Mága Zoltán Bécsi Újévi Koncert 2015-ben!

Kelt: 2014.11.30 Kovács Gergely

Mága Zoltán Bécsi Újévi Koncert 2015-ben! Budapest után Bécsben is lesz Újévi Mága Zoltán Koncert. 2015. január 4-én lesz az első koncert.

Bécs jól ismert hely karácsonyi és újévi koncertjeiről is, nemcsak a magyar, hanem Európa szinte valamennyi polgára számára. Mága Zoltán Budapesti Újévi Koncertjét is a bécsi minta alapján hívta életre már hét esztendővel ezelőtt, és teremtett a magyar főváros számára is rangot, értéket. A magyar hegedűvirtuóz újév köszöntő gálája a Kárpát-medence legrangosabb eseményévé nőtte ki magát, és a gálaműsor híre, üzenete eljutott a világ legtávolabbi pontjára is. Az elmúlt hat esztendőben, minden januárt elsején a Föld valamennyi kontinenséről érkeztek vendégek, akik a Budapest SportAréna 13 ezer fős közönségével Guinness-rekordokat állítottak fel, öregbítve ezzel is Magyarország, és Mága Zoltán gálaestjének hírnevét.

Online jegyvásárlás ide kattintva!

A budapesti koncert természetesen idén sem marad el. A budapesti koncertről ide kattintva olvashat bővebben!


 

A sikert és a színvonalat, a budapesti gálaműsor világraszóló üzenetét Bécs közönsége is megértette és meghallotta, így a koncertszervezők már a vasárpai gálaműsort követően felkérték a magyar művészt, hogy az idei bécsi adventi és karácsonyi ünnepi koncerten lépjen fel, s majd a Bécsi Szimfonikus Zenekarral közös produkcióval együtt juttassák el a szeretet üzenetét a világ országaiba a televízió-közvetítések révén. A Salute to Viennával közösen szervezett vasárnapi gálaműsort követően arra is felkérték a Prima Primissima-díjas magyar hegedűvirtuózt, hogy a már több mint hét évtizede zajló Bécsi Újévi Koncertet követően, a budapesti gálaműsor után, 2015. január 4-én az osztrák főváros közönségét is kápráztassa el újévi gálaműsorával. Így a hagyományos magyar gálaest három nappal később Ausztria, és a zene fővárosában is megismétlődik, szétszórva a világhírű magyar zeneszerzők művein keresztül az ötlet-, és házigazda, valamint meghívott vendégművészei és szólistái segítségével Magyarország minden polgárának szeretetét.

Mága Zoltán a Budapesti Operettszínházból a világhírű opera- és musicalénekessel, Anna Maria Kaufmann-nal, valamint az operettszínház művészeivel tartott gálaműsorával alig néhány hete, május végén indította útjára száz állomásos világkörüli turnéját, és az eddigi felkérések alapján a magyar zenei kultúrát népszerűsítő gálaestjét Erdélytől Koreán és Kínán keresztül  az Egyesült Államokba is elviszi.

A magyar hegedűvirtuóz következő gálaműsorát a világ legnagyobb zenei színpadán, New York-i Carnegie Hallban tartja, hogy a Tengerentúlon is hirdesse a magyar zenei kultúra egyetemességét, és a magyar nép szeretetét.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Diótörő az Operaház műsorán 2014-ben is!
Az Magyar Állami Operaház 2014-ben is várja a Diótörő balett előadással. Az előadások 2014. november 16-tól indulnak.
Mága Zoltán Adventi koncert az Operettszínházban - Jegyek itt!
A karácsony beköszönte előtt 2014. december 7-én egy Adventi koncertet ad Mága Zoltán, ahol számos karácsonyi klasszikus is felcsendül majd.
Mága Zoltán Budapesti Újévi koncert 2015-ben az Arénában - Jegyek és fellépők itt!
A tradíció folytatok jövőre is, mert 2015. január 1-én Budapesten a Papp László Sportarénában ismét megrendezésre kerül Közép-Európa legnagyobb Újévi koncertje. A koncertre már árulják a jegyeket! Részletek lentebb!!
Fénytűzoltó jár Budapesten! Menetrend itt!
Fénytűzoltó jár Budapesten! Menetrend információk itt!
INGYENES szaloncukor és bonbon készítés a hétvégén! 3 napon át!
A program ingyenes és bárki által látogatható, sőt ingyen jégpálya is vár. A gyerekek már a csokoládé formázásában is részt vehetnek, így keltik életre a bonbonokat és szaloncukrokat, díszíthetnek mellé mézeskalácsot írókával vagy cupcaket habnyomóval.
Gratulálunk! Budapesten van Európa legszebb karácsonyi vására!
HATALMAS EREDMÉNY! 116 országból nyert a budapesti vásár!
Így énekli az IL DIVO Macskák musicalből a Memoryt!
A Macskák musical az egyik leghosszabb ideje futó musical hazánkban is és az Éjfél című dal eredeti verziója a Memory az egyik legismertebb musical dal a mai napig. Pár éve a legendás musical dalt Nicole Scherzinger és az Il Divo is feldolgozta. A dal ...
Macskafogó tűzfal készült Budapesten! Képek és cím itt!
A VIII.kerület 1 új 350 m2-es falfestménnyel gazdagodott. A hatalmas méretben látható tűzfal immár az ötödik. Az ismert Macskafogó rajzfilm most a belváros egy házán látható. Hogy hol található a falfestmény? Kiderül a cikkünkből.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK