Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Máté Péter in Rock lemezbemutató koncert az Arénában - Jegyek a Karthago koncertjére itt!

2022.09.06 kovacsad

Máté Péter in Rock lemezbemutató koncert az Arénában - Jegyek a Karthago koncertjére itt!

A Karthago „Máté Péter in Rock!” című új album bemutató koncertje 2022 november 19.-én lesz a Papp László Budapest Sportarénában! Részletek és jegyek itt!

A legendás, idén már 43 éve együtt muzsikáló, Máté Péter díjas KARTHAGO együttes belevágott egy szokatlan, de fantasztikus projektbe. Elkészített egy teljesen új albumot az énekes zseni, Máté Péter legszebb dalaiból, saját, rock-stílusában feldolgozva! A lemez hatalmas sikert aratott, hónapokig vezette a hazai sláger-és eladási listákat!

A „Máté Péter in Rock!” című új album bemutató koncertje 2022 november 19.-én lesz a Papp László Budapest Sportarénában!

A műsor címe: Karthago Szimfonik, „Máté Péter In Rock”

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Egy igazán különleges, fel

ejthetetlen estének nézünk elébe. Miközben úgy tűnik, hogy új rock-számokat hallgatunk, a dallamok és szövegek egytől egyik visszaköszönnek! Valahonnan mélyről, ifjúságunk életérzését, soha nem múló hangulatát felidézve.

A komplettebb zenei élményt, az elvarázsló, előtörő nosztalgiát még teljesebbé teszi a Szolnoki Szimfonikus Zenekar kísérete, ahogy a Karthagoval közösen megszólaltatják a zenekar legendás, saját dalait és a Máté Péter feldolgozásokat, új felfogásban.

Dübörögni fognak az elefántok is! Hamisítatlanul szólni fog a Rock! Úgy, ahogy eddig még soha nem hallhattuk Karthago koncerten!

Töltsön egy csodás, felejthetetlen estét a legendás KARTHAGO-val, Máté Péter örök dalaival, a lenyűgöző színpadi látvánnyal és a mélységekig ható gyönyörű zenével.

Higgye el, életre szóló élmény lesz!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024