Marie Antoinette musical az Operettszínházban - Szereposztás és jegyek itt!

Kelt: 2016.01.12 kovacsad

Marie Antoinette musical az Operettszínházban - Szereposztás és jegyek itt! A Marie Antoinette musical főszerepeiben többek között Polyák Lilla, Homonnay Zsolt, Vágó Zsuzsi, Szabó P. Szilveszter, Gubik Petra, Gömöri András Máté, Mészáros Árpád Zsolt, Vágó Bernadett, Veréb Tamás, Bálint Ádám Kocsis Dénes, Jantyik Csaba és Horváth Dániel lépnek színpadra. A Marie Antoinette musicalre 2016-ban kezdik meg a jegyértékesítést!

A Budapesti Operettszínházban számos legendás történelmi alak életéről szólt már musical Habsburg Rudolf, Sissi és Mozart életét már végig követhettük színpadon, 2016-ban pedig ismét egy történelmi személy életéről szóló musicalt mutatnak be, ugyanis Budapesten is bemutatják a Marie Antoinette musicalt.

A Marie Antoinette musical főszerepeiben többek között Polyák Lilla, Homonnay Zsolt, Vágó Zsuzsi, Szabó P. Szilveszter, Gubik Petra, Gömöri András Máté, Mészáros Árpád Zsolt, Vágó Bernadett, Veréb Tamás, Bálint Ádám, Kocsis Dénes, Jantyik Csaba és Horváth Dániel lépnek színpadra.

A Marie Antoinette musicalre 2016-ban kezdik meg a jegyértékesítést! Jegyinfók itt!

Lévay Szilveszter csodálatos és fülbemászó dallamai mindig elvarázsolják a közönséget, mutatja ezt az Elisabeth és a Mozart musicalek több mnit 10 éve töretlen sikere. Így talán nem volt váratlan, hogy a Budapesti Operettszínház úgy döntött a legújabb Lévay musicalt is elhozza a magyar közönségnek. A budapesti bemutató különösen nagy szenzáció, hiszen egy régi tradició törik meg ezzel, mivel a Marie Antoinettet a Lévay darabok bécsi anyaszínháza előtt mutatják be.

Szereposztás:

Marie Antoinette: Polyák Lilla / Vágó Bernadett
Magrid Arnaud: Gubik Petra / Vágó Zsuzsi
Axel von Fersen: Gömöri András Máté / Horváth Dániel
Orleanss-i Lajos Fülöp: Szabó P. Szilveszter / Homonnay Zsolt / Szerényi László
Jacques Herbert: Kocsis Dénes / Veréb Tamás
XVI. Lajos: Mészáros Árpád Zsolt / Magócs Ottó
Leonard Autié: Bálint Ádám / Angler Balázs
Boehmer: Csuha Lajos / Pálfalvy Attila
La Motte: Kisfaludy Zsófia / Prescsák Zita
Louis Edouard de RohanGuémémé: Ottlik Ádám / Jantyik Csaba

 

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Ének az esőben magyarul - Jegyek itt!
Ma már örökzöldnek számít a musical alapjául szolgáló, 1952-es film címadó zenéje, a Singing in the rain, melyhez mindannyiunk képzeletében Gene Kelly esőben előadott, jókedvű sztepptánca kapcsolódik. 2017-ben ezek a dallamok is felcsendülnek ...
Sybill a Budapesti Operettszínházban! Jegyek itt!
2015. december 4-től a Budapesti Operettszínházban.
Mamma Mia musical 2016 - Jegyek itt!
Stohl András, Muri Enikő, Détár Enikő, Sasvári Sándor, Hajdú Steve is szerepet kapott az előadásban. Jegyek a budapesti és a szegedi előadásokra itt! A 2016-os előadásra már megnyíltak a jegyek.
Az Operaház a Diótörő balettje 2019-ben az Erkel Színházban - Diótörő jegyek itt!
2019-ben az Operaház felújítása miatt új helyszínen lesz látható a Diótörő. A Diótörő balett november végétől hétköznap és hétvégén is látható lesz Budapesten az Erkel Színházban. A Diótörő téli előadásaira már elkezdték a jegyek értékesítését!
Fénytűzoltó jár Budapesten! Menetrend itt!
Fénytűzoltó jár Budapesten! Menetrend információk itt!
INGYENES szaloncukor és bonbon készítés a hétvégén! 3 napon át!
A program ingyenes és bárki által látogatható, sőt ingyen jégpálya is vár. A gyerekek már a csokoládé formázásában is részt vehetnek, így keltik életre a bonbonokat és szaloncukrokat, díszíthetnek mellé mézeskalácsot írókával vagy cupcaket habnyomóval.
Elisabeth a Győri Nemzeti Színházban - Jegyek és szereplők itt!
Bori Réka, Fehér Nóra, Csiszár István, Kocsis Dénes, Fejszés Attila, Szemenyei János, Nagy Balázs, Másik Lehel, Mózes Anita főszereplésével érkezik az Elisabeth musical a Győri Nemzeti Színházba. Jegyek itt!
Gratulálunk! Budapesten van Európa legszebb karácsonyi vására!
HATALMAS EREDMÉNY! 116 országból nyert a budapesti vásár!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK