Macskafogó a TV-ben!

Kelt: 2020.04.05 Kovács Gergely

Macskafogó a TV-ben! Grabovszky hangja és barátai hamarosan újra a TV-ben. A film 1986-ban a Játékfilmszemle megosztott közönségdíját kapta.

Gengszter-szindikátusba szervezkedve, macskabandák készülnek az egerek elleni végső leszámolásra. A háború az egerek számára reménytelennek tűnik. Vagyis majdnem, mert az Intermaus egerei megtudják, hogy a Távol-Keleten él egy bizonyos Fushimishi professzor, aki csodás fegyvert talált ki. Ennek segítségével már lehetséges a győzelem, ezért ügynököt küldenek a fegyver megszerzésére. A film 1986-ban a Játékfilmszemle megosztott közönségdíját kapta.

Forgatókönyvíró: Nepp József
Zene: Deák Tamás, Jimmy Giuffre
Operatőr: Nagy Csaba, Neményi Mária, Varga György
Rendezte: Ternovszky Béla

Szereplők: Sinkó László (Grabovszky hangja), Benedek Miklós (Mr. Fritz Teufel hangja), Béres Ilona (Pissy hangja), Maria Bircher (Candy hangja), Bodrogi Gyula (Maxipocak hangja), Haumann Péter (Safranek hangja), Kállai Ferenc (Bob Poljakov hangja), Kern András (Budy hangja), Körmendi János (Mr. Gatto hangja), Mikó István (Lusta Dick hangja), Pálos Zsuzsa (Cookie hangja), Szabó Ottó (Martinez hangja)

Tudtad, hogy még tűzfal is készült a szereplők képeivel? Képek és részletek itt!

A legendás rajzfilmet 2020. május 8-án pénteken, 20:30-tól az M5 műsorán láthatjuk! Feliratozva a teletext 888. oldalán. 

FIGYELEM! 
6000 műsorát  (
Süsü, Vizipók, Família KFT, Szomszédok, 
Abigél, A Pál utcai fiúk...) tette ingyenessé az MTVA. Erről a cikk alatti kapcsolódó hírekben olvashatsz!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Így készült a Süsü! Kulisszatitkok, képek, pletykák és érdekességek!
Rengeteg látványterv, stábfotó és sok érdekesség vár a 2018-ban készült honlapon.. Ráadásul kulisszatitkokról és érdekességekről olvashatunk Takács Vera honlapján.
The Illusionists illuzionita show 2020-ban Budapesten a BOK Csarnokban - Jegyek itt!
A világ legjobb illuzionistái a The Illusionists 2020. október 14-18. között Budapesten a BOK (SYMA) Csarnokban. A Direct from the Broadway turnéjukkal Magyarországon turnézó bűvéz, illuzionista és varázsló showra jegyek már kaphatóak!
Mamma Mia musical - BOK Csarnok - Jegyvásárlás itt!
2020. október 22-től 25-ig lesz látható a BOK Csarnok színpadán a Madách Színház előadása. Az előadásban a színház sztárjait láthatjuk majd.
INGYEN látható a Csinibaba, A tanú, a Moszkva tér és még sok más film!
A Magyar Film Napja részeként 20 magyar vígjáték lesz ingyenesen elérhető 3 héten át.
INGYEN látható 90 magyar film! Lista itt!
A Pál utcai fiúk, a Vili, a veréb, az Égigérő fű, az Édes Anna, az Árvácska, az Egri csillagok, a Légy jó mindhalálig és még számtalan film látható ingyenesen.
Hatezer műsort ingyenessé tett az MTVA
Abigél, A Pál utcai fiúk, Süsü, Vizipók, Família KFT, Szomszédok....Hatezer műsort ingyenessé tett az MTVA!
Mamma Mia 2021-ben újra a Madáchban! Jegyek 2000 forinttól  itt!
2021 áprilisában több mint 10 alkalommal lesz látható a Mamma Mia! a Madách Színházban. Az előadásokra akár már 2000 forinttól kaphatóak a jegyek!
Vangelis filmzenei koncert Debrecenben - Jegyek itt!
A Vangelis szimfonikus filmzenei koncerten Debrecenben 2021. június 14-én a Kölcsey Központban a legismertebb filmzenéit hallhatjuk majd nagyzenekari kísérettel. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK