INGYENES Robotika Kiállítás Budapesten!

Kelt: 2019.02.15 Kovács Gergely

INGYENES Robotika Kiállítás Budapesten! Találkozz az első humanoid robottal. Csak 4 napig lesz elérhető az ingyenes robotikai kiállítás.

2019. február 21. és 24. között Robotika kiállítással várják látogatóinkat. Február végén négy napon keresztül a robotok veszik át az uralmat az ÁRKÁDban. Gyere el te is, és ismerkedj meg Pepperrel, az első humanoid robottal, aki világszerte már több szállodában, repülőtéren és üzletben is megtalálható. Most pedig az ÁRKÁDba érkezik, hogy bárki közelebbről megismerkedhessen vele és persze más érdekes robotokkal is.

A négynapos rendezvény során számos érdekes programmal várják a látogatókat. Többek között részt vehetnek egy kérdezz-felelek előadáson, ahol Pepper válaszol majd a kérdésekre. A robotok harcában a győztes robotokra lehet fogadni és persze szurkolni a meccsek során. A robot táncverseny során a legjobban táncoló, a szépségversenyen pedig a legszebb kinézetű robotra lehet majd szavazni. Emellett robotépítő verseny is várja a vállalkozó kedvűeket, ahol a Robotépítők Magyarországi Egyesületének a segítségével a résztvevők a robotok összeszerelésétől kezdve azok programozásáig egy teljes folyamaton végigmehetnek.

Ha szereted az érdekességeket és a futurisztikus élményeket, akkor ajánljuk a Csodák Palotáját, vagy a Szabadesés szimulátort a szélcsatornában. További érdekes programok a cikk alatti kapcsolódó hírekben.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Bűvész Színház Budapest szívében! Jegyek itt!
Megnyílt az ország első Bűvész Színháza. A színház előadásaira jegyek már kaphatóak! Varázsló, mentalista és illuzionista műsor várja a nézőket vegyesen.
Állatkertek éjszakája 2019
2019-ben sem marad el az Állatkertek éjszakája, ami idén már nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre.
Mineshow 2019-ben Budapesten a Hungexpón - Jegyek itt!
Mine show címen Budapesten a Minecraft kiállításnak is nevezhető interaktív show. 2019. március 2-án a HUNGEXPO-n Budapesten várnak minden Minecraft rajongót, és azokat is akik most szeretnének megismerkedni ezzel a csodálatos játékkal.
Cesar Millan Budapestre jön 2019-ben - Jegyek a Cesar Millan Aréna showra itt!
Cesar Millan, a világhírű kutyapszichológus és motivációs szakember, szerte a világon milliók gondolkodásmódját és életét változtatta már meg televízióműsorai, könyvei, tanfolyamai és élő előadásai segítségével. 2019-ben egy teljesen ...
Főnix Tűzcirkusz - Tűzvarázs várja 2019-ben a Fővárosi Nagycirkusz látogatóit - Jegyek itt!
Az új showjuk a Főnix Tűzcirkusz 2019. január 19 és március 10. között lesz látható majd a Fővárosi Nagycirkuszban a Rippel testvérek rendezésében. Jegyek itt!
Sebességmérős csúszda is lesz Budapesten!
Háromszintes mászóka is vár Európa egyik legkomplexebb játszóterén, amit már most elárulunk, hogy mikor próbálhatsz ki Budapest szívében, ahol többek között 6 másik játszótér is épül. Hiszen a Városliget megújul.
Idegenvezetők Világnapja 2019 - INGYENES hajós városnézés, villamosos vezetés és buszos túra is vár!
Ingyenes séták és túrák is várnak a budapestiekre az Idegenvezetők világnapja alkalmából 2019-ben is. Regisztráció, programok és minden amit tudni lehet az Idegenvezetők Napja kapcsán.
Torkos Csütörtök 2019
2019. március 7-én lesz az idei Torkos Csütörtök. Bár még csak a Balaton környéki éttermek kezdtek el szerveződni.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK