Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Magyar Mozgókép Fesztivál 2021 - Ingyenes vetítésekkel! Regisztráció itt!

2021.06.12 kovacsad

Magyar Mozgókép Fesztivál 2021 - Ingyenes vetítésekkel! Regisztráció itt!

2021. június 23-26. között Veszprémben, Balatonfüreden és Balatonalmádiban. Ingyen programokkal várnak mindenkit. Friss magyar filmekkel, szabadtéri vetítésekkel, nemzetközi fesztiváldíjas és népszerű közönségfilmek premierjével, sztárokkal, közönségtalálkozókkal, gyermek- és ifjúsági programokkal, klasszikusokkal, kiállításokkal, koncertekkel és gasztroprogramokkal.

Új névvel, új helyszíneken, új időpontban, megújult külsővel és premierekkel rendezik meg a hazai filmek seregszemléjét. A csodálatos Veszprém-Balaton régióban lesz az új Magyar Mozgókép Fesztivál a vízparti szezon elején, 2021. június 23-26. között Veszprémben, Balatonfüreden és Balatonalmádiban. A Nemzeti Filmintézet a Veszprém-Balaton 2023 – Európa Kulturális Fővárosa program szervezőivel közösen újragondolta a magyar film ünnepét. Az új fesztivál célja, hogy a legújabb alkotásokat bemutassa a nagyközönségnek és a magyar filmes-televíziós szakma találkozója legyen. A Magyar Mozgókép Fesztivál szabadtéri vetítésekkel, a legújabb magyar filmek premierjével, nemzetközi fesztiváldíjasokkal, sztárokkal, közönségtalálkozókkal, gyermek- és ifjúsági programokkal, felújított klasszikusokkal, kiállításokkal, koncertekkel és gasztroprogramokkal várja a filmek és alkotóik iránt érdeklődőket. Az esemény záróakkordjaként június 26-án adják át a Magyar Mozgókép Díjakat. 

Látható lesz például a Macskafogó, a Pesti balhé, a Toxikoma, a Hab, a Mesék a zárkából és a nagy vihart kavaró Visszatérés Epipóba című film is. Animációs filmeket is láthatunk, így például a Bogyó és Babóca 3 és 4. is műsoron lesz. 

A Fesztiválra való belépés csak egyéni regisztrációval lehetséges. Minden látogató saját regisztrációval veheti át a belépésre jogosító karszalagját.

A Fesztiválon az érvényben lévő járványügyi rendelkezéseknek megfelelően vehetsz részt. Az aktuális szabályozások értelmében a Fesztivál vetítései és kísérőprogramjai a védettségi igazolvány felmutatásával látogathatóak.

Regisztráció és TELJES FILM ÉS PROGRAM LISTA ide kattintva!
További érdekes programok:

• Júliusban lesz a 79. MusicalPlusz! Fellépők és jegyek itt!
• A Pál utcai fiúk muical a Balatonlellei Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
• INGYEN popcorn jár minden mozijegy mellé a Városmajori Kertmoziban!
• Tihanyi Szabadtéri Játékok 2021 - Program és jegyek itt!
• Dolhai Attila és Janza Kata koncert Balatonfüreden! Jegyek itt!
• Balatoni INGYENES szabadstrandok 2021 nyarán!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2023