Myrtill és a SWINGUISTIQUE koncert 2016-ban Budapesten a Margitszigeti Víztoronyban - Jegyek itt!

Kelt: 2016.04.01 kovacsad

Myrtill és a SWINGUISTIQUE koncert 2016-ban Budapesten a Margitszigeti Víztoronyban - Jegyek itt! Myrtill és a SWINGUISTIQUE koncert 2016. július 9.-én Budapesten a Margitszigeti Víztoronyban.

Myrtill és a SWINGUISTIQUE koncert 2016. július 9.-én Budapesten a Margitszigeti Víztoronyban.

Micheller Myrtill és zenekarának műsora a múlt század Franciaországát idézi fel francia és angol nyelvű dalokkal. 2012-ben készült el Myrtill SWINGUISTIQUE című, gipsyswing stílusú francia-angol nyelvű albuma, amelyet egy teltházas koncerttel mutatott be, majd nagy sikerrel szerepelt vele Németországban, a Gronau Jazzfesten is. Egy évvel később az első Swinguistique album aranylemez lett, 2013-ban pedig megjelent második, Most szeretnék tinédzser lenni címmel, immár magyar nyelven, az 50-es, 60-as évek dalaival, továbbra is gipsyswing stílusban.

Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

A zenekar tagjai: Micheller Myrtill (ének), Pintér Tibor (gitár), Pintér László (gitár), Sárkány Sándor (nagybőgő), Gálfi Attila (dob).

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Hot Jazz Band koncert 2016. június 19-én a Margitszigeti Víztoronyban - Jegyek itt!
Hot Jazz Band: Egy régi nyár koncert 2016. június 19-én a Margitszigeti Víztoronyban.
Szulák Andrea koncert 2016-ban a Városmajori Szabadtérin - Jegyek itt!
Szulák Andrea koncert 2016. augusztus 30-án a Városmajori Szabadtéri Színpadon.
Demjén Ferenc koncert turné 2020 - Jegyek és helyszínek!
Demjén Ferenc koncert turnéja 2020-ban Indulj, új csodákat látni… a címmel Győr, Sopron, Tatabánya, Pécs, Miskolc, Eger, Szeged, Debrecen, Szolnok, Székesfehérvár Sportcsarnokaiban biztosan látható lesz! Jegyek itt!
Koncz Zsuzsa koncert turné 2020 - Jegyek és helyszínek itt!
Koncz Zsuzsa koncert turné 2020-ban Magyarországon. Jegyek és helyszínek itt! A turné Győr, Debrecen, Szeged, Budapest, Tataványa, Békéscsaba és számos városvan látható lesz
Zorán koncert 2020-ban Budapesten - Jegyek itt!
Zorán koncerteje 2020. október 29-én Budapesten a Klauzál Gábor Kulturális Központban kerül megrendezésre. Jegyek itt!
La Mancha lovagja musical az Operettszínházban - Jegyek és szereplők itt!
Homonnay Zsolt, Kerényi Miklós Máté, Serbán Attila, Peller Anna, Mészáros Árpád Zsolt, Gömöri András Máté, Bálint Ádám Homonnay Zsolt, Sándor Péter főszereplésével érkezik a L Mancha lovagj music Budapesti Oeprettszínházba. Jegyek és szereplők itt!
Hattyúk tava 2020-ban Budapesten az Erkel Színházban! Jegyek és részletek itt!
A hattyúk tava balett 2020-ban az Erkel Színházban ismét látható lesz, ám ezútttal különleges óvintézkedések és szabályok mellett lesz látogatható az előadás! Jegyek és részletek itt!
Találkozz Gabriela Spanic-kal a Játékszín beszélgetős műsorán - Jegyek itt!
Magyarországon színházban először a Játékszínben látható, október 3-án 15 órától, egy közel másfél órás színpadi beszélgetés alanyaként Gaby Spanic a Paula és Paulina és még számos telenovella sztárja. Jegyek it!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK