James Arthur koncert 2015-ben Budapesten - Jegyek James Arthur magyarországi koncertjére itt!

Kelt: 2015.05.15 kovacsad

James Arthur koncert 2015-ben Budapesten - Jegyek James Arthur magyarországi koncertjére itt! James Arthur koncert 2015. november 7-én Budapesten a Papp László Budapest Sportarénában

James Arthur a brit X-faktor egyik nyerteseként lett világhírű s számos sláger jelent meg tőle. Az első dala az Impossible egyből világsláger lett ,de szinte minden dalát azonnal felkapják a rádiók.

Ezidáig több mnit 1,2 millió lemezt adott el Angliában és további 2,5 millió lemezt adott el a világ többi országában.

2015 májusában jelenik meg a The Story So Far című album amit egy turné keretein mutat majd be világszerte. James Arthur a turné keretein belül látogat el Budapestre is, hogy bemutassa a magyar közönségnek az új almbumát. James Arthur 2015. november 7-én Budapesten a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet.

James Arthur koncertjére májusban kezdik meg a jegyértékesítést! Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

James Arthur először ad koncertet az Arénában Budapesten. A koncerten az új dalok mellett pár régi kedvenc, így például a legendás Impossible is elhangzik majd.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Shrek musical 2016-ban az Arénában! Jegyek és szereposztás itt!
2016. május 29-én a Papp László Budapest Sportaréna ad otthont a Shrek musicalnek. Szinetár Dóra, Feke Pál, Serbán Attila, Oláh Gergő és még számtalan sztár lesz látható az előadásba.
HAVASI Symphonic Aréna Show koncert 2015-ben! Jegyek itt!
2015. december 5-én újra dupla koncert várja a nézőket a Papp László Budapest Sportaréna színpadán. Havasi Balázs Harmadik felvonás az Arénában! Jegyárak, gyerek jegyek, elővásárlási kedvezmény és információk itt!
Lord Of The Dance - Veszprém Aréna! Jegyek itt!
Veszprém lesz az első állomás Győr, Debrecen, Budapest mellett a Lord of The Dance csapatának. A Dangerous Games címet viselő turné Veszprémben a Veszprém Aréna falai között lesz látható. Az ír sztepp táncosok 2015. október 20-án Veszprémben. ...
Kozmix Aréna koncert 2015-ben! Jegyek itt!
20 éves jubileumi Kozmix koncert az Arénában! A legendás hangulatú koncertjeiről és dinamikus zenei világágról híres Kozmix együttes, Lányi Lala és Horváth Zsolt Hozsó, 20 év töretlen sikerének megkoronázására készül 2015. december 27-én a ...
Lindsey Stirling koncert Budapesten 2017-ben az Arénában - Jegyek itt!
Lindsey Stirling koncertezik Budapesten 2017. február 27-én a Papp László Sportarénában. A budapesti koncertre a jegyek már kaphatóak!
2CELLOS koncert 2015-ben az Arénában! Jegyek itt!
A világhírű horvát-szlovén cselló duó, a 2Cellos 2015. október 10-én Budapesten ad koncertet. A budapesti Papp László Sportaréna falai között várják az érdeklődőket.
Az Operaház a Diótörő balettje 2020-ban az Erkel Színházban - Diótörő jegyek itt!
2020-ban az Operaház felújítása miatt új helyszínen lesz látható a Diótörő. A Diótörő balett november végétől hétköznap és hétvégén is látható lesz Budapesten az Erkel Színházban. A Diótörő téli előadásaira már elkezdték a jegyek értékesítését!
NOXTALGIA - Péter Szabó Szilvia koncert turnéra indul - Jegyek és helyszínek itt!
A Noxtalgia unplugged Péter Szabó Szilvia koncertje országos turnéra indul! Budapest, Eger, Győr, Debrecen, veszprém, Miskolc, Gödöllő, Szombathely és még számos város közönsége láthatja majd a koncertet!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK