Budapesten! Jegyek itt!
• István, a király rockopera 2023-tól az Operaházban - Jegyek itt!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2023