Kóstolj bele INGYEN a VR világába! Játssz INGYEN!

Kelt: 2019.11.15 Kovács Gergely

Kóstolj bele INGYEN a VR világába! Játssz INGYEN! Ingyen kipróbálható például a VR Fighter, a VR Space, a VR Ride, a VR Motor race vagy a 3D Race car. A budapesti VR Park játkaiból kaphatsz INGYENES ízelítőt.

Rengeteg érdekes élményről írtunk már. Ilyen volt a 3D Gallery, a Jégcirkusz vagy éppen az Illusionist ahol a világ legjobb illuzionistái lesznek láthatóak.

Rengeteg VR élmény vár jelenleg Budapesten az érdeklődőkre. 2019. november 30-ig pedig egy megosztás is elég, hogy INGYEN kipróbálhasd a VR Park játékainak egyiket. GARANTÁLT NYEREMÉNY!

Cikk ajánló:
A Csillagok Háborúja kiállításon voltál már? Részletek itt!

Próbáld ki az alábbi játékok egyikét ingyen, a megosztásért cserébe: VR Fighter, VR Space, VR Ride, VR Motor race, vagy 3D Race car

A VR „kóstolót” hétköznaponként délután tudod igénybe venni a VR Parkban 2019. november 30-ig!

Szeretettel vár mindenkit a VR Park a Teréz körút 62. szám alatt, ahol rengeteg extra élményre, izgalomra, király játékokra és szórakozásra számíthattok! A Facebok poszt amit osztani kell ide kattintva érhető el. Ahogyan a részletes játékszabályzat is.

További érdekes és INGYENES programok is találhatóak a cikk alatt a kapcsolódó hírekben. 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Mancs őrjárat Live - A mentőfutam - Jegyek, turné helyszínek és képek itt!
2019. december 30-án Sopron, 2020 januárjában pedig Debrecen (Főnix Csarnok) és Budapest (Papp László Budapest Sportaréna) kerül sorra.
Ingyenes planetárium Budapesten! Csak 2 napig!
Az Utazó Planetárium kupolája alatt ismét megelevenedik a kozmosz titokzatos világa.
Vasárnap INGYENES lesz a Műjégpálya, sőt jégtánc, 3 koncert és tűzijáték is vár!
Jégdisco, Gifie fotózás, Animal Cannibals koncert, New Level Empire koncert és INGYEN korizás is vár a Városligeti Műjégpályán. Elérkezett a Sportfőváros utolsó eseménye, amit óriási családi bulival ünneplünk meg!
Idén is indul Mikulástroli! Részletek itt!
2019-ben is indul Mikulástroli Budapesten!
Fényhajó is indul Budapesten 2019-ben!
Fényhajó is indul Budapesten 2019-ben is!
INGYENES szinkronúszás és műugró bemutató a Duna Aréna nyílt napján!
Apacuka koncert, kosmotor ügyességi verseny, úszóverseny, létesítmény bemutató túra, szinkronúszás és műugrás bemutató és sok más vár.
Igazából karácony koncert 2019-ben az Arénában - Jegyek itt!
A Budafoki Dohnányi Zenekar a tavalyi hagyományteremtő bevezetés után idén december 28-án is „igazából megünnepli a karácsonyt” az Arénában.
Miskolci Fényvillamos 2019-ben! Képek itt és menetrend!
Az év legjobb adventi villamosa volt 2018-ban és idén azt mondhatjuk, hogy a budapesti Fényvillamossal versenyzik az új dekorációval az új adventi villamos.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK