Már kapható Kordos Szabolcs könyve a Luxushotel, Hungary 2! NYERD MEG!

Kelt: 2019.08.27 Kovács Gergely

Már kapható Kordos Szabolcs könyve a Luxushotel, Hungary 2! NYERD MEG! Nyerd meg az első és a második kötetet csomagban. Játékunkban most könyvcsomagot nyerhetsz.

A budapesti szállodák legféltettebb titkai - új fejezetek!

Újra megpördülnek a forgóajtók, a recepciós kivillantja hamiskás mosolyát, feltárulnak az elnöki lakosztály és a személyzeti folyosó titkai. 

Hét évvel a hatalmas sikerű Luxushotel, Hungary után itt a folytatás: a riportkötetben Kordos Szabolcs bemutatja, mi történik a legelegánsabb hotelek falai között Budapesten, a vidéki kastélyszállók báltermeiben és a wellness központok fülledt szaunáiban. 

Kordos Szabolcs legújabb könyve nemcsak szórakoztató történetek laza sokaságát vonultatja fel, hanem pillanatképet készít a XXI. századi magyar társadalom felső köreiről és betekintést nyújt a luxusipar dolgozóinak életébe. Engedje, hogy a londiner elvegye a táskáját és bevezesse az intrikák, a fényűzés és a szemfényvesztés világába!

Kordos Szabolcs bestseller sorozatának első darabja hét éve jelent meg. A most megjelenő folytatás premierjével egyidőben tér vissza a könyvesboltok polcaira az első kötet új köntösben.

Olvass bele a 2. részbe ide kattintva!KEDVEZMÉNYES online vásárlás ide kattintva!

JÁTÉK!
A könyv nyertese:
Ottucsákné Bata Gyöngyi és Végh László

A játék leírása:
Nyerd meg a 2 könyvet! Könyvcsomagot sorsolunk azok között, akik helyesen válaszolnak a 
JÁTÉK menüben található kérdésünkre. További könyvet sorsolunk azon Facebook követőink között, akik ide kattintva nyilvános megosztják a játék hírét és ezt kommenttel is jelzik.   

Ne hagyd ki a cikk alatti kapcsolódó híreket sem, hiszen számtalan INGYENES programról is olvashatsz.

Megosztás:


 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK