István, a király 2018-ban a Budapesti Operettszínház sztárjaival - Jegyek itt!

Kelt: 2018.04.19 kovacsad

István, a király 2018-ban a Budapesti Operettszínház sztárjaival - Jegyek itt! Az István, a király 2018 szeptemberétől lesz látható a Budapesti Operettszínházban. Jegyek már kaphatóak! Dolhai Attila, Szabó P. Szilveszter, Gubik Petra, Polyák Lilla, Kerényi Miklós Máté, Mészáros Árpád Zsolt, Homonnay Zsolt, György Rózsa Sándor, Gömöri András Máté, Földes Tamás, Kocsis Dénes, Szomor György, Szendy Szilvi, Bódi Barbara, Maros Bernadett és még sokan mások színpadra lépnek az István, a király előadásban.

Az István, a király 2018-ban 35 éves jubileumát ünnepli majd. A Szörényi-Bródy páros legendás rockoperája az elmúlt három évtizedben számos verzióban látható volt. 2018-ban az ország első számú zenész színházával, a Budapesti Operettszínházzal közreműködve kerül bemutatásra az István, a király rockopera.

A Budapesti Operettszínház nem először dolgozik együtt a legendás párossal, hiszen a Veled, Uram rockoperát is sikerrel játszották, de a színház nagy sikerrel mutatta be a Szabó Magda könyve alapján készült Abigél musicalt, vagy éppen a Miklós Tibor és Kocsis Tibor által jegyzett 56-os témájú Lady Budapest musicalt is. A Budapesti Operettszínház neve már garancia a sikerre, az István a király pedig szintén mindig garancia a sikerre, így ez a produkció várhatóan óriási siker lesz.

Az István, a király 2018 szeptember 20-tól a Budapesti Operettszínházban lesz látható.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Nagy Feró, Varga Miklós, Feke Pál, Radics Gigi, Keresztes Ildikó, Stohl András, Vikidál Gyula, Sasvári Sándor, Tóth Attila, Novák Péter, Sebestyén Márta, Csengeri Attila, Deák Bill Gyula, Udvaros Dorottya, László Zsolt és számos legendás művész után 2018-ban újabb szereplők debütálnak a 35 éves rockoperában és így részévé válnak a legendának.

Dolhai Attila, Szabó P. Szilveszter, Gubik Petra, Polyák Lilla, Kerényi Miklós Máté, Mészáros Árpád Zsolt, Homonnay Zsolt, György Rózsa Sándor, Gömöri András Máté, Földes Tamás, Kocsis Dénes, Szomor György, Szendy Szilvi, Bódi Barbara, Maros Bernadett és még sokan mások színpadra lépnek az István, a király előadásban Budapesten.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

A kőszívű ember fiai Baján - Jegyek az Operettszínház előadására hamarosan!
A kőszívű ember fiai musical 2018 augusztusában a Bajai Szabadtérin kerül bemutatásra az Operettszínház sztárjaival.
Apáca show musical 2018-ban a Szegedi Szabadtéri Játékokon - Jegyvásárlás itt!
2018. augusztus 10-én a Szegedi Szabadtéri Játékokon magyar nyelven kerül bemutatásra az Apáca show musical, Whoopi Goldberg legendás filmjének színpadi adaptációja.
Kings on Ice - A Jég Királyai műkorcsolya show az Arénában - Jegyek itt!
A világ számos országa után, a Jég Királyai ismét hazánkba látogatnak. Láss jeges csodát! 2018. április 29. este 7 órára kivételes és lenyűgöző előadásra invitáljuk Önöket a Papp László Budapest Sportarénába. A Jég Királyai között a ...
Dorian Gray az Operettszínház új bemutatója a Kálmán Imre Teátrumban - Jegyek és szereplők itt!
Dorian Gray musical a Kálmán Imre Teátrumban. Az Operettszínház új előadásában Kocsis Dénes, Homonnay Zsolt, Csengeri Attila, Gubik Petra, Janza Kata, Kalocsai Zsuzsa, Dézsy Szabó Gábor, Papadimitriu Athina, Braga Nikita, Petridisz Hrisztos áll majd színpadra.
Elvis the musical turné 2018-ban Magyarországon - Jegyek az Elvis musicalre itt!
Bár hivatalosan idén épp 40 éve, hogy a földkerekség legnagyobb rock’n’roll előadója, Elvis Presley meghalt, fanatikus rajongói időről-időre előállnak olyan bizonyítékokkal, mely szerint a Király halála csak megrendezett volt és Elvis ...
We Will Rock You musical 2018-ban Budapesten a BOK Csarnokban - Jegyek itt!
A Queen dalokból készült We Will Rock You musical 2018 májusában ismét Budapesten a BOK SYMA Csarnokban lesz látható. Jegyvásárlás itt!
Hegedűs a háztetőn 2018-ban a Szegedi Szabadtérin Alföldi Róbert rendezésében - Jegyek itt!
A Hegedűs a háztetőn musical 2018. július 6-7-én csak két előadás alkalmáig lesz látható a Szegedi Szabadtéri Játékokon Alföldi Róbert rendezésében.
NOXTALGIA - Péter Szabó Szilvia koncert turnéra indul - Jegyek és helyszínek itt!
A Noxtalgia unplugged Péter Szabó Szilvia koncertje országos turnéra indul! Budapest, Eger, Győr, Debrecen, veszprém, Miskolc, Gödöllő, Szombathely és még számos város közönsége láthatja majd a koncertet!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK