Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Misi Mókus musical a RAM Artszínházban - Jegyek és szereplők itt!

2023.09.25 kovacsad

Misi Mókus musical a RAM Artszínházban - Jegyek és szereplők itt!

A Misi Mókus musical 2023. október 24-től Budapesten a RAM Artszínházban lesz látható. Főszerepben többek között Janza Kata, Peller Károly, Cseh Dávid Péter lesz látható.

Az erdőben minden a természet rendje és körforgása szerint zajlik. Ez a nap mégis kicsit más, hiszen kis mókusok születnek. Bár ez is a természet rendje szerint van. De, az egyik kis mókus, Misi, más, mint a többiek, fekete a farkincája. Később az iskolában nem csak ezzel lóg ki társai közül, hanem azzal, hogy rosszalkodik és különcködik. Nem akar úgy élni, mint a többi mókus, nyáron gyűjtögetni az élelmet, hogy legyen majd télre. Amikor megtudja Szajkó nénitől, hogy egy távoli vidéken létezik egy örökké termő fa, azonnal elszökik otthonról.

Elképesztő kalandok várnak rá, meg persze veszélyek is. Elfogják, és egy állatkereskedésbe viszik, ahonnan megszökik. Utazik a tengeren, a sivatagon és a dzsungelen keresztül. Barátokat szerez és legyőzi az ellenségeket!

De tényleg az a barát, akiben rögtön megbízunk? Tényleg csak jót akarnak nekünk az ismerőseink? Tényleg semmi hasznosat nem tanul a diák az iskolában? Tényleg jobb egy távoli vidéken élni, mint otthon? Ezekre a kérdésekre is választ kaphatunk legújabb családi musicalünkben. Tersánszky Józsi Jenő meséjét Peller Károly írta és álmodta színpadra. Zenéjét a nagy sikerű Tanár úr, kérem! című musical szerzője, Nyitrai László írta, a dalszövegeket pedig a musical sztárok fiatal generációját képviselő Cseh Dávid Péter. Látványos és izgalmas produkciót ígérhetünk kicsiknek és nagyoknak!

A Misi Mókus musical 2023. október 24-től Budapesten a RAM Artszínházban lesz látható.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Időtartam: 2 x 45 perc

Tersánszky Józsi Jenő „Misi mókus kalandjai” című műve alapján a színpadi változatot írta: Peller Károly

Díszlet- és jelmeztervező: Széll Tímea
Zenéjét szerezte és hangszerelte: Nyitrai László
Dalszövegíró: Cseh Dávid Péter
Koreográfus: Szkáli Edina
Rendező: Peller Károly – Honthy- és Rátonyi-díjas 

Videó:
 
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024