Megérkeztek a José Carreras jegyvisszaváltási infók!

Kelt: 2020.05.20 kovacsad

Megérkeztek a José Carreras jegyvisszaváltási infók! Megérkeztek a José Carreras jegyvisszaváltási infók!

Az elmaradó Bartók Plusz Fesztivál közleménye a jegyek visszaváltása kapcsán:

Miskolc városa és a Bartók Plusz Operafesztivált szervező Miskolci Operafesztivál Kft. úgy döntött: azon túl, hogy az online jegyforgalmazón és a miskolci jegyirodán keresztül biztosítja a jegyek szabályszerű visszaváltását, a miskolci kulturális élet szereplőit támogató lehetőséget is ajánl a kultúraszerető, Miskolc városát támogatni akaró barátai és vendégei számára.

A koronavírus-járvány miatti vészhelyzet nagyon komoly kihívások elé állította Miskolc városát és a Bartók Plusz Operafesztivált szervező csapatot – pénzügyi és jogi értelemben egyaránt. Hosszú hetek megoldás- és kiútkeresését követően arra kellett jutnunk, hogy a bizonytalan helyzetre tekintettel 2020-ban Miskolcnak nincs lehetősége megrendezni a 20. operafesztivált és a jubileumi rendezvény legkiemelkedőbb eseményének szánt José Carreras Operagálát. A menedzsmenttel a koncert esetleges későbbi időpontban való megtartására tárgyalások folynak.

A világhírű tenor előadására nagyon sok jegy kelt el elővételben, a Miskolci Operafesztivál Nonprofit Kft. pedig a jogszabályoknak megfelelően rendezi ezen belépők sorsát.

Miskolc városa és a Miskolci Operafesztivál NKft. úgy döntött: azon túl, hogy az online jegyforgalmazón és a miskolci jegyirodán keresztül biztosítja a jegyek szabályszerű visszaváltását, a miskolci kulturális élet szereplőit támogató lehetőséget is ajánl a kultúraszerető és Miskolc városát támogatni akaró barátai és vendégei számára.

Azok a jegyvásárlók, akik nem váltják vissza a José Carreras koncertre szóló belépőjüket, a jegyeik értékének megfelelően egy „Szeretem Miskolcot” kuponfüzetet kapnak, amelyet Miskolc városa, vagy a város kulturális, turisztikai cégei által szervezett rendezvényekre, eseményekre, látogatásokra válthatnak be. Ilyenek lesznek a Miskolci Nemzeti Színház előadásai; a Miskolci Szimfonikus Zenekar koncertjei; a Miskolci Kulturális Központ koncertjei, rendezvényei, különösen a Művészetek Háza és a Lovagi Tornák Tere saját szervezésű koncertjei és eseményei; a Diósgyőri vár, a Herman Ottó Múzeum vagy a Miskolci Állatkert és Kultúrpark látogatása. A kínálatot a város igyekszik tovább bővíteni.

Azt szeretnénk, ha a vendégeink és a miskolciak ezzel is kifejezhetnék elkötelezettségüket a város kulturális élete iránt. Azzal támogatnák a város igen nehéz helyzetbe került rendezvény- és kultúraszervező munkáját, hogy a José Carreras jegyek árát a kuponfüzeten keresztül Miskolcon, a miskolci kulturális életben költik el. Hiszünk abban, hogy ez az összefogás is segít majd abban, hogy mihamarabb visszatérjen az élet Miskolcra, a miskolci kultúrába, és hiszünk abban, hogy mihamarabb újra találkozunk.

Kérjük azokat, akik megtehetik, hogy a jegyvisszatérítés helyett válasszák a támogató kuponfüzetet, amellyel a legtöbbet segítenek Miskolcnak, de természetesen a visszaváltásban is készségesen segítünk közvetlenül és partnereinken keresztül is. Kuponfüzetet 2020. július 15-ig lehet igényelni az operami@operafesztival.hu email címen.

Amennyiben nem élnek a kuponfüzet lehetőségével, úgy az online és a Miskolci Nemzeti Színház Jegypénztárában vásárolt jegyek visszaváltására a www.jegy.hu/altalanosjegyvisszavaltas felületen regisztrálhatnak 2020. június 2–június 30. között. 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Il Divo koncert 2021-ben Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
Az Il Divo 2021. október 29-én Budapesten a Papp László Sportarénában koncertezik. Jegyárak és jegyvásárlás itt!
A tribute to John Williams filmzenei koncert 2021-ben a Fertőrákosi Barlangszínházban - Jegyek itt!
A Győri Filharmónikus Zenekar A tribute to John Williams címmel filmzenei koncertet ad 2021. augusztus 7-én a Fertőrákosi Barlngszínházban. Jegyek itt!
A Pál utcai fiúk musical nyári turné - Jegyek és helyszínek itt!
A Pál utcai fiúk musical 2020 nyarán számos szabadtéri színpadon látható lesz. Jegyek és helyszínek itt!
Hair musical 2020-as turné - Jegyek és helyszínek!
Az ikonikus Hair musical 2020-ban országos turnéra indul. Jegyek és helyszínek itt!
Hair musical Budapesten 2020-ban! Jegyek itt!
2020. október 11-én Budapest ad otthont a musicalnek. A budapesti Erzsébetligeti Színház színpadán lesz látható a Hair musical.
Demjén Ferenc koncert turné 2020 - Jegyek és helyszínek!
Demjén Ferenc koncert turnéja 2020-ban Indulj, új csodákat látni… a címmel Győr, Sopron, Tatabánya, Pécs, Miskolc, Eger, Szeged, Debrecen, Szolnok, Székesfehérvár Sportcsarnokaiban biztosan látható lesz! Jegyek itt!
Július egy napján INGYENES a Vasúttörténeti Park!
Egy napra mindenki számára ingyenes lesz a Vasúttörténeti Park. Érdemes ellátogatni Európa egyik legnagyobb szabadtéri és egyben legelső, interaktív vasúti múzeumába. Szülőknek, gyerekeknek és mindenkinek díjmentes lesz.
TOP 15 nyári koncert és élmény 2020-ban!
Ezek lesznek a nyár legjobb koncertjei és előadásai!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK