Kicsi Gesztenye Klub 2020-ban Miskolcon a Művészetek Házában - Jegyek itt!

Kelt: 2020.02.24 kovacsad

Kicsi Gesztenye Klub 2020-ban Miskolcon a Művészetek Házában - Jegyek itt! A Kicsi Gesztenye Klub előadása 2020. november 29-én Miskolcon a Művészetek Házában lesz látható! Jegyvásárlás itt!

A Minimaxon már 9 európai országban s hazánkban is hatalmas sikerrel futó ismeretterjesztő zenés mesejáték egy felvonásos színpadi showja varázslatos hangulattal, karokat és lábakat rögvest megmozgató dalokkal vár mindenkit, ahol a nevetés garantált! Lehetsz kicsi vagy nagy, fiú vagy lány, szülő vagy nagyszülő... a jókedv nem marad el! S az is biztos, hogy velünk énekelsz majd!

Ráadásul most előadásunkon találkozhattok új szereplőnkkel , a bájos Fogtündérrel! A Kicsi Gesztenye Klub 2020-ban a ”Olly és a Fogorvos” műsorral várja a közönséget. A Kicsi Gesztenye Klub előadása 2020. november 29-én Miskolcon a Művészetek Házában lesz látható!

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A helyszín tűzrendvédelmi szabályzata által engedett létszámkorlát miatt az előadásra minden látogatónak, a legkisebb Gyermeknek is meg kell váltani a jegyet akkor is, ha a kísérője ölében ül az előadás alatt.

Családi és csoportos jegy nem váltható, vendégeinknek személyenként kell megvásárolniuk jegyüket.

Az előadás két éves kortól ajánlott. A műsor 60 perc szünet nélkül. 

Megosztás:


 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK