Könyvespolc lett a Bethesda Gyermekkórház kerítéséből!

Kelt: 2021.04.16 Kovács Gergely

Könyvespolc lett a Bethesda Gyermekkórház kerítéséből! Egy igazán cuki kezdeményezés részeként festették újjá a Bethesda Gyermekkórház kerítését.

Így ír a falról a Bethesda Gyermekkórház:
Ilyen könyvespolcot még egészen biztosan nem láttatok!!!

Költészet napjára készült el egy nagy közös jótékonysági összefogásnak köszönhetően kórházunk betonoszlop kerítésének újjávarázslása! A Móra Kiadóval megálmodtuk, Babos Bertalan Zsili művészcsapatával és önkéntesekkel egyetlen nap alatt megvalósítottuk a varázslatot.

Ismert, klasszikus gyerekkönyveket találtok a Hungária körútra néző "könyvespolcon", köztük megbújnak saját kiadású kiadványaink is...

Hiszünk benne, hogy egy jó könyv minden gyermek lelkét megerősíti, és a betegség idején nemcsak a figyelmét tereli, hanem akár gyógyító ereje is lehet...

Az összefogás pedig mindennél nagyobb erőt jelent, különösen, ha egy kis mosolyt csal gyermek, felnőtt arcára... a járvány idején különösen! Köszönjük a Kemikál Zrt. nagylelkű festékfelajánlását és a gyönyörű színeket!

A cikk alatti hírekben a Vuk tűzfal, a Macskafogó tűzfal és a Pom-Pom szobor is megtalálható. Ne hagyd ki ezeket az érdekességeket sem.

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Pom Pom-szobrot avattak pénteken!
Pom Pomot, Csukás István író legendás mesehősét ábrázolja egy fán ülve az a nagy méretű köztéri alkotás, amelyet pénteken avattak fel.
Macskafogó tűzfal készült Budapesten! Képek és cím itt!
A VIII.kerület 1 új 350 m2-es falfestménnyel gazdagodott. A hatalmas méretben látható tűzfal immár az ötödik. Az ismert Macskafogó rajzfilm most a belváros egy házán látható. Hogy hol található a falfestmény? Kiderül a cikkünkből.
Szabadtéri INGYEN cirkuszi gála a Fővárosi Nagycirkusz előtt!
A nyári szezon kezdete előtt visszatér a varázslat egy INGYENES, szabadtéri, ültetett családi cirkuszgála keretein belül a Fővárosi Nagycirkusz előtt
A Pál utcai fiúk musical a Gorsium Régészeti Parkban - Jegyek itt!
A Pál utcai fiúk musical 2021. július 27-30. között 4 alkalommal lesz látható a Gorsium Régészeti Parkban a székesfehérvári Vörösmarty Színházban. Jegyvásárlás és jegyinfók itt!
NYERJ 2 JEGYET! Ígéretes fiatal nő - 2021 májusától a mozikban a különleges film! Videó itt!
Májusban egy igazán különleges filmmel nyithatjuk meg a mozi premierek 2021-es listáját.
Dinasztiák - a Fővárosi Nagycirkusz 2021-es nyári műsora - Jegyek itt!
A Dinasztiák a világhírű magyar artistaművészet előtt tiszteleg. A 2021. június 4. és augusztus 22 között megtekinthető műsorban háromhetente különböző fellépőket és számokat láthat a közönség, összesen pedig több mint 70 kiváló hazai ...
Málnás, szedres és zserbós íz a Magyarország Cukormentes Tortája 2021 döntősei közt!
Öt torta jutott a jubileumi Magyarország Cukormentes Tortája verseny döntőjébe.
Notre Dame koncert az Erkel Színházban - Jegyek és szereposztás itt!
Koncertszerű előadásban debütál a Notre Dame 2021. június 9-én az Erkel Színházban. Jegyek és szereposztás itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK