Jótékonysági focigála - Kowalsky meg a Vega és a DVSC öregfiúk Debrecenben - Jegyek itt!

Kelt: 2019.12.21 kovacsad

Jótékonysági focigála - Kowalsky meg a Vega és a DVSC öregfiúk Debrecenben - Jegyek itt! Jótékonysági focigálát rendeznek a debreceni Hódos Imre Rendezvénycsarnokban 2020. január 19-én. A hagyományteremtő céllal létrehozott esemény főmérkőzésén a Kowalsky meg a Vega zenekar és a DVSC öregfiúk csapnak össze, előttük pedig négy csapat mini focitornájára kerül sor. A teljes jegybevételt a Debreceni Karitatív Testület javára ajánlják fel.

Jótékonysági focigálát rendeznek a debreceni Hódos Imre Rendezvénycsarnokban 2020. január 19-én. A hagyományteremtő céllal létrehozott esemény főmérkőzésén a Kowalsky meg a Vega zenekar és a DVSC öregfiúk csapnak össze, előttük pedig négy csapat mini focitornájára kerül sor. A teljes jegybevételt a Debreceni Karitatív Testület javára ajánlják fel.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A csapatok harmadik alkalommal álltak a kezdeményezés mellé, mivel mindannyian szívügyüknek érzik azt, hogy másokon segítsenek. A mini focitorna keretében négy csapat, a DVSC öregfiúk, a DVSC Ultras, a Rocksuli, valamint a ProKálló Sec és a Kowa Crew közös csapata mérkőzik meg egymás ellen, körforgásban. Utánuk következik majd az esemény főmérkőzése, ahol a Kowalsky meg a Vega zenekar és a DVSC öregfiúk csapnak össze.

A Debreceni Karitatív Testület 14 civil tagszervezetet foglal magában, feladatuk a városi szintű karitatív munka operatív és koordináló tevékenységének ellátása annak érdekében, hogy hatékony humanitárius segélyezési tevékenységet tudjanak kifejteni a helyi lakosságot érintő vész- vagy krízishelyzetekben, illetőleg katasztrófa esetén.

A Testület a belépőjegyekből befolyt teljes összeget a debreceni tanyavilágban élő hátrányos helyzetű gyerekek megsegítésére fordítja. A helyszínt és a műszaki közreműködőket a Debreceni Sportcentrum biztosítja.

Program:

A focimeccsek előtt a zenekar várja a rajongókat (ingyenes):

- 15:00-16:00 - Kowalsky meg a Vega dedikálás a csarnok előterében

A jótékonysági focimeccsek (belépőjegy szükséges):

- 16:00-17:30 négy mérkőzéses mini focitorna

Négy csapat egymás ellen körforgásban, 15 perces mérkőzéseket játszik:

DVSC öregfiúk csapata, DVSC Ultras csapata, Rocksuli csapata, ProKálló Sec és a Kowa Crew közös csapata

- 17:30-18:10 Kowalsky meg a Vega - DVSC öregfiúk mérkőzés (2x15 perc)

A Kowalsky meg a Vega csapat tagja:

Kowalsky Balázs Gyula, Szórád Jimmy Csaba, Vajda Sóder Péter, Vidák Róbert, Szebényi Dániel, Tobák Dániel

A DVSC öregfiúk csapat tagjai:

Sándor Tamás, Dombi Tibor, Kerekes Zsombor, Habi Ronald, Szatmári Csaba, Bernáth Csaba, Igor Bogdanovics, Fekete Róbert, Madar Csaba

A DVSC Ultras csapat tagjai:

Párványik Péter, Szvára Imre Gábor, Németi Máté, Szőke Péter, Géhl Ádám, Dobrán Csaba, Frida György, Goron Gergő, Komlósi Patrik, Nagy Sándor Gergő, Macskin László, Papp Ferenc, Bedő Dávid

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Az Illúzió mesterei 2020-ban Debrecenben a VOKE-ban - Jegyek itt!
Az Illúzió mesterei 2020. október 17-én Debrecenben a VOKE Művelődési Központban lesz látható két alkalommal! Jegyárak és jegyváárlás itt!
Valentin-napi Balázs Fecó koncert 2020-ban Debrecenben - Jegyek itt!
Balázs Fecó koncertezik 2020. február 14-én Debrecenben a Kölcsey Központban. Jegyárak és jegyvásárlás itt!
Péter Szabó Szilvia koncert Debrecenben a Kölcsey Központban - Jegyek itt!
A Noxtalgia unplugged Péter Szabó Szilvia koncertje a 2020. november 20.-án Debrecenben a Kölcsey Központan lesz látható! Jegyek itt!
Hair musical Budapesten 2020-ban! Jegyek itt!
2020. október 11-én Budapest ad otthont a musicalnek. A budapesti Erzsébetligeti Színház színpadán lesz látható a Hair musical.
Demjén Ferenc koncert turné 2020 - Jegyek és helyszínek!
Demjén Ferenc koncert turnéja 2020-ban Indulj, új csodákat látni… a címmel Győr, Sopron, Tatabánya, Pécs, Miskolc, Eger, Szeged, Debrecen, Szolnok, Székesfehérvár Sportcsarnokaiban biztosan látható lesz! Jegyek itt!
Zorán koncert turné 2020 - Jegyek és helyszínek itt!
Zorán koncertezik 2020-ban Budapest, Budaörs, Baja, Szekszárd, Vecsés, Tatabánya koncerttermeiben. Jegyek és Zorán turné helyszínek itt!
Az Év fagylaltja 2020 - Megvan a nyertes!
Idén regionális döntők után alakult ki a mezőny. Az év fagylaltja 2020 nyertes íze igazán különleges lett.
INGYEN megnézhető a Sisiről szóló magyar film!
Csőre Gábor, Kováts Adél, Timkó Eszter, Schnell Ádám, Cserna Antal főszereplésével 2018-ban mutatták be az Erzsébet királyné, azaz Sissi ellen elkövetett merényletet dolgozza fel. A filmet most ingyen is megnézhetik az érdeklődők!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK