Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

INGYENES nyíltnap a Hungária Kocsiszínben!

2022.05.05 Kovács Gergely

INGYENES nyíltnap a Hungária Kocsiszínben!

Több mint két év kényszerszünet után újra nyílt nap a BKV-nál! A lehető leghagyományosabb módon, "offline", személyesen, várjuk a városi közlekedés szerelmeseit, a járműrajongókat, a BKV iránt érdeklődőket május 28-án gyermeknapi rendezvényünkre.

2022. május 28-án 10 órától 16:00-ig várja a látogatókat a Hungária Kocsiszín.
A nagy találkozásnak az 1902-ben épített, többször átalakított, felújított Hungária kocsiszín ad helyszínt, ami 2006 óta a Combino villamosok otthona. A nyílt napon működés közben is megtekinthető lesz a kocsiszín különlegessége, az a beépített emelőberendezés, amely teljes, 54 méteres hosszában tudja megemelni a nagykörúti „cirkálókat”
A látogatók hangulatát tovább emeli a vezetett csarnoklátogatás, a járműkiállítás és a Magyar Autóklub közlekedésbiztonsági élményprogramja és az Álmok Álmodói kiállítás. A gyerekeket arcfestés is várja.

A Hungária kocsiszínben debütál a BKV-s nyílt napok újonca, a Gördűlő játszóház, ami már sokak számára ismerős lehet YouTube csatornánk Vlog sorozatából. Társaságunk különleges játszóbusza, amit egy két csuklós Van Hool járműből alakítottunk ki, 2021 óta várja, hogy a szélesebb közönség elé lépve részt vehessen első nyílt napján.
A belépés továbbra is ingyenes!

További érdekességek:

• Újra vár a Margitszigeti Zenélő Szökőkút 2022 nyarán!
• 1000 forintért kertmoziban lesz látható az Üvegtigris!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024