Megjelent Szamosfalvi Szilvia Masszázs szalon című könyve!

Kelt: 2021.03.24 Kovács Gergely

Megjelent Szamosfalvi Szilvia Masszázs szalon című könyve! Ez már a harmadik kötet Szamosfalvi Szilviától. Ezúttal egy fiatal pincérnő a főszereplő.

A könyv tartalma:
Jasmine Hill, a fiatal pincérnő életét a munka tölti ki. Sokat és keményen dolgozik egy bisztróban, ahol a sok ittas vendég mellett még indiai főnöke is megnehezíti a mindennapjait. Barátnője Zoe biztatja, hogy hagyja ott a helyet és keressen magának egy nyugis kávézót, ami igazából Jasmine vágya is. Ám addig, míg ez bekövetkezik, Zoe meglepi a lányt egy masszázsbérlettel, hogy kicsit levezesse a feszültséget. Így ismeri meg a fiatal és jóképű masszőrt, Craiget, aki iránt az első percben lángra lobban. Vajon a férfi másfajta vágyak kielégítéséhez is partner?

ONLINE KÖNYV RENDELÉS IDE KATTINTVA!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Sissi operett a Városmajorban 2021-ben - Jegyek és szereplők itt!
A Sissi budapesti premierje 2021. augusztus 15-én a Városmajori Szabadtéri Színpadon lesz. Jegyek és szereplők itt!
Tom Jones koncert 2021-ben a Veszprém Festen a Veszprém Arénában - Jegyek itt!
Tom Jones koncertje 2021. augusztus 19-én kerül megrendezésre Veszprémben az Veszprém Arénában. Jegyek itt!
X-faktor sztárral debütál a székelyföldi István, a király augusztus 20-án!
Csak székelyföldi szereplőkkel debütál az István, a király 2021. augusztus 20-án. Az előadást dupla, illetve tripla szereposztással játsszák majd, így biztosítva az előadás színvonalát.
Alex Pavesi: Nyolc nyomozó - OLVASS BELE!
A detektívtörténetek aranykorának idején Grant McAllister, a matematika professzora kidolgozza a bűnügyi rejtélyek matematikai szabályait, és hét saját maga által írt történettel illusztrálja elméletét. A fordulat csak ezután jön.
INGYENES stream koncerten mutatja be új dalát a Margaret Island!
Ha elvesznél címmel debütál az új dal. Rendhagyó módon, egy nagyzenekaros élő stream koncerten mutatja be új dalát a Margaret Island.
Női titkos ügynökről írt könyvet Pam Jenoff! Az Elvesztek Párizsban már kapható!
New York Times-bestseller! Megtörtént eseményeken alapuló történelmi regény a II. világháborúban tevékenykedő női titkos ügynökökről - egy sikerszerző tollából.
Miklósa Erika és Balázs János koncertezik 2021-ben a VeszprémFesten - Jegyek itt!
Miklósa Erika és Balázs János koncertje 2021. július 16-án a veszprémi Jezsuita Templomkertben kerül megrendezésre a Cziffra Fesztivál és a VeszprémFest együttműködésében. Jegyek itt!
Balázs János, Lendvay József, Szakcsi Lakatos Béla koncertje a Jezsuita Templomkertben - Jegyek itt!
A Cziffra Fesztivál és a VeszprémFest közös, Paganini+-estjén Balázs János Liszt-etűdöket játszik, Szakcsi Lakatos Béla improvizál, Paganini eredeti kompozícióiban pedig Lendvay József brillírozik. A Paganini + koncert 2021. augusztus 18-án a ...

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK