Ingyenes TEDX előadás az Y generációról, boldogságról! Regisztráció itt!

Kelt: 2019.10.22 Kovács Gergely

Ingyenes TEDX előadás az Y generációról, boldogságról! Regisztráció itt! Ingyenes lesz a Bálna színpadán megrendezésre kerülő TedX. 2019. november 7-én.

Sok érdekességről írtunnk már. Csernus Imre előadásairól, Pál Feri atya előadásairól és most is egy érdekes programot ajánlunk.

2019. november 7-én a Bálna ad otthnt a TedX Dunapartnak.
Mitől lehet boldog az élet? Hogyan lesz az adatból információ, az infóból tudás és a tudásból "okosság"? Biztos, hogy összedől a világ, ha a kitűzött céljaink nem - vagy máshogy - valósulnak meg? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keresik a választ a budapesti TEDxDunapart résztvevői. November 7-én, 10 órától a budapesti Bálnában olyan előadók lépnek fel többek között, mint Robert Waldinger, a Harvard Medical School professzora, Nemes Orsolya a legismertebb hazai Y-generációs kutató, Ryan Holiday író, motivációs előadó, Phil Gungor a társas kapcsolatok szakértője és Jenna McCarthy kapcsolat-szakértő.

A rendezvényen huszonéves fiatalok is a pódiumra lépnek, hogy megosszák gondolataikat szerelemről, házasságról, sikerről és a családról.

A belépés ingyenes! Részletek a www.tedxdunapart.com weboldalon.

Fontos, hogy a TEDxDunapartnál nincs lehetőség jegyvásárlásra, a részvételi lehetőség igénylés útján, regisztrációs alapon történik, emiatt személyenként 1 db jegy igényelhető!

JEGYIGÉNYLÉS IDE KATTINTVA!

Nézd meg a nyereményjátékainkat is a JÁTÉK menüpontban!

További érdekes és INGYENES programok is találhatóak a cikk alatt a kapcsolódó hírekben.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

INGYENES a Modern gyárak éjszakája 2019-ben is! Regisztráció itt!
Csokigyár, LEGO gyár, Roppi gyár, Repülő gyár, Audi gyár, Coca Cola gyár, Tungsram és még sorolhatnánk a gyárakat, akik a Modern gyárak éjszakája programjához csatlakoztak! 72 gyár csatlakozott!
Kóstolj INGYEN csokikat a világ minden tájáról! Jelentkezés itt!
Kóstolj ingyen csokikat a világ minden tájáról! Csokikóstolókat keresnek!
INGYEN nézheted meg A padlás musicalt!
Szilvásgombóc, Fényév távolság és még számtalan dal, amit garantáltan mindenki ismer a több évtizede sikerrel futó musicalből. Az előadást szinte minden vidéki színház legalább egyszer bemutatta. Most pedig 2 alkalommal is INGYEN láthatjuk.
Szabadtéren a Pál utcai fiúk musical 2020-ban! Jegyek itt!
A Pál utcai fiúk musical 2020 augusztusában szabadtéren is látható lesz!
István, a király koncert 2020-ban a Tokaji Fesztiválkatlanban - Jegyek itt!
Az István, a király koncert 2020. augusztus 19-én a Tokaji Fesztiválkatlanban lesz látható. Jegyek itt! Főszerepekben Feke Pál, Dolhai Attila, Szomor György, Borbély Richárd, Herczeg Flóra, Simon Boglárka lesz látható!
INGYEN lesz látható a Valahol Európában musical!
Gyereknap alkalmából a Valahol Európában című előadás 2 alkalommal lesz INGYEN látható a Youtubeon!
3 napig INGYENES a Lupa  Beach!
Igen jól olvastad. 3 napig lesz ingyenes a Lupa Beach! Hogy melyik három napon?
INGYENES Autósmozi nyílik Budapesten!
A filmek között lesz a Grease, a Hair, a Jurassic Park, a The Doors, a Moszkva tér és Sose halunk meg is! Az ingyenes programsorozatot öt héten át, minden pénteken és szombaton rendezik meg este 9 órai kezdéssel.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK