Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

INGYENES Mandoki Soulmates jubileumi koncert 2023-ban Budapesten!

2023.07.23 kovacsad

INGYENES Mandoki Soulmates jubileumi koncert 2023-ban Budapesten!

Mandoki Soulmates jubileumi koncert 2023-ban Budapesten! A koncert ingyenesen megtekinthető!

Különleges koncertélménnyel készül Budapesten a Mandoki Soulmates
Idén, ezen a koncertre lép fel a legtöbb amerikai, angol Mandoki Soulmates tag

Nem mindennapi koncerttel készül a Mandoki Soulmates Magyarországon. A koncert Bartók
Béla "Magyar képek" című művére épül, ami Amerikában már korábban aranylemez lett,
nemrég azonban itthon is megjelent és rögtön aranylemez lett.

Az aranylemezt ünnepélyesen adják majd át az augusztus 18-i ingyenes koncerten, amelyet a Szent István ünnep keretén belül rendeznek meg a Bazilika előtti téren este héttől. Ez az alkotás az erdélyi népzene gazdag hagyományait ötvözi a progresszív rock és jazz elemekkel, olyan zenei értékközösséget teremtve, amely áthidalja a társadalmi és kulturális különbségeket. Ezek az értékek Leslie Mandoki számára egyaránt fontosak, éppen ezért neves magyar művészeket kért fel arra, hogy az album magyar verziójában közreműködjenek.

Noha a mai világban már nem megszokott, hogy egy progresszív rock zenei anyag komoly érdeklődést váltson ki a fiatal generáció körében. A jubileumi Mandoki Soulmates csapatnak
azonban sikerült megszólítania a fiatal korosztályt is, és legújabb, Magyar képek című, magyar nyelvű albuma - melyen a nemzetközi sztárok mellett magyar énekesek is közreműködtek - aranylemez lett. A világhírű zenészek mellett olyan kiválóságok is részt vettek a projektben, mint Ákos, Horváth Charlie, Mező Misi, Molnár Ferenc Caramel, Pápai Joci, a néhai Szakcsi Lakatos Béla, Takáts Tamás, valamint a kivételes tehetségű Zséda, mint egyedüli női előadó.

Az augusztus 18-i ingyenes koncert különleges alkalom lesz, ahol nemcsak a fantasztikus zenei élményt élvezhetjük este héttől a Bazilika előtti téren, de ünnepélyes keretek között adják majd át a jól megérdemelt aranylemezt is.

"Augusztus 18. különleges és egyedi alkalom lesz arra, hogy közösen átéljünk egy lenyűgöző koncertet a magyar zenei kultúra jegyében. Bízunk benne, hogy a koncertünkkel felejthetetlen, mi
több "felhőtlen" estét kínálhatunk a közönségünknek és mindannyian hosszú ideig őrizhetjük szívünkben és emlékezetükben ezeket a pillanatokat" – mondta a koncerttel kapcsolatban Leslie.
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2023