Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Júniusban debütál a Sissi, a magyar királyné a Gödöllői Kastélyban - Jegyek itt!

2021.05.31 kovacsad

Júniusban debütál a Sissi, a magyar királyné a Gödöllői Kastélyban - Jegyek itt!

Oszvald Marika, Peller Károly, Szendy Szilvi, Kádár Szabolcs János, Denk Viktória vagy Árvai Dániel főszereplésével debütál a Sisi operett a Gödöllői Királyi Kastélyban.

Elkezdődtek a Sissi, a magyar királyné (Erzsébet) című Huszka-operett online olvasópróbái. Huszka Jenő operettje egy humorral átszőtt, patinás szerelmi legenda, amely gróf Andrássy Gyula, az Osztrák-Magyar Monarchia későbbi külügyminisztere és Erzsébet királyné (Sissi) beteljesületlen, történelmileg nem igazolt szerelméről szól.

Az előadásban olyan neves színészek működnek közre többek között, mint Oszvald Marika, Peller Károly, Szendy Szilvi, Kádár Szabolcs János, Denk Viktória vagy Árvai Dániel. Az operett rendezője Kerényi Mikós Gábor - Kero, aki a kultikus Elisabeth című musicalt is rendezte.

A SISIIS, a magyar királyné produkció a Monarchia Operett előadásában kerül bemutatásra Gödöllőn a Királyi Kastély Díszudvrában 2021. június 12-13-án. Jegyvásárláshoz kattints ide! Ezt követően több város szabadtéri színpadán is látható lesz.

A Sissi budapesti premierje 2021. augusztus 15-én a Városmajori Szabadtéri Színpadon lesz. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A budapesti előadást követi egy erdélyi turné, majd ősszel egy magyarországi körút. 

• Vecsei H. Miklós és ifj. Vidnyánszky Attila új darabja a nyáron debütál - ...
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024