Ködszínház az új látványosság Debrecenben! Videó itt!

Kelt: 2014.08.01 Kovács Gergely

Ködszínház az új látványosság Debrecenben! Videó itt! Ködszínház kezdte meg működését a debreceni Csónakázó-tó területén. A látványos attrakció mindenkit elvarázsol.

Multimédiás szökőkút, más néven Ködszínház üzemel az ünnepélyes átadása után a debreceni Vigadó téren 2014. július 23-án. A korábbi Csónakázó-tó helyén épített turisztikai attrakció a 2,6 milliárd forint értékű Komplex gyógyhelyfejlesztés a debreceni Nagyerdő parkerdejében elnevezésű projekt keretében valósult meg.

MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

A berendezés különlegessége, hogy a fények és a vízsugarak sajátos játéka révén elevenednek meg a képek. A vízsugarakat színes fénysugarakkal világítják meg, a vízfalon pedig a Debrecen Televízió városról szóló kisfilmjei jelennek meg. Izgalmas élmény, hiszen semmihez sem lehet hasonlítani, még a mozihoz sem, ott ugyanis a vetítőgép a nézők mögött van, itt viszont szemből érkezik a fény, s a vízfüggöny szolgál vászonként. 

Tudatad, hogy Magyarországon szabadtéri Kocsmamozi is üzemel? Erről a cikk alatti Nyári Programajánló cikkünkban oilvashatsz bővebben. Sőt hamarosan Ágymozi is nyílik Budapesten!

MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

A Ködszínház az összességében több mint bruttó 2,6 milliárd forint értékű „Komplex gyógyhelyfejlesztés a debreceni Nagyerdő parkerdejében” ÉAOP-2.1.1/E-12-K2-2012-0001 elnevezésű projekt keretében valósult meg. A projekt európai uniós és hazai kormányzati támogatásának szerződés szerinti összege bruttó 2.104.228.580 forint, kiegészítő munkálatokra pedig az önkormányzat saját forrásból több mint bruttó 500 millió forintot fordít.

Az idei nyáron más izgalom is várja a városba látogatókat. Ahogy arról korábban már írtunk augusztus 20-án idén is lesz Debreceni Virágkarnevál Debrecenben, amihez kísérő rendezvények várják a nézőket a Nagyerdei Szabadtéri Színpad megújult színpadán és a Nagyeredei Stadion falai között is. Részletek itt!


Videó a ködszínházról:

Ha nem akarsz lemaradni a jó programokról, akkor csatlakozz!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

TOP 10 - A legizgalmasabb program Budapesten
A legizgalmasabb programokból válogattunk össze 10 menő programot. Budapesten nehéz unatkozni és számos exkluzív show érkezik Budapestre.
10 érdekes múzeum Magyarországon!
Vicces, érdekes, különleges múzeumok listáját gyűjtöttük most egybe. 10 múzeum, ami tényleg nem a szokásos élményt nyújtja.
Nagyerdei Szabadtéri Színpad 2014 - Jegyek és előadások itt!
Debrecen szabadtéri színpada megújulva várja a nézőket. a Nagyerdei Szabadtéri Színhát 2014-es műsora már készül. Jegyvásárlás és a debreceni előadások dátuma itt.
Látványszökőkút Balatonfüreden!
Szentkirályi Vízangyal vízi látványszökőkút kezdte a működését.
Nyári programajánló! 2014
Érdekes, vicces, romantikus, különleges, interaktív és egyedi programokat is gyűjtöttünk. Koncertek, színházi előadások és számtalan program itt. Még az esős napokra is gondoltunk.
A Micimackó, a Miki Manó és a Vuk is felcsendül a Margitszigeti szökőkútnál!
Megújuló zenei repertoárral várja a látogatókat mától a margitszigeti szökőkút, amely újra üzemelni kezd a téli szünet után. A zenélő kút mától üzemel újra.
A hét legérdekesebb hírei! Buborékfújó nap, Ágymozi, Ördög Nóra, stb!
Kiderült, hogy ágymozi nyílik Budapesten. Ördög Nóra szinte sírva nyilatkozott Balázsnak. Őrült hajók versenye lesz és Stohl András 8 nőt alakít az új Alföldi Róbert által rendezett darabban. Még számtalan érdekesség az elmúlt hét ...
Tom Jones koncert 2021-ben a Veszprém Festen a Veszprém Arénában - Jegyek itt!
Tom Jones koncertje 2021. augusztus 19-én kerül megrendezésre Veszprémben az Veszprém Arénában. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK