Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Mefisztó az Átriumban Alföldi Róberttel - Jegyek itt!

2021.06.02 kovacsad

Mefisztó az Átriumban Alföldi Róberttel - Jegyek itt!

Klaus Mann regénye nyomán Mikó Csaba és Kikk Zsófia átdolgozása alapján Urbán András és társulata mutatja be a Mefisztó című előadást 2021. június 27-én az Átriumban. Az előadás főszerepeiben Alföldi Róbert, Péterfy Bori, Hartai Petra és még sokan mások színpadra lépnek. Jegyek itt!

Klaus Mann regénye nyomán Mikó Csaba és Kikk Zsófia átdolgozása alapján Urbán András és társulata mutatja be a Mefisztó című előadást 2021. június 27-én az Átriumban. Az előadás főszerepeiben Alföldi Róbert, Péterfy Bori, Hartai Petra és még sokan mások színpadra lépnek. Explicit színházi tartalom – az előadás megtekintését 18 éven felülieknek ajánljuk.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Az előadásról így írnak:

Az interjúitokban ugattok a rendszer és a hatalom ellen. Az előadásaitok pedig ugyanazt a világot képviselik, ugyanannak a világnak a részei, amitől egyébként annyira szabadulnátok. A ti művészetetek ágyazott meg a politikának. A semmitmondó, megalázkodó művészet, ami nem akart és nem mert valamiről szólni. Csak hangulatokról, nüanszokról és bugyuta, túllihegett szakmaiságról. A legmesszebbmenő kritika egy aranyos allúzió volt, amin összekacsintottatok a nézővel. És mindenki elégedett lett, hogy tett valamit. Hogy is változhatna meg a valóság, ha a színházaitok nem változnak, ha nem meritek újjá, szabaddá tenni a kultúrát, és tovább fürödtök a kiszolgáló művészet langymelegében.


 

Szereplők:

Alföldi Róbert
Hendrik Höfgen, színész
Hartai Petra
Huzella Júlia
Nagyabonyi Emese
Péterfy Bori
Tornyi Ildikó


Rendező: Urbán András

Időtartam: 110 perc

• Apáca show musical 2021-ben Szegeden! Jegyek és szereposztás itt!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024