LEGO® Star Wars™ és LEGO® Jégvarázs 2 esemény az Alleeban

Kelt: 2019.11.20 kovacsad

LEGO® Star Wars™ és LEGO® Jégvarázs 2 esemény az Alleeban LEGO® Star Wars™ és LEGO® Jégvarázs 2 esemény az Alleeban

Hamarosan jön az új Star Wars film és jelenleg a budapestiek is imádják a Csillagok háborúja kiállítást, amit meg is kellett hosszabbítani. Részletek itt!

LEGO® Star Wars™ mozaikfal építés: A rajongókkal együtt a hatalmas méretű Birodalmi Csillagromboló mozaikjá építok meg! Az építésen résztvevők oklevelet kapnak!

A Jégvarázs 2 érkezésével a Jégvarázs rajongóit is szeretnék meglepni egy programmal.

LEGO® Frozen 2 karakterépítés: Szereted a Disney animációs filmjét? Itt az idő, hogy életre keltsd kedvenc karaktereidet LEGO elemekkel! Építsd meg kedvenc mesehősödet és készíts vele egy szelfit!

Részletekért kattints ide!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

200 forint lesz a jegy az Állatkertbe egy telefonért!
3 napig tart majd az akció decemberben a Fővárosi Állat- és Növénykertben.
Jégfolyosó 2019-ben is Budapesten Jégparkban! Jegyárak és részletek itt!
Budapesten nyílik meg az ország első jégfolyosója! Jegyárak és infók itt! A csepeli jégpark idén is várja az érdeklődőket.
Hair musical Budapesten 2020-ban! Jegyek itt!
2020. október 11-én Budapest ad otthont a musicalnek. A budapesti Erzsébetligeti Színház színpadán lesz látható a Hair musical.
Demjén Ferenc koncert turné 2020 - Jegyek és helyszínek!
Demjén Ferenc koncert turnéja 2020-ban Indulj, új csodákat látni… a címmel Győr, Sopron, Tatabánya, Pécs, Miskolc, Eger, Szeged, Debrecen, Szolnok, Székesfehérvár Sportcsarnokaiban biztosan látható lesz! Jegyek itt!
Július egy napján INGYENES a Vasúttörténeti Park!
Egy napra mindenki számára ingyenes lesz a Vasúttörténeti Park. Érdemes ellátogatni Európa egyik legnagyobb szabadtéri és egyben legelső, interaktív vasúti múzeumába. Szülőknek, gyerekeknek és mindenkinek díjmentes lesz.
Zorán koncert turné 2020 - Jegyek és helyszínek itt!
Zorán koncertezik 2020-ban Budapest, Budaörs, Baja, Szekszárd, Vecsés, Tatabánya koncerttermeiben. Jegyek és Zorán turné helyszínek itt!
INGYEN lesz látható az István, a király augusztus 20-án!
INGYEN lesz látható az István, a király augusztus 20-án főszerepben olyan sztárokkal mint Feke Pál, Szomor György, Serbán Attila, Dolhai Attila, Herczeg Flóra, Simon Boglárka és Novák Péter!
INGYEN megnézhető a Sisiről szóló magyar film!
Csőre Gábor, Kováts Adél, Timkó Eszter, Schnell Ádám, Cserna Antal főszereplésével 2018-ban mutatták be az Erzsébet királyné, azaz Sissi ellen elkövetett merényletet dolgozza fel. A filmet most ingyen is megnézhetik az érdeklődők!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK