Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Matt Ruff  88 név című könyve már kapható! Olvass bele!

2022.02.14 Kovács Gergely

Matt Ruff  88 név című könyve már kapható! Olvass bele!

Letehetetlen regény a Ready Player One és Neal Stephenson rajongóinak! Tisztelgés a videojátékok világa és a videojátékos közösségek előtt. Izgalmas jelenetekbe ágyazott észrevételek sora arról, mi rejlik a virtuális valóságban és milyen veszélyekre kell felkészülniük az embereknek a jövőben.

Fülszöveg:
John Chu egy „serpa”, aki társaival együtt jó pénzért virtuális kalandokra kíséri ügyfeleit online szerepjátékokba, ahol jól felszerelt karakterekkel élhetnek át felejthetetlen izgalmakat: sárkányokat ölhetnek, űrcsatákban vehetnek részt, bankot rabolhatnak vagy zombihordákkal küzdhetnek.

Az új ügyfelük a titokzatos, magát gazdag és ismert személynek mondó Mr. Jones rengeteg pénzt kínál azért, hogy átfogó idegenvezetést kapjon a virtuális valóság játékvilágáról. Chu számára ez az álommunka, de ahogy belevágnak a kalandozásba, gyanítani kezdi, hogy Mr. Jonest inkább az emberek felett gyakorolt hatalmi potenciál, semmint a szórakozási lehetőségek megismerése vezérli. A fergeteges online kalandnak induló megbízás aztán hamarosan átszivárog a való világba, ahol Chunak minden leleményességére szüksége van, hogy egy lépéssel előrébb járjon mindenkinél – mert a valóságban nincs újraindító gomb.

Matt Ruff legújabb regénye egyrészt tisztelgés a videojátékok világa és a videojátékos közösségek előtt, másrészt izgalmas jelenetekbe ágyazott észrevételek sora arról, hogy mi rejlik a virtuális valóságban, és egyben milyen veszélyekre kell felkészülnie az embereknek a jövőben.

Online rendelés kedvezménnyel ide kattintva!

A szerzőről:
Matt Ruff hat regény és egy novelláskötet szerzője, a Lovecraft földjén című művéből többszörös díjnyertes televíziós sorozat készült. Jelenleg Seattle-ben él a feleségével.

Fordította: Horváth Norbert
OLVASS BELE A KÖNYVBE!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024