Michael Jackson kiállítás és show Budapesten!

Kelt: 2019.09.27 kovacsad

Michael Jackson kiállítás és show Budapesten! Michael Jackson kiállítés és show lesz Budapesten!

Egy fergeteges showműsor és egy lenyűgöző festmény kiállítás egyben?

Ebben a két egymástól eltérő művészeti ágban, két magyar rajongó és művész munkássága kapcsolódik össze, a kettejük közötti kapocs pedig nem más, mint maga Michael Jackson, a legendás világsztár.

2019. december 8.-án Tóth Ferenc a pop ikonról készült portré festményeit tárja az érdeklődök elé, amik a helyszínen megvásárolhatóak lesznek, majd az eseményt Prince Majesty zárja fergeteges, több mint egy órás műsorával.

Prince Majesty, egy rendkívül karizmatikus személyiség, hihetetlenül színes és magával ragadó életúttal a háta mögött. Maximalista szemlélete a kezdetektől fogva azt követelte tőle, hogy ő legyen a legjobb Michael Jackson imitátor, és egyben arra is késztette, hogy a minőségi élményteremtés mesterévé váljék.

A 2002-es év a csodák és az áttörés esztendeje volt számára, ugyanis elképesztő események egész sora vette kezdetét. Berlinben – egy díjkiosztón -, miközben Jakson-jelmezben várakozott, a világsztár kiszúrta őt a tömegből és vendégül látta szállodai lakosztályában. A felfoghatatlan találkozás során bemutatta Michael a családjának is, majd őszintén mesélt az életéről, a gyerekeiről, a zenéről.

A folyamatos fejlődni vágyás, a belső érés, a rengeteg munka eredményeként, és a tánc iránti mérhetetlen rajongásának köszönhetően, karrierje hamar fellendült és még tudatosabban küzdött céljaiért, szakmai fejlődéséért. Alázattal, szívvel és szenvedéllyel építette tovább a táncos-, valamint az imitátori pályáját egyaránt. Mérhetetlen elszántságát, elhivatottságát az is tükrözi, hogy 2008-tól kezdődően 14 műtéten esett át azért, hogy tökéletes Michael Jackson-hasonmássá válhasson.

Európa legnagyobb városaiba kapott megtisztelő felkéréseket (London, Róma, München, Bécs, Párizs).

Nemzetközi karrierje 2012/2014. évben káprázatos módon teljesedett ki, mégpedig New York – Las Vegas – Los Angeles meghódításával, majd Dubai volt az életében a következő állomás, ahol a 2014/2015-s éveket töltötte tengernyi munkával és média megjelenésekkel.

Sikerült felkeltenie Farkas Attila érdeklődését is, aki Michael Jackson személyi testőre volt 1994-től-2000-ig, és e nagyszerű ember ajánlása tette lehetővé megismerkedését: Lavelle Smith Jr-ral, aki Michael Jackson koreográfusa és táncosa volt 23 éven keresztül és több mint 30 világsztárral dolgozott együtt (Beyoncé, Usher, Rihanna, Chris Brown, The Rolling Stones stb.). Művészi és professzionális táncképzést is kapott az Emmy-díjas koreográfustól, és kapcsolatuk odáig fejlődött, hogy ma már együtt is dolgoznak számos projecten, sőt időközben barátokká is váltak.

Napjainkra már a sztárvilág ismert alakjai nyilatkoznak pozitívan munkájáról, méltatják tehetségét, dicsérik performanszait. Néhány név a teljesség igénye nélkül: Cirque de Soleil elnöke, Jonathan Moffet, dobos (Michael, Madonna, Stevie Wonder, George Michael stb.), Tommy Organ, gitáros (Michael, Usher, Ray Charles, Lionel Richie stb).

Az érzelmek exkluzív és lélegzetelállító show-műsora egy különleges időutazás, ahol Prince Majesty, a gigasztár kirobbanóan sokszínű tehetségét és egyedülálló szellemiségét igyekszik perfektül megjeleníteni. Látványos és izgalmas produkciókat alkottak, amelyben a géniusz legnépszerűbb popslágerei hangzanak el, és melyek azonnal felpezsdítik a közönség vérét. A R3D ONE tánccsapat nemzetközileg is elismert és keresett táncosaival együtt, lebilincselő tánckoreográfiákat sikerült kidolgozniuk, amelyek igényes szórakozást, és valóban emlékezetes pillanatokat teremtenek.

A rajz és a festészet mindig is meghatározó része volt a Miskolci születésű festőművésznek, Tóth Ferencnek.

A középiskolai éveit ezért tudatosan Hollóházán a porcelánfestő szakma elsajátításával töltötte, majd miután Nyíregyházán bekerült egy művészeti körbe, kialakult a festészet iránti alázata.

Ezzel együtt egyre komolyabb szerepet töltött be mindennapjaiban a festészet, így sorra jelentek meg munkái először csoportos, majd egyéni önálló kiállításokon.

Ebben az időszakban ismerkedett meg a máig töretlen sikerű énekesnővel : Zoltán Erikával, aki már akkor látta benne a tehetséget, és máig “múzsa” – ként inspiráló hatással van a művészre.

Az énekesnő eddig négy kiállítását nyitotta meg, amiken örömmel vállalta az adott este “háziasszonya” szerepét.

Az Ő hatására szeretett bele a portréfestés világába. Magával ragadó festményei melyek az adott személy lelkét hivatottak bemutatni, megérintik a nézőt.

A több mint 20 éves portréfestési múlt, a számtalan kiállítás között, néhány éve szinte munkáinak majdnem egésze nem másról, mint a pop legendás királyáról, Michael Jacksonról szól. A művész gyermekkora óta rajong az ikonért, akiről eddig 178 darab élethű festményt készített, továbbá 2018 – decemberében Magyarországon elsőként megrendezésre került a nagysikerű “Ember a tükörben” címet viselő önálló Michael Jackson festménykiállítása Budapesten.

Ezt a kiállítást 2019 – ben egy másik, “Legendák között” követte, melyet kiegészített több Magyar és Világsztár portréival. Az ország különböző pontjain, illetve külföldön (Amerika, Ausztrália, Németország…) megtalálhatóak ezek a festmények egy – egy rajongó otthonát díszítve, örömet okozva ezzel a festőművésznek.

“Michael Jackson viszont örök téma marad számomra, hiszen szeretném, ha képeim által minél több otthonba beköltözhetne, ezzel is közvetítve az Ő üzenetét” (Tóth Ferenc festőművész)

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Queen szimfónikus koncert Budapesten az Arénában - Jegyek a Queen Rock and Symphonic Showra itt!
Budapestre érkezik a Queen esszenciáját a maga monumentalitásában tökéletesen életre keltő Queen Rock and Symphonic Show 2019. december 19-én a Papp László Budapest Sportarénába. Jegyek itt!
Kicsi Gesztenye Klub 2020 - Turné helyszínek és jegyek itt!
A Minimax népszerű sorozata most országos turnéra indul. 2020-ban többek között Budapest Mosonmagyaróvár is sorra kerül. A kaland folytatódik. Liza és barátai koncert hangulatban várnak. Az előadások listája, jegyárak, jegyvásárlás és minden amit tudni lehet.
Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember előadása 2020-ban turnéra indul - Jegyek és helyszínek itt!
Gyógynövényekkel az egészség megőrzéséért A bükki füvesember, SZABÓ GYURI BÁCSI előadása országszerte. Hódmezővásárhely, Sopron, Makó, Szombathely, Vecsés
Zorán koncert 2020-ban Budapesten - Jegyek itt!
Zorán koncerteje 2020. április 28-án Budapesten a Marczibányi téri Művelődési Központban kerül megrendezésre. Jegyek itt!
A Mentők kérik: mindenki mihamarabb tegye fel a mobiljára ezt az ingyenes ÉletMentő alkalmazást!
Elindult a mentők munkáját segítő ÉletMentő elnevezésű mobilapplikáció, amely gyorsabbá és egyszerűbbé teszi a mentőhívást a segítségre szorulók számára - jelentették be az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) és a fejlesztő cég közös ...
Oroszlánkirály mesebalett Tatabányán az Agorában - Jegyek itt!
A Silhouette Balett Oroszlánkirály előadása a Tavaszi Fesztivál keretein belül 2020. március 22-én Tatabányán a Vértes Agorája színpadán lesz látható! Jegyárak és jegyvásárlás itt!
MozizTok 2020-ban Budapesten a Lurdy Moziban - Jegyek itt!
A MozizTokon 2020. február 29-én Budapesten a Lurdy Moziban több TikTok tartalomgyártóval is lesz lehetőség találkozni, akikkel már biztosan összefuthatsz: Bálint Tibike (@yeahitstibi), Bocsó Attila (proaltx), Bóna Bia (@bona_bia), Szender Milán ...
A Dzsungel könyve a Fővárosi Nagycirkuszban! Csak 1x! Jegyek itt!
Csak 1 alkalommal látható a különleges előadás a Fővárosi Nagycirkusz színpadán.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK