margitsziget 2021

Kelt: 2021.09.09 kovacsad

MArgitsziget 2021

A Margitszigeti Szabadtéri Színpad igazán vonzó előadásokkal várja a közönséget. A musicalek szerelmesei az Operettszínházban már nagy sikert aratott Mozart! musicalt (Jegyek itt!láthatják új bemutatóként Somogyi Szilárd rendezésében a Veszprémi Petőfi Színház előadásában.

Szintén új bemutató lesz a Seress Zoltán, Kern András, Igó Éva, Brasch Bence főszereplésével bemutatásra kerülő Kabaré musicalt Béres Attila rendezésében, ami két alkalommal lesz látható a Margitszigeten. (Jegyek itt!)

Melléjük érkezik még a 2020-as év két új sikermusicalje a Nikola Tesla musical (Jegyek itt!) és a Puskás Ferenc életét feldolgozó Puskás musical is. (Jegyek és szereplők itt!)

Lesz egy új bemutató is ami átmenet a musical és a koncert között, a Csókkirály című koncert, ami a legjobb Hungária dalokat mutatja majd be sztárokkal. (Jegyek és fellépők itt!)

Musicaleket jegyző zenészek koncertjeiből sem lesz hiány, hiszen a Made in Hungriát is jegyző Fenyő Miklós (Jegyek itt!) A Pál utcai fiúkat is jegyző Dés László (Jegyek itt!) és Geszti Péter is koncertet ad (Jegyek itt!) a Margitszigeten, sőt Szikora Róbert is fellép az R-goval (Jegyek itt!). Mellettük még Lotfi Begi, Tóth Vera, Caramel, a Zagar, Pál István Szalonna és a Budapest Bár.

A tánc kedvelőit a Szergej Polunyin előadása mellett (Jegyek itt!) Hervé Koubi látványos előadásai várják (Jegyek itt!), valamint a Szegedi Kortárs Balett, de idén is lesz Duna Karnevál.

A komolyzene rajongóit a Nemzeti Filharmonikusok mellett az Óbudai Danubia Zenekar Mozart koncrtje (Jegyek itt!) és a Verdi gála (Jegyek itt!) várja. Az opera rajongókat az operák Tarantinojának új rendezése a Carmen, (Jegyek itt!) illetve a Bánk bán várja augusztus 20-án.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

A tizennégy karátos autó - a Budapest Bar koncert-színházi előadása a Városmajorban - Jegyek itt!
A tizennégy karátos autó - a Budapest Bar koncert-színházi előadása a Városmajorban - Jegyek itt!
Tom Jones koncert 2021-ben a Veszprém Festen a Veszprém Arénában - Jegyek itt!
Tom Jones koncertje 2021. augusztus 19-én kerül megrendezésre Veszprémben az Veszprém Arénában. Jegyek itt!
X-faktor sztárral debütál a székelyföldi István, a király augusztus 20-án!
Csak székelyföldi szereplőkkel debütál az István, a király 2021. augusztus 20-án. Az előadást dupla, illetve tripla szereposztással játsszák majd, így biztosítva az előadás színvonalát.
Alex Pavesi: Nyolc nyomozó - OLVASS BELE!
A detektívtörténetek aranykorának idején Grant McAllister, a matematika professzora kidolgozza a bűnügyi rejtélyek matematikai szabályait, és hét saját maga által írt történettel illusztrálja elméletét. A fordulat csak ezután jön.
INGYENES stream koncerten mutatja be új dalát a Margaret Island!
Ha elvesznél címmel debütál az új dal. Rendhagyó módon, egy nagyzenekaros élő stream koncerten mutatja be új dalát a Margaret Island.
Női titkos ügynökről írt könyvet Pam Jenoff! Az Elvesztek Párizsban már kapható!
New York Times-bestseller! Megtörtént eseményeken alapuló történelmi regény a II. világháborúban tevékenykedő női titkos ügynökökről - egy sikerszerző tollából.
Sissi operett a Városmajorban 2021-ben - Jegyek és szereplők itt!
A Sissi budapesti premierje 2021. augusztus 15-én a Városmajori Szabadtéri Színpadon lesz. Jegyek és szereplők itt!
Miklósa Erika és Balázs János koncertezik 2021-ben a VeszprémFesten - Jegyek itt!
Miklósa Erika és Balázs János koncertje 2021. július 16-án a veszprémi Jezsuita Templomkertben kerül megrendezésre a Cziffra Fesztivál és a VeszprémFest együttműködésében. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK