Michael Jackson kiállítás és show Budapesten!

Kelt: 2019.09.27 kovacsad

Michael Jackson kiállítás és show Budapesten! Michael Jackson kiállítés és show lesz Budapesten!

Egy fergeteges showműsor és egy lenyűgöző festmény kiállítás egyben?

Ebben a két egymástól eltérő művészeti ágban, két magyar rajongó és művész munkássága kapcsolódik össze, a kettejük közötti kapocs pedig nem más, mint maga Michael Jackson, a legendás világsztár.

2019. december 8.-án Tóth Ferenc a pop ikonról készült portré festményeit tárja az érdeklődök elé, amik a helyszínen megvásárolhatóak lesznek, majd az eseményt Prince Majesty zárja fergeteges, több mint egy órás műsorával.

Prince Majesty, egy rendkívül karizmatikus személyiség, hihetetlenül színes és magával ragadó életúttal a háta mögött. Maximalista szemlélete a kezdetektől fogva azt követelte tőle, hogy ő legyen a legjobb Michael Jackson imitátor, és egyben arra is késztette, hogy a minőségi élményteremtés mesterévé váljék.

A 2002-es év a csodák és az áttörés esztendeje volt számára, ugyanis elképesztő események egész sora vette kezdetét. Berlinben – egy díjkiosztón -, miközben Jakson-jelmezben várakozott, a világsztár kiszúrta őt a tömegből és vendégül látta szállodai lakosztályában. A felfoghatatlan találkozás során bemutatta Michael a családjának is, majd őszintén mesélt az életéről, a gyerekeiről, a zenéről.

A folyamatos fejlődni vágyás, a belső érés, a rengeteg munka eredményeként, és a tánc iránti mérhetetlen rajongásának köszönhetően, karrierje hamar fellendült és még tudatosabban küzdött céljaiért, szakmai fejlődéséért. Alázattal, szívvel és szenvedéllyel építette tovább a táncos-, valamint az imitátori pályáját egyaránt. Mérhetetlen elszántságát, elhivatottságát az is tükrözi, hogy 2008-tól kezdődően 14 műtéten esett át azért, hogy tökéletes Michael Jackson-hasonmássá válhasson.

Európa legnagyobb városaiba kapott megtisztelő felkéréseket (London, Róma, München, Bécs, Párizs).

Nemzetközi karrierje 2012/2014. évben káprázatos módon teljesedett ki, mégpedig New York – Las Vegas – Los Angeles meghódításával, majd Dubai volt az életében a következő állomás, ahol a 2014/2015-s éveket töltötte tengernyi munkával és média megjelenésekkel.

Sikerült felkeltenie Farkas Attila érdeklődését is, aki Michael Jackson személyi testőre volt 1994-től-2000-ig, és e nagyszerű ember ajánlása tette lehetővé megismerkedését: Lavelle Smith Jr-ral, aki Michael Jackson koreográfusa és táncosa volt 23 éven keresztül és több mint 30 világsztárral dolgozott együtt (Beyoncé, Usher, Rihanna, Chris Brown, The Rolling Stones stb.). Művészi és professzionális táncképzést is kapott az Emmy-díjas koreográfustól, és kapcsolatuk odáig fejlődött, hogy ma már együtt is dolgoznak számos projecten, sőt időközben barátokká is váltak.

Napjainkra már a sztárvilág ismert alakjai nyilatkoznak pozitívan munkájáról, méltatják tehetségét, dicsérik performanszait. Néhány név a teljesség igénye nélkül: Cirque de Soleil elnöke, Jonathan Moffet, dobos (Michael, Madonna, Stevie Wonder, George Michael stb.), Tommy Organ, gitáros (Michael, Usher, Ray Charles, Lionel Richie stb).

Az érzelmek exkluzív és lélegzetelállító show-műsora egy különleges időutazás, ahol Prince Majesty, a gigasztár kirobbanóan sokszínű tehetségét és egyedülálló szellemiségét igyekszik perfektül megjeleníteni. Látványos és izgalmas produkciókat alkottak, amelyben a géniusz legnépszerűbb popslágerei hangzanak el, és melyek azonnal felpezsdítik a közönség vérét. A R3D ONE tánccsapat nemzetközileg is elismert és keresett táncosaival együtt, lebilincselő tánckoreográfiákat sikerült kidolgozniuk, amelyek igényes szórakozást, és valóban emlékezetes pillanatokat teremtenek.

A rajz és a festészet mindig is meghatározó része volt a Miskolci születésű festőművésznek, Tóth Ferencnek.

A középiskolai éveit ezért tudatosan Hollóházán a porcelánfestő szakma elsajátításával töltötte, majd miután Nyíregyházán bekerült egy művészeti körbe, kialakult a festészet iránti alázata.

Ezzel együtt egyre komolyabb szerepet töltött be mindennapjaiban a festészet, így sorra jelentek meg munkái először csoportos, majd egyéni önálló kiállításokon.

Ebben az időszakban ismerkedett meg a máig töretlen sikerű énekesnővel : Zoltán Erikával, aki már akkor látta benne a tehetséget, és máig “múzsa” – ként inspiráló hatással van a művészre.

Az énekesnő eddig négy kiállítását nyitotta meg, amiken örömmel vállalta az adott este “háziasszonya” szerepét.

Az Ő hatására szeretett bele a portréfestés világába. Magával ragadó festményei melyek az adott személy lelkét hivatottak bemutatni, megérintik a nézőt.

A több mint 20 éves portréfestési múlt, a számtalan kiállítás között, néhány éve szinte munkáinak majdnem egésze nem másról, mint a pop legendás királyáról, Michael Jacksonról szól. A művész gyermekkora óta rajong az ikonért, akiről eddig 178 darab élethű festményt készített, továbbá 2018 – decemberében Magyarországon elsőként megrendezésre került a nagysikerű “Ember a tükörben” címet viselő önálló Michael Jackson festménykiállítása Budapesten.

Ezt a kiállítást 2019 – ben egy másik, “Legendák között” követte, melyet kiegészített több Magyar és Világsztár portréival. Az ország különböző pontjain, illetve külföldön (Amerika, Ausztrália, Németország…) megtalálhatóak ezek a festmények egy – egy rajongó otthonát díszítve, örömet okozva ezzel a festőművésznek.

“Michael Jackson viszont örök téma marad számomra, hiszen szeretném, ha képeim által minél több otthonba beköltözhetne, ezzel is közvetítve az Ő üzenetét” (Tóth Ferenc festőművész)

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Queen szimfónikus koncert Budapesten az Arénában - Jegyek a Queen Rock and Symphonic Showra itt!
Budapestre érkezik a Queen esszenciáját a maga monumentalitásában tökéletesen életre keltő Queen Rock and Symphonic Show 2019. december 19-én a Papp László Budapest Sportarénába. Jegyek itt!
Csillagok háborúja kiállítás 2019-ben Budapesten - Jegyek itt!
Chewbacca, Yoda, R2D2, C-3PO, a Sithek, Darth Vader és mások - életnagyságú alakja, óriási termetű Jabba, a hutt, a négy méter magas Rancor, a nyolc méteres Palpatine trónterem és az Anakin Skywalker kilenc méter hosszú légifogata, mitikus ...
Idén is indul Mikulástroli! Részletek itt!
2019-ben is indul Mikulástroli Budapesten!
Igazából karácony koncert 2019-ben az Arénában - Jegyek itt!
A Budafoki Dohnányi Zenekar a tavalyi hagyományteremtő bevezetés után idén december 28-án is „igazából megünnepli a karácsonyt” az Arénában.
Idén is jár a Mikulásbusz Budapesten!
Idén is jár a Mikulásbusz Budapesten!
Fenyő Miklós koncert 2019-ben az Arénában! NYERJ 2 JEGYET!
A Fenyő koncert a Papp László Budapest Sportarénában kerül megrendezésre 2019. december 27-én pénteken 20 órától. Mindenkit szeretettel vár Fenyő Miklós, hiszen Fenyő nélkül nincs karácsony.
Apáca show musical 2020-ban a Szegedi Szabadtéri Játékokon - Jegyek itt!
Az Apáca show musical 2020. július 31-énés augusztus 1-én ismmét a Szegedi Szabadtéri Játékokon lesz látható. Jegyek itt! Szereplők: Deloris van Cartier: Sári Éva Zárdafőnök asszony: Janza Kata Eddie Souther – ...
Fontos dologra hívja fel a figyelmet az Országos Mentőszolgálat! OSZD MEG TE IS!
Kevin már a lépcsőházban van. Egy nagyon látványos karácsonyi dekorációval hívja fel a figyelmet a szabályokra és a praktikumra a Mentőszolgálat.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK