INGYENES nyílt nap a Budafok Kocsiszínben!

Kelt: 2019.09.13 Kovács Gergely

INGYENES nyílt nap a Budafok Kocsiszínben! 2019 szeptemberében is megnyitja a kapuit egy napra a Budafok Kocsiszín. Sőt különleges programokkal is vár.

Pár napja a az 1 napra ingyenes Vasúttörténeti parkról majd a Margitszigeti Zenélő Szökőkút új dallistájáról és a Csillagok Háborúja kiállításról írtunk. Most pedig egy újabb izgalmas programot ajánlunk.

IDÉN 120 ÉVES A TAVALY FELÚJÍTOTT BUDAFOK KOCSISZÍN

A tavalyi nyílt napot hatalmas érdeklődés övezte - nem csoda, hiszen az érdeklődők először tekinthették meg az új remízt. Idén is készülünk nosztalgia járművekkel, a közlekedési szakma rejtelmei iránt komolyabban érdeklődők számára pedig kis csoportos vezetett túrát – csarnoklátogatást is szervezünk majd a telephelyen. 

Regisztráció rövidesen! (Kövesd a Facebook eseményt ide kattintva!) Az esemény regisztráció nélkül látogatható, de a Csarnok látogatás regisztráció köteles lesz, de a többi program szabad.

2019. szeptember 21-én tehát mindenkit vár a Budafoki Kocsiszín!
A vezetett túrára - ahogy megszokhatták - az esemény előtt érdemes lesz regisztrálni (erre rövidesen lehetőség lesz!), illetve – mint minden alkalommal – a helyszínen is lehet jelentkezni korlátozott számban.

A korábbi nyílt napok hagyományához híven a kisebbeket gyermekfoglalkoztatóval, társasjátékokkal, kvízjátékkal, csocsó asztalokkal  várjuk.

Csatlakozz ha szereted az INGYENES programokat!

A Széchenyi Vasútmodellező Klub a rendezvényre – stílszerűen – a villamos modulrendszeréből fog válogatni!

Illusztrációnk idestova 5 éve készült a felújítás előtti kocsiszínben, szeptemberben azonban a már megújult környezetben várunk mindenkit szeretettel! 

Exkluzív járműfotózás!
A nagy sikerre való tekintettel most is lehetőséget biztosítunk exkluzív járműfotózásra. Ezúttal kapunyitás előtt 09:00-09:30-ig várjuk az érdeklődő fotósokat. A fotózáson való részvétel is regisztrációhoz kötött lesz, illetve korlátozott számban a helyszínen is lehet regisztrálni. A fotózásra csak 18. életévét betöltött személy regisztrálhat.  18 év alatti gyermek szülői felügyelettel sem tartózkodhat a fotózás alatt a helyszínen.

Idén is készülünk nosztalgia villamosokkal, illetve egy HÉV szerelvénnyel (2624, 611, 1820, 1074, 1233 „Bengáli”, UV, MUV, MVIII), de természetesen megtekinthetők lesznek a még forgalomban közlekedő típusok (ICS 1441, T5C5K2, CAF), és a háttérmunkát segítő járművek is (felújított hóseprő, síncsiszoló, Shörling, Unimog, zavarelhárító szerkocsi).

A rendezvényre 15:30-ig lehet belépni.

Nézd meg a nyereményjátékainkat is a JÁTÉK menüpontban!

Cikk ajánló:
A Csillagok Háborúja kiállításon voltál már? Részletek itt!

További érdekes és INGYENES programok is találhatóak a cikk alatt a kapcsolódó hírekben. Például Diótörő előadásról!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Egész évben vár a Miniversum! Jegyek itt!
14 település, 600 épület, 1,3 km sínpálya, 100 folyamatosan mozgásban lévő vasúti szerelvény. Mini Budapest, Nyugati pályaudvar, éjszakai vonatok és sok érdekesség egyszerre. Jegyárak, jegyfoglalás, belépő.
Szabadság vándorai - DEMJÉN musical Budapesten sztárokkal - Jegyek itt!
Janza Kata, Pintér Tibor, Pesák Ádám, Papadimitriu Athina és Szerényi László főszereplésével debütál Budapesten a Szabadság vándorai - Demjén musical. Jegyek itt!
TOP 25 - Ezeket a showkat és koncerteket akarja látni mindenki!
Queen show, Andrea Bocelli, Tankcsapda turné, Rómeó és Júlia musical, Demjén musical, Mézga család előadás, Varnus Xavér koncertje, filmzene koncert és számos izgalmas dolog vár 2019 őszént a budapesti és vidéki közönségre.
Kicsi Gesztenye Klub koncert 2019-ben Budapesten - Jegyek itt!
A Kicsi Gesztenye Klub 2019. október 12-13-án Budapesten az Újpesti Rendezvénytér színpadán lesz látható. Jegyek itt!
Egy napra INGYENES a Vasúttörténeti Park szeptemberben!
2019 szetptemberében egy napra mindenki számára ingyenes lesz a Vasúttörténeti Park. Érdemes ellátogatni Európa egyik legnagyobb szabadtéri és egyben legelső, interaktív vasúti múzeumába.
Búcsúzik a Billy Elliot musical!
A budapesti Billy Elliot az utolsó előadásaihoz érkezik, így aki nem látta az még most tegye meg. Játékunkban páros belépőt is nyerhetsz!
Csillagok háborúja kiállítás 2019-ben Budapesten - Jegyek itt!
Chewbacca, Yoda, R2D2, C-3PO, a Sithek, Darth Vader és mások - életnagyságú alakja, óriási termetű Jabba, a hutt, a négy méter magas Rancor, a nyolc méteres Palpatine trónterem és az Anakin Skywalker kilenc méter hosszú légifogata, mitikus ...
Ingyenes programokkal is vár a Turizmus Világnapja 2019 - Programok és regisztráció itt!
Minden év szeptember 27-én ünnepeljük a Turizmus Világnapját, melynek célja, hogy felhívja a nemzetközi közösség figyelmét a turizmus fontosságára, politikai, kulturális, társadalmi és gazdasági értékeire. Nem lesz ez másként idén sem, ...

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK