Ingyenes TEDX előadás az Y generációról, boldogságról! Regisztráció itt!

Kelt: 2019.10.22 Kovács Gergely

Ingyenes TEDX előadás az Y generációról, boldogságról! Regisztráció itt! Ingyenes lesz a Bálna színpadán megrendezésre kerülő TedX. 2019. november 7-én.

Sok érdekességről írtunnk már. Csernus Imre előadásairól, Pál Feri atya előadásairól és most is egy érdekes programot ajánlunk.

2019. november 7-én a Bálna ad otthnt a TedX Dunapartnak.
Mitől lehet boldog az élet? Hogyan lesz az adatból információ, az infóból tudás és a tudásból "okosság"? Biztos, hogy összedől a világ, ha a kitűzött céljaink nem - vagy máshogy - valósulnak meg? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keresik a választ a budapesti TEDxDunapart résztvevői. November 7-én, 10 órától a budapesti Bálnában olyan előadók lépnek fel többek között, mint Robert Waldinger, a Harvard Medical School professzora, Nemes Orsolya a legismertebb hazai Y-generációs kutató, Ryan Holiday író, motivációs előadó, Phil Gungor a társas kapcsolatok szakértője és Jenna McCarthy kapcsolat-szakértő.

A rendezvényen huszonéves fiatalok is a pódiumra lépnek, hogy megosszák gondolataikat szerelemről, házasságról, sikerről és a családról.

A belépés ingyenes! Részletek a www.tedxdunapart.com weboldalon.

Fontos, hogy a TEDxDunapartnál nincs lehetőség jegyvásárlásra, a részvételi lehetőség igénylés útján, regisztrációs alapon történik, emiatt személyenként 1 db jegy igényelhető!

JEGYIGÉNYLÉS IDE KATTINTVA!

Nézd meg a nyereményjátékainkat is a JÁTÉK menüpontban!

További érdekes és INGYENES programok is találhatóak a cikk alatt a kapcsolódó hírekben.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

INGYENES a Modern gyárak éjszakája 2019-ben is! Regisztráció itt!
Csokigyár, LEGO gyár, Roppi gyár, Repülő gyár, Audi gyár, Coca Cola gyár, Tungsram és még sorolhatnánk a gyárakat, akik a Modern gyárak éjszakája programjához csatlakoztak! 72 gyár csatlakozott!
X-faktor szavazó alkalmazás! RTL24 app letöltés itt!
Az aplikáció Android telefonra és Iphonera is letölthető. Szavazz ingyen az X-faktor 2019 őszi élő showjának énekeseire. Az X-factor adásaiban az RTL24 app lesz segítségedre!Bagdi Enikő, Dárdai Blanka, Huszár Aletta, Zdroba Patrik, Burai Renátó, ...
Ingyenes planetárium Budapesten! Csak 2 napig!
Az Utazó Planetárium kupolája alatt ismét megelevenedik a kozmosz titokzatos világa.
Operagála a Margitszigeten 2020-ban - Jegyek és fellépők itt!
A Margitszigeti Operagála 2020. július 3-án kerül megrendezésre.. Jegyek már kaphatóak!
Musical Gála 2019-ben a MÜPA-ban a Budapesti Operettszínház sztárjaival - Jegyek itt!
Musical Gálán 2019. november 16-án a MÜPA-ban a Budapesti Operettszínház sztárjaival. Fellép Dolhai Attila, Gubik Petra, Janza Kata, Kocsis Dénes, Polyák Lilla és Szabó P. Szilveszter. Jegyek itt!
A zene éjszakája 2019 - INGYENES koncertek Budapesten!
A koncerthelyszínek között lesz az Akvárium Klub, a Csendes Vintage Bár, a Jelen Bisztró, a Lámpás (Spinoza pince), a Lumen Kávézó, a Magvető Café, a Mazel Tov és a Szimpla Kert. A belépés minden helyszínen ingyenes.
18 énekes emlékszik Fábián Julira egy közös dallal! VIDEÓ ITT!
Palya Bea, Wolf Kati, Tóth Vera, Mező Misi, Freddie, Jónás Vera, Mujahid Zoli, Micheller Myrtill, Bolba Éva, Urbán Orsi, Gereben Zita, Péterffy Lili, Heincz Gábor 'Biga' és Molnár Emese is énekel az új dalban. Konyha feat. Fábián Juli Film Allstars - ...
Recirquel Kristály - Jegyek a MÜPA sátor előadsokra itt!
Recirquel Újcirkusz Társulat Kristály című előadása 2019 decemberétől lesz átható a MÜPA Sátorban. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK