NEM bukják a pénzüket a VOLT fesztivál nézői, ha elmarad a fesztivál!

Kelt: 2020.03.16 kovacsad

NEM bukják a pénzüket a VOLT fesztivál nézői, ha elmarad a fesztivál! Amennyiben olyan döntés születik, ami miatt nem tudják megtartani a fesztivált, a jegyek árát visszatérítik.

A koronavírus miatt számos rendezvényt eltoltak vagy lemondtak. A szervezők általában a jegyárat visszatérítik vagy a rendezvényüket későbbi időpontra teszik át?! 

A VOLT Fesztivál már msot biztosítja a közönséget, hogy amennyiben a fesztivál elmarad, akkor a jegyárat visszatérítik a közönségnek. Ennek kapcsán közleményt is közzétettek:

"Kedves VOLTosok!

A jelenlegi helyzet tükrében tájékoztatást szeretnénk adni a Telekom VOLT Fesztivál 2020-ra vonatkozó terveiről. Jelenleg ugyanúgy azon dolgozunk, hogy közel négy hónap múlva, július 1-4 között együtt fesztiválozhassunk Sopronban.

Természetesen folyamatosan figyelemmel kísérjük a hivatalos tájékoztatásokat, és amennyiben olyan döntés születik, ami miatt nem tudjuk megtartani a fesztivált, a jegyek árát visszatérítjük.

Nagyon várjuk, hogy találkozzunk Sopronban, és kérjük, vigyázzatok magatokra és egymásra!

A Telekom VOLT Fesztivál szervezői"

A VOLT Fesztiválon idén olyan sztárok lépnek fel mint Lenny Kravitz, Marsmello, Faithles és még sokan mások! Részletek, fellépők és jegyek itt!

Megosztás:


 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK