INGYENES Star Wars kiállítás 2016-ban Budapesten!

Kelt: 2016.04.11 kovacsad

INGYENES Star Wars kiállítás 2016-ban Budapesten! Star Wars filmzenei koncert és ingyenes Star Wars koncert lesz 2016. április 16-án Budapesten!

Kiállítás és nyereményakció a Csillagok Háborúja jegyében cmmel 2016. április 7-28. között INGYENES Star Wars rajongói kiállítással és nyereményjátékkal várjak a látogatókat a Duna Plaza-ban!

A bevásárlóközpont területén Szabó István saját kezűleg készített Star Wars makettjeit állítjuk ki (Budapesten először!), különböző berendezett diorámák, terepasztalok mellett. Továbbá olyan ereklyék, régi poszterek, képregények lesznek megtekinthetőek, amik máshol eddig nem kaptak publicitást.

A kiállítás időtartama alatt szombatonként (április 9-16-23), a KFC melletti színpadnál interaktív Nintendo Wii és DS konzolokkal várjuk az Erő bajnokait, hogy megmérettessék magukat a különböző Star Wars tematikájú játékokban.

 

 


Éles szemű Jedi vagy? Ha igen, akkor az április 9-16-23-ai szombatokon keresd a filmbéli karaktereket, miközben a Duna Plaza-ban sétálnak. Kapd el őket egy fotóra és töltsd fel az instagramra, és  taggeld be rajta @dunaplazabp-t!

Az április a Star Wars fanok hava lesz, hiszen április 16-ig látható a hivatalos Star Wars kiállítás a Star Wars Identities (Részletek itt!), valamint Budapesten is megrendezésre kerül a Star Wars filmzenéjét szerző John Williams filmzenéket felvonultató John Williams Filmharmonikusok koncert (Részletek itt!)

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

John Williams Filmharmonikusok koncert 2018 - Jegyek itt!
2018. június 10-én John Williams Filmharmonikusok koncert az Arénában. A Papp László Budapest Sportarénában olyan filmzene klasszikusok csendülnek fel, mint a Star Wars, a Harry Potter vagy éppen a Jurassic Park.
John Williams Filmharmonikuskok koncert a Tokaji Fesztiválkatlanban - Jegyek itt!
Az áprilisi ARÉNA koncert után először Tokajban 2016. június 25-én kerül bemutatásra a John Williams Filmharmonikusok koncert, amely felejthetetlen élményt kínál minden filmzene és Star Wars rajongónak.
Star Wars kiállítás Budapesten - Jegyek a Star Wars Identities Exhibitionra itt!
Star Wars Identities Exhibition címmel indul egy Star Wars kiállítás Budapesten a Millenárison. A 200 Star Wars erekjét felvonultató kiállításon eredeti jelmezek és makettek is kiállításra kerülnek. Jegyinfók itt!
Ingyen filmvetítés lesz Budapesten szerdánként - Részletek itt!
Hét tudományos-ismeretterjesztő film látható április 13-tól szerdánként a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) filmklubjában a médiatanács támogatásával, ahol a vetítések után az egyes tudományterületek szakértői segítenek eligazodni a felvetett kérdésekben.
Tom Jones koncert 2021-ben a Veszprém Festen a Veszprém Arénában - Jegyek itt!
Tom Jones koncertje 2021. július 18-án kerül megrendezésre Veszprémben az Veszprém Arénában. Jegyek itt!
Presser koncert 2021-ben - Országos turné - Jegyek itt!
Presser Gábor koncertturnéra indul 2021-ben. Jegyek és helyszínek itt!
Sergei Polunin Budapesten a Margitszigeten - Jegyek a Raszputyin táncelőadásra itt!
Sergei Polunin nevét jól ismeri a hazai közönség is, hiszen botrányokkal teli életéről a magyar portálok is cikkeztek. A zseniális táncos 2021-ben a Margitszigeten lép fel. Szergej Polunyin 2021. augusztusábn a Raszputyin című előadást hozza el a ...
Kabaré musical 2021-ben a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
Kabaré musical 2021-ben Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható 2021. július 9-10-én a Vígszínház előadásában. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK