Musical előadások és jegyek Budapesten és vidéken! Jegyek 700 forinttól!

Kelt: 2015.11.03 Kovács Gergely

Musical előadások és jegyek Budapesten és vidéken! Jegyek 700 forinttól! Manapság a musical előadások az egyik legnépszerűbb előadások közé tartoznak. Egybegyűjtöttük a musical újdonságokat és a legnépszerűbb előadásokat.

Decemberben mutatja be az Operettszínház a karácsonyi musicaljét az Isten pénze című magyar musicalt főszerepben a színház legjobbjaival. Jegyeket már 1500 forinttól vásárolhatnak az érdeklődők! (Részletek itt!)

A Madách Színházban látható a Mary Poppins musical is. A 2012-es bemutató óriási siker volt. Szinte lehetetlen jegyeket venni az előadásra. A Disney musicalje egy garantált szórakozás a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt. Az előadásokra már 1700 forinttól válthatnak jegyet a nézők. 
További részletek itt!

A Mary Poppins musicalt Mikulás napján is színpadra állítja  a Madách Színház.


Továbbra is óriási siker a Budapesti Operettszínház minden előadása, de talán a legnagyobb sikerük a Rómeó és Júlia musical, ami már 500 előadáson van túl. A musical az idei évadban is látható lesz.
Jegyek és további részletek itt!

A Magyar Dal napján mutatta be a Vígszínház a Popfesztivál 40 című előadást. A Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról musical 40 éves évfordulúja kapcsán látható az előadás a színházban. Az előadásra már 700 forinttól kaphatóak a jegyek! 
Részletek itt!

A Vígszínházban látható a mára már legendássá vált Padlás musical is, ami még mindig óriási élmény a gyerekeknek és a felnőtteknek is.
Jegyek 700 forinttól itt! Szintén a Vígszínházban került bemutatásra hihetetlenül látványos díszletekkel a legendás Óz a csodák csodája musical. A jól ismert dalok és a mesés történet tele varázslattal kerül színpadra a Vígszínházban. Az Óz musicalre jegyek már 500 forinttól kaphatóak!


A Vámpírok bálja musical a Magyar Színházban látható. A Roman Polanski filmből készült musical jelenleg az egyik leglátványosabb előadás Magyarországon. A különleges musical télen és nyáron is  várja a nézőket. Ezt nem érdemes kihagyni!
Részletek itt!

A Dzsungel könyve musical is igazán legendás előadás. Az előadás számtalan vidéki városban látható, de Budapesten a Pesti Színházban is. A bemutató óta folyamatosan műsoron van. Sőt idén áprilisban volt az 1000. előadása.
Részletek itt!A másik nagy meglepetés Szegeden a
Mamma Mia musical lesz, amit a Madách Színház állít színpadra. A Mamma Mia budapesti előadásaira a premier után az egész évadra minden jegy elkelt, így már csak a szegedi előadásokra tudnak jegyet vásárolni a nézők. (Részletek és jegyek itt!)

A Mamma Miához hasonló party hangulatot ígér még a Vastag Csaba és Kiss Ramóna főszereplésével debütáló Grease musical, amit az országos turnét követően Budapesten a Magyar Színházban láthat a közönség. A Party musicalként hirdetett Grease musical előadásaira jegyek itt

Számatlan musical várja még a nézőket Budapesten és vidéken egyaránt! Ha szereti a musicalt, akkor csatlakozzon az I love musical oldalhoz!

2015-ben Szegeden debütált a világsikerű Nyomorultak musical is. A Szirtes Tamás rendezésében bemutatásra kerülő musical óriási népszerűségnek örvend, de amióta mozifilm is készült belőle Hugh Jackman főszereplésével, azóta mégnagyobb lett a musicalre az érdeklődés. Magyarországon nem először lesz látható a Nyomorultak, azonban a 2015-ös verzió a Szegedi Szabadtéri Játékokon egy teljesen új koncepcióban került színpadra. A Nyomorultak musical 2016-ban Budapesten és Szegeden is látható lesz. A ez előadásokra már elkezdték a jegyek értékesítését is.
Jegyek és részletek itt!


Magyarországon egy igazi színháztörténeti legenda, a Broadway leghosszabb ideje futó musicalje Az Operaház Fantomja is látható. 25 éve indult világhódító útjára Andrew Lloyd Webber musicalje Az Operaház Fantomja. A musicalből készült egy film is, sőt 2010-ben a musical folytatását is bemutatták Londonban. Az elmúlt 25 évben azonban világszerte több színház is műsorra tűzte a darabot, de Budapesten a Madách Színház volt az első sznház, ahol non replica verzióban mutatták be a jól ismert musicalt.
 

Az Operaház Fantomja 2003-ban került bemutatásra Budapesten és ez a bemutató nem csak hazai szinten, hanem nemzetközileg is óriási érdeklődésre tartott számot, hiszen először volt látható a darab "új" látványvilággal, amit Kentaur tervezett és Szirtes Tamás rendezett. Részletek és jegyek itt!

További érdekes cikkeket találtok a cikk alján a kapcsolódó cikkeknél!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Vuk musical a Madách Színházban! Jegyek itt!
A Madách Színház 2014. november 15-én mutatja be a Vuk musicalt. A legendás mese így színpadon kel életre.
Szépség és a Szörnyeteg musical jegyek!
A Szépség és a Szörnyeteg című musical több mint egy tucat éve hódítja meg az egész világ közönségét. A Budapesti Operettszínház is nagy sikerrel játsza az előadást ami a 2014/2015 évadban is látható lesz.
Az Operaház Fantomja musical jegyek!
2003-ban mutatta be a Madách Színház Az Operaház Fantomja musicalt, ami azóta is töretlen sikerrel fut.
A Játékkészítő 2015-ben újra színpadon a SYMA Csarnokban - Jegyek  és szereplők itt!
A Játékkészítő 2015-ben is karácsony után, 2015. december 26-27-28-29-én lesz látható a SYMA Csarnokban. A megújult előadásban Vastag Csaba, Kamarás Iván, Stohl András és Vastag Tamás is színpadra lép.
Shrek musical 2016-ban az Arénában! Jegyek és szereposztás itt!
2016. május 29-én a Papp László Budapest Sportaréna ad otthont a Shrek musicalnek. Szinetár Dóra, Feke Pál, Serbán Attila, Oláh Gergő és még számtalan sztár lesz látható az előadásba.
INGYENES élő koncertek a Margitszigeti Zenélő Kútnál! Lista itt!
Sőt még Várkert Bazárnál és a Műcsarnoknál is lesz koncert.
NOXTALGIA - Péter Szabó Szilvia koncert turnéra indul - Jegyek és helyszínek itt!
A Noxtalgia unplugged Péter Szabó Szilvia koncertje országos turnéra indul! Budapest, Eger, Győr, Debrecen, veszprém, Miskolc, Gödöllő, Szombathely és még számos város közönsége láthatja majd a koncertet!
Best of Geszti koncert 2020-ban a Margitszigeten - Jegyek itt!
A Best of Geszti koncert 2020. augusztus 26-án Budapesten Margitszigeti Szabadtéri Színpadon kerül ismét megrendezésre. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK