Nézd meg INGYEN a Repülőcirkuszt az egész osztályoddal!

Kelt: 2019.05.10 Kovács Gergely

Nézd meg INGYEN a Repülőcirkuszt az egész osztályoddal! A Fővárosi Nagycirkusz felhívása most lehetőséget nyújt arra, hogy INGYEN nézzed meg az előadást. 300 osztály nézheti meg ingyen a Repülőcirkusz előadást a Fővárosi Nagycirkuszban!

Sok érdekességről írtunk már. Ilyen a Pom-Pom szobor, a kompkoncert, a Margitszigeti Zenélő Szökőkút vagy éppen a Homokszobor kiállítás.

Most is egy izgalmas lehetőséget osztunk meg veletek.

A Fővárosi Nagycirkusz nemzeti előadó-művészeti intézményként kiemelt céljának tartja, hogy hazánk oktatási és nevelési intézményeinek munkáját támogassa, segítse, valamint komoly figyelmet fordít arra, hogy a cirkuszművészet értékeit közérthető módon bemutassa.

Az 2018/2019-es tanév elején – az oroszországi Izsevszk város mintáját alapul véve – az első osztályos diákok számára egy új programot indítottunk „Elsősök Csodaországban" címmel. A program célja az artistaművészek között tapasztalt bizalom és összetartás példáján keresztül segíteni az új osztályközösségek kialakítását, valamint a diákoknak megmutatni, hogy a bátorság és kitartás erejével mire képesek akár egyéni szinten is. Idén, a 2019/2020-as tanévben folytatjuk ezt a hagyományt.

Ha nem akarsz lemaradni a hasonlóan jó programokról, akkor csatlakozz a Programajánló oldalhoz! A Fővárosi Nagycirkusz Repülőcirkusz című műsorának 2019. szeptember 4. és szeptember 6. közötti előadásaira ezért szeretnénk meghívni a budapesti állami általános iskolák első osztályába újonnan belépő tanulókat!

Az első 300 regisztráló osztály ingyenesen tekintheti meg a kiválasztott Repülőcirkusz előadást. Osztályonként két fő kísérőtanár részére ingyenes belépést biztosítunk.

Részletek és jelentkezés ide kattintva!

Ha lemaradtál róla se búslakodj. Még lehet jegyeket venni a látványos előadásra, ami egész nyáron látható lesz. Jegyek itt!

A cikk alatti kapcsolódó hírekben további érdekes és INGYENES programokról olvashatsz! Ne hagyd ki a JÁTÉK menüben található játékaikat sem.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Ezek lesznek nyáron a legjobb showk és koncertek!
Luis Fonsi, Ed Sheeran, Pink Martini, Lord of the Dance, Maluma, Queen musical,grúz táncosok, a Titanic musical verziój és a Mézga család színpadi adaptációja is vár minket a nyáron.
3D Galéria nyílt Budapesten! Légy része te is a képnek! Jegyek itt!
3D Gallery Budapest néven nyílt meg Budapesten egy különleges kiállítás, aminek mi is részesei lehetünk. A képek részévé válhatunk.
2019-ben is vár  margitszigeti szökőkút!
2019-ben is várja a látogatókat a pár éve felújított kút a Margit-szigeten, ráadásul a dallista is igen változatos lesz majd. A zenélő kút látványos fényjátékkal és vízfüggöny vetítéssel is elkápráztatja majd az érdeklődőket. A ...
Romantika a naplementében a Balaton közepén - Jegyek itt!
Balatonfűzfő ad otthont a romantikus balatoni programnak! Lepd meg a párod.
Szabadtéren a Pál utcai fiúk musical 2020-ban! Jegyek itt!
A Pál utcai fiúk musical 2020 nyarán szabadtéren is látható lesz! Jegyek A Pál utcai fiúk musical előadásokra itt!
INGYENES kertmozi nyílik Budapesten!
Joker, Bridget Jones 1-3, Mamma Mia, Csillag születik és sok más vár ráadásul INGYEN. Vár a Budapest Garden Kertmozi.
Hair musical 2020-as turné - Jegyek és helyszínek!
Az ikonikus Hair musical 2020-ban országos turnéra indul. Jegyek és helyszínek itt!
FÉLÁRON utazhatunk a Budavári Siklón!
A Budavári Siklón minden nap 7:30 - 22:00 óra között közlekedhetünk.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK