Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

István, a király 2018-ban a Budapesti Operettszínház sztárjaival - Jegyek itt!

2018.04.19 kovacsad

István, a király 2018-ban a Budapesti Operettszínház sztárjaival - Jegyek itt!

Az István, a király 2018 szeptemberétől lesz látható a Budapesti Operettszínházban. Jegyek már kaphatóak! Dolhai Attila, Szabó P. Szilveszter, Gubik Petra, Polyák Lilla, Kerényi Miklós Máté, Mészáros Árpád Zsolt, Homonnay Zsolt, György Rózsa Sándor, Gömöri András Máté, Földes Tamás, Kocsis Dénes, Szomor György, Szendy Szilvi, Bódi Barbara, Maros Bernadett és még sokan mások színpadra lépnek az István, a király előadásban.

Az István, a király 2018-ban 35 éves jubileumát ünnepli majd. A Szörényi-Bródy páros legendás rockoperája az elmúlt három évtizedben számos verzióban látható volt. 2018-ban az ország első számú zenész színházával, a Budapesti Operettszínházzal közreműködve kerül bemutatásra az István, a király rockopera.

A Budapesti Operettszínház nem először dolgozik együtt a legendás párossal, hiszen a Veled, Uram rockoperát is sikerrel játszották, de a színház nagy sikerrel mutatta be a Szabó Magda könyve alapján készült Abigél musicalt, vagy éppen a Miklós Tibor és Kocsis Tibor által jegyzett 56-os témájú Lady Budapest musicalt is. A Budapesti Operettszínház neve már garancia a sikerre, az István a király pedig szintén mindig garancia a sikerre, így ez a produkció várhatóan óriási siker lesz.

Az István, a király 2018 szeptember 20-tól a Budapesti Operettszínházban lesz látható.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Nagy Feró, Varga Miklós, Feke Pál, Radics Gigi, Keresztes Ildikó, Stohl András, Vikidál Gyula, Sasvári Sándor, Tóth Attila, Novák Péter, Sebestyén Márta, Csengeri Attila, Deák Bill Gyula, Udvaros Dorottya, László Zsolt és számos legendás művész után 2018-ban újabb szereplők debütálnak a 35 éves rockoperában és így részévé válnak a legendának.

Dolhai Attila, Szabó P. Szilveszter, Gubik Petra, Polyák Lilla, Kerényi Miklós Máté, Mészáros Árpád Zsolt, Homonnay Zsolt, György Rózsa Sándor, Gömöri András Máté, Földes Tamás, Kocsis Dénes, Szomor György, Szendy Szilvi, Bódi Barbara, Maros Bernadett és még sokan mások színpadra lépnek az István, a király előadásban Budapesten.

• A kőszívű ember fiai Baján - Jegyek az Operettszínház előadására hamarosan!
• Apáca show musical 2018-ban a Szegedi Szabadtéri Játékokon - Jegyvásárlás itt!
• Kings on Ice - A Jég Királyai műkorcsolya show az Arénában - Jegyek itt!
• Dorian Gray az Operettszínház új bemutatója a Kálmán Imre Teátrumban - ...
• Elvis the musical turné 2018-ban Magyarországon - Jegyek az Elvis musicalre itt!
• We Will Rock You musical 2018-ban Budapesten a BOK Csarnokban - Jegyek itt!
• Hegedűs a háztetőn 2018-ban a Szegedi Szabadtérin Alföldi Róbert ...
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024